Bosszúságot is hozhat a Mikulás ma - Egymondatos horoszkóp - december 6. péntek

2019.december.6.

Mivel Mikuláskor a Kosban lévő Hold nincs éppen jó viszonyban a Bakban lévő Vénusszal, nem lesz könnyű feladat megőrizni lelki békédet. Ma van benned valami nyugtalanító vadság, ezért ha a Mikulás partin megtetszett valaki, még a Nyilas-Nap is ezt sugallja: ne a másikra várj, hogy megtegye a döntő lépést! De ne követelj olyan dolgokat másoktól, amiket nem kaphatsz meg, és ne a környezetedet okold bosszúságaid miatt! A Bak jegyében lévő Vénusz fegyelemre és kötelességtudásra nevel, és éppen emiatt akadályozhat meg abban, hogy olyasmivel foglalkozz, ami örömet szerezhet számodra. Lehetőleg ne hivatkozz fejfájásra, amikor a kedvesed szexre vágyik!

Kos (03. 2l-04. 20.) Majd összetöröd magad, csakhogy észrevegyen a főnököd, de szívügyekben, érzelmi ügyekben és a karrieredben is vissza kell venned rámenősségedből.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha meg akarod kapni hozzátartozóidtól, amit tőlük óhajtasz, meg kell tanulnod, hogyan fejezd ki kívánságaidat úgy, hogy azok ne tűnjenek követelőzésnek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a kedvesed félrehúzódott vagy csak az üzlettel törődik, akkor elképzelhető, hogy társaságod, egy új ismeretség vagy kaland elfeledeti csalódásodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Magabiztosabbnak érzed magad, a munkahelyeden, amikor partnered nincs a közelben, s talán kevésbé fogsz félni egy szakítástól, ha te is eljársz dolgozni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne igénytelen öltözködéssel próbáld elérni, hogy vegyenek komolyabban a munkahelyeden, inkább nyomj a kollégák kezébe egy-egy csokimikulást.

Szűz (08. 24-09. 23.) Különösen kedves a nap a gyerekes családoknál, de az ajándékozásban nem amennyiség, az érték a fontos, hanem az odaadó, felelősségteljes szeretet kifejezése.

Élvezd a kihívást, értékeld a meghitt pillanatokat - Decemberi havi horoszkóp

Élvezd a kihívást, értékeld a meghitt pillanatokat - Decemberi havi horoszkóp

Mérleg (09. 24-10. 23.) A Hold és Vénusz tehet róla, ha inkább lakótársaknak érzitek magatokat a pasiddal, semmint szerelmeseknek, de van rá mód, hogy újra fellobbanjon a láng.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a pasid figyelmen kívül hagyja a munkádat, vagy valamit, amit fontosnak tartasz, értesd meg vele azt, mit érzel, ha Mikulás napján elfelejt valamit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jókedvűen telik el a napod, főleg akkor, ha gyermekeddel vagy a kedveseddel töltöd a Mikulás-napot - gátlásaidat is legyőzöd, de a pénztárcádra tegyél lakatot.

Bak (12. 22-01. 20.) Ahelyett, hogy a párodra várakoznál otthon, amíg hazatér a munkából, inkább ahhoz lesz kedved, hogy kirittyentsd magad és elcsábíts a cégnél egy Mikulást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha többé-kevésbé ragaszkodsz egyik rokonoddal vagy kollégáddal szemben érzett ellenszenvedhez, akkor ma a csodálat és az igazi rokonszenv között ingadozol.

Halak (02. 20-03. 20.) Jóllehet a pénz és a megrendelők megszerzése kemény munkát igényel, a céges partin nem jelent számodra akadályt, hogy meghódíts egy jómódú Mikulást.

Ez is érdekelhet

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett