Ez az örök kapcsolat titka, ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas a partnered

Sorozatunkban Ocskó Barbara asztrológus vezet be a téma rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Legújabb cikkében arról ír, hogyan maradhat egészséges, boldog és kiegyensúlyozott a szerelmed, ha tűz jegyű, vagyis Nyilas, Kos vagy Oroszlán a párod.

Kos, Oroszlán vagy Nyilas a partnered? Így lehet vele boldog és hosszú a kapcsolatod
Kos, Oroszlán vagy Nyilas a partnered? Így lehet vele boldog és hosszú a kapcsolatod
Fotó: Getty images/Glamour

Minden kapcsolatban jöhetnek érzelmi válságok, amit, ha mindkét fél meg akar oldani, akkor újra működőképes lehet. Fontos azonban, hogy felismerjük, mi okozta a kapcsolatban a problémát, és válaszoljunk meg néhány kérdést teljesen őszintén. Elengedhetetlen az önismeret, és hogy felismerjük saját hibáinkat is. Sokszor egy kiadós beszélgetés, egy rég elfelejtett randevú, egy apró, elrejtett üzenet is sokat lendíthet a kapcsolaton, ugyanis a szürke hétköznapokat jellemzően megtámadhatja a társas magány.

A párkapcsolat olyan, mint egy négylábú asztal

Popper Péter írta ez Füst Milán ihletése alapján, ugyanis, ha akár egy lába is hiányzik az asztalnak, akkor az felborul. A négy láb a következőt szimbolizálja: fontos a párkapcsolatban az egymás iránti tisztelet és szeretet, a hasonló világnézet és életstílus, a szexuális egyezés és a megfelelő anyagi háttér. Ezeket érdemes megvizsgálni, legyünk rájuk tudatosak, és elemezzük ki kapcsolatunkat. Most pedig nézzük, mi a teendő akkor, ha az alábbi csillagjegyek egyikével vagy kapcsolatban, és probléma ütötte fel a fejét, amit orvosolnál, vagy minden stimmel, de szeretnéd, ha ez nem csak hónapokra, de évtizedekre szólna.

Kos

Alaptermészetét az izgatottság jellemzi, így, ha kapcsolatotok ellaposodott, fontos, hogy újra feldobd valamivel, ami izgató számára. Erős érzelmi hullámzásra képes, élvezi a kihívást és a csábítást, ezért nyugodtan bedobhatsz újra női/férfi praktikaiakat, és ne riadj vissza a szexuális kalandoktól sem. A bajok a Kosoknál akkor kezdődnek, amikor felüti a fejét az unalom, a nyugtalanság és a hiányérzet. Párkapcsolatában olyanra vágyik, aki meg tudja neki adni függetlenségét, tehát ha féltékenységen bukott el a dolog, akkor változtatni kell a hozzáálláson. A Kosoknak nagyon fontos a sport, ha nem tud megfelelő szabadidőt sporttal tölteni, úgy érzi, mintha legvágták volna a fél lábát, így vagy hagyd kibontakoztatni, vagy el is mehetsz vele sportolni. A Kosok negatív tulajdonságai a lobbanékonyság és a türelmetlenség, ne várd tőle, hogy csendben beül egy sarokba. Hajlamos az élet minden szegmensét vetélkedési hajlamaiban kiélni. Ha ezeken felül tudsz kerekedni, újra izgalmas és szenvedélyes lehet kapcsolatotok.

Oroszlán

Az Oroszlán a leghiúbb jegy az összes jegy közül. Ha szeret valakit, akkor azt önzetlenül teszi, és viszont is ezt várja el. Ha valaha rajongott érted, és ez megszűnt, akkor nagyon meg van sértődve, ekkor sok szeretetre és dicséretre lesz szükség, hogy kiengesztelődjön. Önzetlen szerelmet vár el, és mindig elismerésre tart igényt. Ne próbáld meg féltékenységgel magadra hívni a figyelmet, nem szereti a vetélytársakat. Ha a jelleme megváltozott, és zsarnokká, követelőzővé vált, nehéz lesz újra meghódítani. Egy Oroszlánt soha nem szabad megsérteni, mert az végzetes lehet. Olyankor még jobban egocentrikussá válik. Amúgy békülékeny típus, nem jellemző rá a haragtartás, ha nem lett érdektelen, egy kis hízelgéssel újra a szívébe lophatod magad. Vele szemben csak ez a fajta taktika létezik. Az ő szeretet nyelve a minőségi idő, ugyanis szeret kettesben lenni, és a becéző szavak, ha ezt alkalmazod, tuti siker lesz.

Karmikus élethelyzetek: a születési dátumod elárulja, mi vár rád az életedben

Nyilas

A Nyilas jegy szereti a vidámságot, nagy kanállal habzsolja az életet, szeret mindent kipróbálni, a határ a csillagos ég. Mivel a Nyilas nagyon sokrétű tud lenni, fel kell ismerned, hogy mi az, amivel újra - vagy még jobban - a szívébe tudod lopni magad. Alapvetően hisz az emberi jóságban, és nem is haragtartó típus, így hamar megbocsát. Szárnyalj vele, mint a kalandor, vagy mint egyfajta guru. Ha diszharmonikussá válik, akkor hajlamos lehet túlzásokba esni, és másokat kioktatni, ilyenkor önfejű, és arrogáns. Ezt kell tudni nála jól kezelni, és visszaterelni az optimista énje felé. Hűség tekintetében liberális, nem nagyon szereti a korlátokat, és ne várj tőle nagy fogadalmakat. Nagyon szabadelvű, így óvatosan kell megközelíteni, nem szabad rövid pórázon tartani. Ugyanis ő maga akarja eldönteni, mikor kötelezi el magát.

Ocskó Barbara karma asztrológus tevékenységével nem csak a GLAMOUR.hu-n találkozhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzá személyes elemzésre, a Barbaraasztrologia.hu weboldalon tudsz jelentkezni.

Merülj el az asztrológiában szakértőnk segítségével:

Ez is érdekelhet

Szekeres Adrien lánya, Emily megmutatja kedvenc szettjét

Szekeres Adrien lánya, Emily megmutatja kedvenc szettjét

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)

PR

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)

PR

Strandszoknya, túranaci vagy capri short - ezt viseld idén nyáron! (x)

Strandszoknya, túranaci vagy capri short - ezt viseld idén nyáron! (x)

PR

Csilliárdos divat- és beauty-birodalom: A Kardashian-nővérek vállalkozásai (x)

Csilliárdos divat- és beauty-birodalom: A Kardashian-nővérek vállalkozásai (x)