Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik

2021.november.30.

Hazudni csúnya dolog, ezt aligha vitatja bárki is, ugyanakkor az életet képtelenség leálni kisebb-nagyobb hazugságok nélkül. Persze, alapvetően a saját lelki békénk miatt is jobb, ha minél kevesebb hazugsággal terheljük meg magunkat.

A kisebb füllentések azonban szinte mindennaposak. Vannak, akiknek nem okoz különösebb problémát néha nem az igazságot mondani, sőt olyanok is akadnak, akik megdöbbentően profik a lódításban, és szinte minden szavuknál résen kell lenni, hogy valóban igazat mondanak-e.

Ezzel ellentétben bizonyos karakterek éppen ellenkezőleg, még ha talán olykor jól is jönne nekik egy-egy lódítás, képtelenek hazudni, vagy legalábbis siralmasan csinálják, és azonnal le is buknak. M

Most megmutatjuk, melyik négy csillagjegy szülöttjeinek nem érdemes próbálkoznia a hazugsággal.

KOS (03. 21-04. 20.) - Túlságosan impulzívak a hazugsághoz

Bizony, a Kos jegyűekre jellemző, hogy ami a szívükön, az a szájukon. Valójában gyakran előbb mondják ki, hogy mit gondolnak, éreznek, mint hogy számolnának a kijelentésük következményeivel. A hazugsághoz előre kell gondolkodni, hogy a várt hatást elérjük, nos, a Kosokból pont az előre elgondolás képessége hiányzik. Mivel impulzívak, azért az érzéseiket nem nagyon tudják rejtegetni, ha mégis hazugsággal próbálkoznak, akkor a gesztusaik önkéntelenül is leleplezik őket.

RÁK (06. 22-07. 22.) - Inkább kerülik a témát

A nagyon érzelmes Rák minden problémát az emóciók oldaláról közelít meg. Ahhoz, hogy valaki hazudni tudjon, kell némi racionális gondolkodás, fel kell mérni, hogy az igazság és hazugság közül az adott helyzetben melyik jövedelmezőbb, melyik eredményez jobb helyzetet. Erre az érzelmeket felfüggesztő gondolkodásra a Rák jegyűek szinte képtelenek. A problémák elől inkább próbálnak eloldalazni, de hazugsággal hiába próbálkoznak, mert azonnal leleplezik magukat.

Ennek a 6 csillagjegynek a szülöttjei hajlamosak leginkább az utálkozásra

Ennek a 6 csillagjegynek a szülöttjei hajlamosak leginkább az utálkozásra

SZŰZ (08. 24-09. 23.) - Túlgondolják a hazugságokat

Önmagában a jegy szülöttjei viszonylag könnyen hazudnak, szemben a Rák vagy a Kos jegyűekkel, egy hazugság miatt nem keverednek belső konfliktusba. Sőt, a Szűz alapvetően képes a kellemetlen igazságokat is kimondani, anélkül, hogy különösebben foglalkozna azzal, hogy más mit szól ehhez. Ha például kételkedsz, hogy jól-e egy ruha, akkor a Szűz jegyű barátnődet kérdezd meg, ő nem azt fogja mondani, amit hallani akarsz, hanem azt, ami szerinte az igazság. A Szűz hazugságainak a gyenge pontja, hogy túlságosan kiterveltek. Ha a csillagjegy szülöttje valamiért hazugságra kényszerül, akkor arra törekszik, hogy minél hihetőbb legyen a lódítása, ezért túlságosan aprólékosan tervezi meg az alternatív valóságát, olyannyira, hogy az már kezd gyanússá válni.

NYILAS (11. 23-12. 21.) - Addig csavarják, ami igaz nem lesz

A legegyenesebb, legőszintébb csillagjegynek tartják sokan, éppen ezért nem meglepő, hogy a hazugságban igazán pocsék a Nyilas. Nem arról van szó, hogy alkatilag képtelenek lennének a hazugságra, sokkal inkább igaz, hogy alkatilag képtelenek magukban tartani az igazságot. Ha a Nyilas felméri, hogy egy bizonyos helyzetben okosabb lenne hazudni, akkor képes addig csűrni-csavarni a hazugságát, hogy végül csak kimondja az igazat, ezért valójában hiába is próbálkozik a lódítással. Egyébként ugyanezen oknál fogva nem ő a legalkalmasabb személy, hogy a titkaidat neki add ki.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!