Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolata az asztrológia tükrében

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolata az asztrológia tükrében
Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolata az asztrológia tükrében

Ritkán hallani akkora harmóniáról, mint ami Blake Lively és Ryan Reynolds között van, ezt asztrológiailag is könnyű alátámasztani, ugyanis nem csak az erősségeik hasonlóak, de a gyengeségeikben is mutatkoznak meg közös pontok.

Kezdjük is a numerológiával: Blake 25-én született a Szűz havában, Ryan pedig 23-án a Skorpióban, a kapcsolatuk kulcsa így a hármas, hiszen 2+5=7(Blake), 2+3=5(Ryan) és 5+7=12=3. A hármas kapcsolati kulcsról azt kell tudni, hogy a közös minőség kulcsa, a buli, fanta, haverok, a „take it easy” világfelfogás. A kronobiológiában érzelmileg mindketten egoisztikus vezetők, ami biztosan szül pár parázs vitát, de azt kell mondjam, hogy a helyzet ki van egyensúlyozva, és senki nem zsarnokoskodik senki felett, hiszen a másik épp ugyanazzal a tüzes minőséggel tudja magát megvédeni. Ezt a kronobiológián kívül az is igazolja, hogy mindketten Újholdas lelkek, azaz születésük napján így viszonyult egymáshoz a két fényadó, és erről a típusról azt kell tudni, hogy nagyon tudja mit akar, ők nem csak téblábolni jöttek a földre, hanem mint a lovaknak a répa, úgy lóg az életcéljuk a szemük előtt.

Jason Momoa és Lisa Bonet kapcsolata az asztrológia tükrében

Blakenél ráerősít a véleménye megvédésére az Oroszlán aszcendense, illetve az egojuk közötti viták rendezésében sokat segít az, hogy 60 fok van a két Nap között, ami egy harmonikus szextil energiát hoz. Közös sérülésből az anaretikus fokon lévő retrográd Jupiter az, ami mindkettőnél kiszúrja az ember szemét, Blakenél a 8. házban a Kosban, Ryannél pedig a Bikában akadt el ez a bolygó a 9. házban. Az anaretikus fok azt jelenti, hogy egy bolygó nem csak a jegy utolsó fokán áll, hanem azon belül is az utolsó fél fokon, tehát 29,5 fok után értjük ezt a kifejezést. Az itt álló archetípusok azért mutatnak nagyfokú sérülést mert ők jellemzően már nem ebben a jegyben, hanem a következőben szeretnének sütkérezni, csak valamiért nem merik átlépni a küszöböt, nem mernek egy új minőséget elkezdeni, hanem megragadnak a begyepesedett mintában, ami már egyáltalán nem szolgálja az érdekeiket.

A Jupiter az önbizalom, a hit bolygója (sokan gondolják, hogy a szerencséé, de igazából ez csak azért igaz, mert ott leszünk szerencsések, ahol hitünk is bizodalmunk van magunkban), Blakenek ez az önérvényesítés jegyében, a Kosban akadt el a spiritualitás, szexualitás házában, Ryannek pedig a Bikában, a teremtés jegyében és a világnézet vallás témakörében. Nagyon érdekes a lázadáshoz való hozzáállásuk, ugyanis mindkét képletre igaz, hogy az Uránuszuk, egymás IC pontjára esik és a közös felezőpont képletben is tűpontosan ott ül az Uránusz. Blakenek egy Skorpió IC-je van rajta a Plútóval, tehát a gyökereiből hozza a spiritualitást szexualitást és a mágiát, Ryannek pedig Nyilas IC-je van, ami azt jelenti, hogy előző életeiben sokat foglalkozott, utazással, tanítással, világnézet formálással és rögtön értelmet is nyer, hogy miért ebben a témában van a Jupiter sérülése.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata az asztrológia tükrében

Érdekes még, hogy Blake Ceres aszteroidája, ami a gondoskodást szimbolizálja szintén tűpontosan rajta ül Ryan IC, azaz múlt pontján, ami arra enged következtetni, hogy sok olyan élet áll mögöttük, ahol ő gondoskodott róla, akár mint férj és feleség, akár mint szülő gyerek kapcsolat. De vice versa igaz ez, ugyanis Ryan Ceres aszteroidája pedig Blake Holdján csücsül, ami erőteljes lelki gondoskodás fejez ki.

Visszatérve az ennyire prominensen megjelenő Uránuszra, ezek után nem kérdés, hogy „a ketten a világ ellen” kifejezés egyáltalán nem ismeretlen számukra, ugyanis az Uránusz a forradalmárok bolygója, akik mindent máshogy csinálnak, mint az átlag és egyáltalán nem félnek szembemenni bárkivel. (Illetve a különc zseni csodabogarakat is idesoroljuk.) Ryan Júnó aszteroidája, Mérlegben áll, ami azt jelenti, hogy ő egy levegős szépséges teremtést szeretne feleségül venni, míg Blake Júnója a Vízöntőben áll, ami azt jelenti, hogy nála levegősebb feleséget elképzelni se lehet, a szépsége pedig vitán felüli. (A Júnó a first lady aszteroidája és azt mutatja meg női képletben, hogy mi milyen feleségek vagyunk, férfiben pedig, hogy milyen típust vennénk el.)

Ezen kívül megemlíteném még, hogy egymás jobbá tételében, feljebb emelésében rengeteg pozitív fényszög áll a rendelkezésükre, ugyanis Ryan Napja végigragyogja szinte Blake összes személyes bolygóját, Blake Plútója pedig áttranszformálja Ryan Holdját (lelkét) Marsát (akaraterejét) és Uránuszát (szabadságvágyát). Azt pedig, hogy házasságuk nem csak egy múló hóbort a Szaturnusz Szaturnusz trigon fényszögből tudjuk, ugyanis a Szaturnusz az időtállóság jelképe a trigon pedig áldásos harmóniával köti össze őket mindkét oldalról.

Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata az asztrológia tükrében

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő