Bánj óvatosan mindennel, ami éles, hegyes vagy gyúlékony! Egymondatos horoszkóp - július 27. csütörtök

2017.július.26.

Az Oroszlánban lévő Nap együttállása a Marssal kedvez a merész, kockázatos vállalkozásoknak, a sportolók pedig mindent megtesznek a csúcsteljesítmény érdekében. A vezetés, mások irányítása egyeseknél természetes adottság, míg másokban túltenghet a szexualitás. Ha ismered néhány módját párod felizgatásának, akkor képes lesz arra, hogy naponta többször is szenvedélyesen szeretkezzen veled. Ami a munkát illeti, lehetőleg olyasmivel foglalkozz, amelyben kiélheted kreativitásodat, és amelynek feltűnő eredménye van. Sajnos ez a fényszög gyakran jelez sérüléseket és tűzkárokat, ezért bánj óvatosan mindennel, ami éles, hegyes vagy gyúlékony.

Bánj óvatosan mindennel, ami éles, hegyes vagy gyúlékony! Egymondatos horoszkóp - július 27. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Most érdemes kockázatot vállalni, kipróbálni valamilyen küzdősportot, de nem a pasid harcol keményen, hogy megkapjon, hanem neked kell megküzdened érte.

Bika (04. 21-05. 20.) Készülj fel valami kellemetlenségre: családi perpatvarra, háztartási balesetre: ha számítasz rá, sikerülhet kivédened; ha van nyaralód, ellenőrizd az állapotát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Erős benned a versenyszellem, szeretnél bizonyítani mások előtt: egyértelműen előnyös nap ez a számodra, csupán a közlekedésben kell óvatosnak lenned.

Rák (06. 22-07. 22.) Valószínűleg az anyagi javak és néhány luxuscikk megszerzése az, amit ma igazán élvezel, de óvakodj attól, hogy a fizetésed összegével mérd saját értékedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Remek kondícióban vagy, versenyszellemed is felszínre tör, és olyan embereket állíthatsz magad mellé, akik támogatják nagyravágyó (politikai) ambícióidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Fogadd el, hogy vannak erőszakos emberek, de kerüld a sérüléssel, balesettel járó mutatványokat, üzleti ügyekben pedig az inkorrekt személyeket és húzásokat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Boldogulásod mostanában a kapcsolatrendszeredtől függ, protektor egyengeti utadat a siker felé, ellenkező nemű haveroddal pedig kezd melegedni a helyzet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rendkívül harciassá válsz, másokat megfélemlítve vagy másokon átgázolva próbálod meg elérni céljaidat, de nehezen hiszed el, hogy nem vagy legyőzhetetlen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazás, nyaralás közben ismerkedj, hiszen most még az is megeshet, hogy egy izompacsirta beléd kóstol, a hatósággal viszont hamar összeakaszthatod a bajuszt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma kerüld az anyagi kockázatokat, ne bízd másra a pénzedet, de ha tartozol valakinek, jobb, ha megadod, az ágyban viszont felfedheted gátlástalanabb énedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A legnagyobb veszélyt a szúró- és vágószerszámok jelentik, de ha még életed párjával is összekaptál, ne az ellentétek okát, hanem a megbékélés módját keresd.

Halak (02. 20-03. 20.) Bár olyan munkát végzel, amelynek kézzelfogható haszna van, hajlamos vagy agyonhajszolni magad, aztán csodálkozol, hogy rendetlenkedik a szíved.

Ez is érdekelhet

Paco Rabanne, a divattervező, aki a hatvanas évek óta hirdette, hogy túlságosan megalkuvóak vagyunk a divatban

Paco Rabanne, a divattervező, aki a hatvanas évek óta hirdette, hogy túlságosan megalkuvóak vagyunk a divatban

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói