Egyedül ennyi kell a Rák, a Halak és a Skorpió boldogságához

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma felfedi, mi teszi boldoggá a víz elemű csillagjegyeket, vagyis a Rákot, a Skorpiót és a Halakat.

Vajon mi teszi boldoggá a víz elemű csillagjegyeket?
Vajon mi teszi boldoggá a víz elemű csillagjegyeket?
Fotó: Unsplash/Glamour

Négy részes sorozatunk utolsó részében megnézzük, hogy a vizes csillagjegyeket mi teszi boldoggá. Nem titkolt szándékom, hogy az ünnepekre ráfordulva, egyre több ilyen tartalommal kényeztesselek benneteket, ami segíthet kicsit abban, hogy mivel is lepjétek meg a szeretteiteket karácsony táján. Viszont mielőtt a lovak közé csapnánk, tisztázzuk azt a tényt, hogy ilyenkor is célszerű a Napjegy mellett az Aszcendens és a Hold jegy energiamintázatát is figyelembe venni, ugyanis könnyen lehet, hogy azzal a minőséggel jobban dolgozik még az illető, mint a napjegyével. Szóval, ha például a kedvesünk horoszkópja Vízöntő, az aszcendense Rák, a Holdja pedig Halak, akkor inkább itt a vizes minőségben keresgéljünk, és ne a Vízöntő énjének akarjunk kedveskedni, hiszen azt kifejleszteni, tanulni jött.

Rák

Boldoggá teszi a család, a saját otthon, a táplálás, a gondoskodás másokról: csakúgy mint a Szűznél, nála is erősen megjelennek a kisállatok. De rajtuk kívül bárkiről szívesen gondoskodik, lehetnek ezek gyerekek, idősek vagy akár kisebb-nagyobb csoportok. A főzésnél szintén nagyon elemében van, illetve a múlt és minden, ami ahhoz köthető kedves a szívének. A családon kívül még a hazája, az országa és annak a szolgálata az, ahol igazán otthon érzi magát.

Skorpió

Boldoggá teszi minden, aminek van mélysége, és bármit fel lehet onnan hozni. Imád titkokat kifürkészni, elméleteket leleplezni, illetve mélyen beleásni magát bármibe. A szexualitás, a hatalom, a spiritualitás és a halál kimondottan közkedvelt témái. Igazán elemében akkor lesz, ha ezeket egyszerre gyakorolhatja, és minél nagyobb hatást tud kiváltani a környezetére.

Meglepődnél, milyen egyszerű boldoggá tenni a Bika, Szűz és Bak csillagjegyeket

Halak

Akkor lesz igazán boldog, ha beleolvadhat a nagy egészbe és valami olyan tevékenységet művelhet, ami valami jóval felettesebb szolgálatában áll. Imádja a romantikát, a túlzó giccset, az érzelmek kifejezését, és ha másokon segíthet. A Halak nagyon elemében van, ha művészkedhet, ha terapeuta lehet, vagy ha valaki szimplán csak ki szeretné sírni magát a vállán.

Tudj meg többet a csillagjegyekről:

Ez is érdekelhet

Borbély Alexandra tündéri babafotót osztott meg kislányáról

Borbély Alexandra tündéri babafotót osztott meg kislányáról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói