Baleset érhet, légy óvatos - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 14.

2016.szeptember.14.

Mivel a hét első felében a Napot és a hátráló Merkúrt a Mars támadja, könnyen elszabadulnak az indulatok. Gyakoriak ennél a konstellációnál az objektivitás, a higgadtság és az együttműködési készség hiánya miatt kialakult konfliktushelyzetek. Belső bizonytalanságunkat hajlamosak lehetünk erőszakos érvényesülési törekvéssel kompenzálni. Mivel fokozódik a sérülések veszélye, közlekedjünk elővigyázatosan, igyekezzünk megelőzni a sportbaleseteket, és bánjunk óvatosan az éles és hegyek tárgyakkal. A testgyakorlatok, a fizikai erőfeszítés bármely formája kiválóan alkalmas az agresszivitás levezetésére. Sok baleset kiváltó oka lehet ugyanis a rosszul irányított agresszió.

Kos (03. 21-04. 20.) Szükséged lehet némi agresszív hajtóerőre, de mivel emberekkel van dolgod, ezt kézben kell tartanod, nehogy viszályba keveredj kollégáiddal, rokonaiddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha azért veszekszel a pároddal vagy gyermekeddel, mert túl sokat költ, dühöngés helyett jobb lenne némi türelemmel ránevelned a másikat a takarékosság értékére.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne izgasd fel magad, hiszen nem tehetsz arról, amit a rokonaid vagy barátaid elkövetnek ellened, de arról igenis tehetsz, hogy hogyan reagálsz a provokációkra.

Rák (06. 22-07. 22.) Zárd kuktába a dühödet, higgadtságodat megőrizve érvényesítsd anyagi és hivatásbeli érdekeidet, de eszedbe ne jusson másokat leszorítani az útról.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pénzügyek miatt veszekedés felhői tornyosulnak a láthatáron, és ha ilyen tempóban költekezel, hamarosan végére érsz megtakarított pénzednek.

Szűz (08. 24-09. 23.) A családban minden a nyakadba szakad, s ha nem tudsz megbirkózni ennyi házimunkával, mérlegelj, mire áldozz az energiádból és a pénzedből, és mire ne!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a mai csillagállás balesetveszélyt jelez, közlekedj óvatosan, de szerezd meg azt az önvédelmi képességet, hogy kezelni tudd a provokációt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Csak a legszükségesebb pénzügyeket intézd, az pedig kizárólag rajtad múlik, hogy képes leszel-e összehangolni társasági és üzleti érdekeidet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha bal lábbal keltél fel, és az érvényesülésed érdekében keresztülgázolsz másokon, gondolj arra, hogy az ilyen áron szerzett győzelem nem élvezhető.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne menj ölre néhány fillérért, kerüld a pereskedést, de ha utazás közben olyan emberrel találkozol, akitől kitelik az erőszak, készülj fel az önvédelemre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Horoszkópod azt tanácsolja, hogy ha új vállalkozásba szeretnél kezdeni, senkit se avass be a terveidbe, és óvakodj az anyagi kiszolgáltatottságtól.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha valami a munkahelyeden balul ütne ki, először is igyekezz lehiggadni, kis idő múlva aztán nyugodtan végiggondolhatod, mi is okozta a problémát.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Randid van Dua Lipával! Egyenesen egy családi fesztiválról érkezik, hogy neked énekeljen

Randid van Dua Lipával! Egyenesen egy családi fesztiválról érkezik, hogy neked énekeljen

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell