Büntetlenül törtethetsz - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 6.

2016.szeptember.6.

A Nap és a Plútó barátságos fényszöge ma és a hét közepén kedvez az új vállalkozásoknak, az üzletkötésnek, a gazdasági jellegű döntéseknek és a szervezet regenerálódását, újjászületését elősegítő terápiáknak. Ennek a konstellációnak az ajándéka, a határozott, céltudatos fellépés, a magabiztosság, a befolyásolni, irányítani tudás és az elszántság olyan adottság, amellyel ezen a héten a legnehezebb helyzetből is ki tudjuk vágni magunkat. Egyesek ilyenkor könnyen jutnak hatalomhoz, befolyáshoz, előléptetéshez. Ez az a pillanat, amikor az ambiciózus emberek anélkül közeledhetnek a hatalommal és befolyással rendelkezőkhöz, hogy törtetőnek vagy tolakodónak látszanának. A Nap és a Plútó trigon fényszöge hatalmas akaraterőt, önfegyelmet, összpontosító és befolyásoló készséget jelez, és ha ezeket a képességeket megtanuljuk a mindennapi életben hasznosítani, képesek leszünk megújulni, átformálni körülményeinket, és erőt találni az élet problémáinak megoldásához.

Kos (03. 21-04. 20.) Érdemes lenne megtanulnod a hatalomszerzés művészetét, új szakmában, beosztásban kipróbálni a képességeidet, és lobbizni a magasabb fizetésért.

Bika (04. 21-05. 20.) Összeköltözhetsz a kedveseddel, megszabadulhatsz a hitveseddel kapcsolatos előítéleteidtől, ráadásul egy vakációs kapcsolat is komolyra fordulhat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel az ingatlanpiaci befektetések mindig jó húzásnak számítottak, most érdemes eladó, kiadható vagy eladható ingatlanokat keresni a környéken.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha már megtaláltad Őt, akkor új megvilágításba kerülhet kapcsolatotokban a szex, az irányítás, a pénzügyi függőség vagy a gyermekvállalás kérdése.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy állásajánlat váratlanul ér, de kész tények elé állítanak, úgyhogy határoznod kell: alaposan fontolj meg mindent, hiszen nem csak a pénz számít.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kirobbanó formába kerülsz, megszállottként űzheted a hobbidat, de olyan szerelmi kapcsolatba bonyolódhatsz, ami birtoklás- és függőségveszéllyel jár.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A családról való gondoskodás komoly terhekkel jár, és egyes családtagok mostanában téged kiáltanak ki bűnbaknak, akire rálőcsölhetik anyagi gondjaikat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Befolyásos pártfogó a láthatáron, de a fontos információk megszerzése némi kutatómunkát igényel: ha nyitva tartod a füledet, mindenről értesülsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pompás állásajánlatot kapsz, de saját értéked meghatározásában ne legyél szégyenlős: határozd meg a helyedet az álláspiacon és igyekezz értéket adni a pénzért.

Bak (12. 22-01. 20.) Pár év főiskolai képzés kitűnő befektetésnek bizonyul, és eljött az idő, amikor a hatalomról kialakított elméleti ismereteidet gyakorlati döntésekre kell váltanod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Társaddal az aktus során könnyen egy hullámhosszra kerültök, szingliként azonban pénzügyeid bonyolítása során találkozhatsz a Nagy Ő-vel.

Halak (02. 20-03. 20.) Kéz a kézben még jobb: ahol nem boldogulsz egyedül, ott a partnered, kollégáid vagy befolyásos pártfogóid segítenek, így nekik is kijut a dicsőségből.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját