Békét és harmóniát teremtesz magad körül!- Egymondatos horoszkóp - szeptember 21. csütörtök

2017.szeptember.21.

A Mérleg-hold befolyására ma szeretsz szoros kapcsolatba kerülni másokkal, békét és harmóniát teremtesz magad körül, de partner nélkül elveszettnek érezheted magad. A párod válik életed középpontjává, de túlzott alkalmazkodásod miatt csak nehezen tudsz nemet mondani másoknak, s elvárod, hogy szeretteid döntsenek helyetted.
Mivel ma könnyen felfázhatsz, meleg alsóneművel igyekezz megelőzni a vese- és hólyaggyulladást. Talán még az esti órákban is, amikor a Plútó támadja a Holdat, inkább engedsz és kompromisszumot kötsz, mint hogy jelenetet csinálj.

Békét és harmóniát teremtesz magad körül!- Egymondatos horoszkóp - szeptember 21. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Nem érhetsz el sikereket addig, amíg meg nem érted, miben különböznek partnered szükségletei a tiédtől, de ne hagyd, hogy rád erőszakoljanak valamit.
Bika (04. 21-05. 20.) Ügyelj a bőséges folyadékbevitelre, de ha munka után nem követeled meg a párodtól a kapcsolattartást, akkor önmagától igyekszik egyre többet adni magából.
Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha rendelkezel művészi adottságokkal, használd fel ezt is a flörttechnikádban, de ne tűrd el az anyagi függőséget, mert meg szeretnéd tartani a párodat.
Rák (06. 22-07. 22.) Gyermekkorodban, családi környezetedben megtanultad, hogyan kell gondoskodóvá válnod, hiszen a család rendszerén belül csak így érzed biztonságban magad.
Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bizonyos mértékig szükséged van mások jó véleményére ahhoz, hogy elérj valamit az életben: kapcsolataid révén ma kívánságaid is gyorsan teljesülnek.
Szűz (08. 24-09. 23.) Ha gazdag ismerőseid milliókat kerestek néhány hónap alatt, akkor te is megteheted ugyanezt, de ne azért vásárolj luxuscikkeket, hogy másoknak dicsekedj velük.
Mérleg (09. 24-10. 23.) A világ tele van azokkal, akik mind arra várnak, hogy levedd őket a lábukról, de ne hagyd, hogy rokonaid plusz terheket rójanak rád, és te magad se vállalj többet.
Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha ráveszed magad, hogy találkozz néhány rokonoddal, nem sok örömödet leled majd benne, mert egész este olyasmiről beszélgetnek, ami téged nem érdekel.
Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy fontos mentori kapcsolat sokféle módon indulhat – egy kellemes társasági programmal, vagy üzleti vacsorával, de a te feladatod lesz a kapcsolat fejlesztése.
Bak (12. 22-01. 20.) Ha a főnököd a kedvesed, akkor vigyázz, hogy a kívülállók számára semmi se árulja el, hogy viszonyotok van egymással: a magánéletetek nem tartozik senkire.
Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha egyetemre vagy főiskolára jársz, ebben a közegben mindig akad egy-két olyan ember, aki programokat szervez: ma is van hová menned, ha kedvet érzel rá.

Halak (02. 20-03. 20.) Vigyázz, nehogy felfázz, de ha kiválasztasz egy kedvezményekre
jogosító törzsvásárlói kártyát, minden vásárláskor használhatod pontgyűjtésre vagy fizetésre.

Ez is érdekelhet

5 dolog, ami segít leküzdeni az ételek utáni sóvárgást

5 dolog, ami segít leküzdeni az ételek utáni sóvárgást

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói