Csak rajtad áll, hogy jobbra forduljon az életed - Szeptemberi nagy horoszkóp

2019.szeptember.1.

Paul Walkert sajnos már 6 éve elveszítettük, a rendkívül sármos színész a 90-es évek végének és a 2000-es évek elejének volt a Chris Hemsworth-ja és Ryan Reynolds-ja egyszerre. Biztosak vagyunk benne, hogy még nagyon sokra vitte volna, ha nem veszik el tőlünk ilyen fiatalon. Szeptemberben ünnepelné a születésnapját, így ebben a hónapban rá emlékezünk.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

A HÓNAPOD Ha úgy érzed, hogy a pasikban nem lehet megbízni, mert egyik-másik szemérmetlenül kihasznál, fogadd meg, hogy véget vetsz a mártír-szerepnek! Lehet, hogy valóban eszményi társad lehetne az, aki iránt heves vágyat érzel, de ha már foglalt, akkor mégsem! Ne ringasd magad hiú ábrándokba! Legyél gyanakvó, nehogy csak játékszer legyél egy hazugságokra épülő viszony erejéig! Ha házasságban élsz, de boldogtalannak, kihasználtnak érzed magad, mindent megteszel annak érdekében, hogy megjavítsátok a kapcsolatot - vagy lelépsz. A legjobb mindig békében élni munkatársaiddal, főnökeiddel – amíg ez lehetséges. Időről időre azonban harcnak kell lennie, s egy olyan világban, amely a versenyre épül, versenyezned kell.

AZ ÉVED Óvakodj attól, hogy szoknyavadászokkal foglalkozz, vagy a pasidban rejlő lehetőségekkel essél szerelembe, teljesen föladd magad, és azzá válj, amit a másik látni akar. De az év végétől, amikor már szikrázik köztetek a levegő, valahányszor találkoztok, már joggal reménykedhetsz abban, hogy észérvek alapján kötött párkapcsolatodból szenvedélyes szerelmi viszony, boldog családi élet lesz. Munkát vállalhatsz külföldön, s ha már házasságban élsz, kapcsolatotokat gyermekáldás fűzi szorosabbra, közös vállalkozásotok nyereséget termel. És még egy fontos tanács: ha egy fiú erőfeszítéseket tesz érted, azt mindig értékeld nagyra, hogy máskor se feledkezzen meg róla. S hosszú, érzéki párnacsatákkal valósítsd meg a vágyaidat!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Szeptemberben kifáraszthat, hogy állandóan meg akarsz felelni partnered és munkaadóid túlzott elvárásainak. Ám ha megismerkedsz valakivel, ne tedd azonnal próbára rejtélyeskedéssel, inkább árulj el egy-két részletet a munkádról, a barátaidról, az életedről. Jogtalan mellőzés, néhány munkahelyi intrika és csetepaté alaposan felhúzhat, de a hónap vége rendkívül szerencsés időszak minden munkával, vállalkozással, külfölddel vagy joggal kapcsolatos megállapodás megkötésére. Vállalkozó, művész Mérlegek számára jövedelmező üzlet nyélbe ütésére van kilátás. Céged a hónap végén beírathat média továbbképzésre, hogy a sajtó előtt te képviselhesd vállalatodat. Kitűnő időszak ez autóvásárlásra vagy lízingelésre is.

Skorpió (október 24.-november 22.)A hónap első harmada tökéletes dátum házasságkötésre, de a facér Skorpiók is képesek lesznek olyan flörtölési stílust kialakítani, amely előnyös képességeik kidomborítása révén bizton meghozza a romantikus egymásra találást. Szeptemberben új célokat tűzöl ki magad elé karrieredben, vállalkozásodban, és bekerülsz a nagymenők világába. Ha munkahelyet vagy szakmát váltasz, számíthatsz a barátaid, üzletfeleid és befolyásos pártfogóid segítségére. Úgy tűnik, ebben az időszakban komoly nevek szerepelnek a címlistádon, akik anyagi gyarapodásodat, szakmai előmeneteledet elősegíthetik. Lehet, hogy a bárok be is csukhatnának nélküled, de vigyázz a randidrogokkal! Ha nem látod bizonyítottnak, hogy a fiúd komoly kapcsolatra vágyik, akkor várd ki, amíg ezt biztosnak nem érzi, vagy add fel, és keress magadnak valaki mást.

Nyilas (november 23.-december 21.) -

Egyre közelebb kerülsz a főnöködhöz vagy egyik kollégádhoz, akivel később mindketten a bulizás megszállottjai lesztek. Ahhoz túlságosan is fontos eszköze vagy saját sikerednek, hogy hagyd magad lestrapálni, kizsigerelni. Tarts időnként szünetet! Olykor bosszant, hogy a párod, közeli hozzátartozód és a főnököd is igazságtalanul szid. A hónap végén viszont elfelejtheted a munkahelyi macerákat, a fúrást, az igazságtalanságot, hiszen főnökeid és támogatóid mindent elkövetnek, hogy új kapukat nyissanak meg számodra. Ha kiállsz az álláspontod mellett, nem hogy nem rombolod le a házasságodat, hanem esetleg éppen megmented. De mítoszban hisz az a Nyilas, aki azt hiszi, hogy az igazi szerelmesek soha nem veszekszenek. Szeptember utolsó napjaiban viszont virágba borul szerelmi életed: sok Nyilas házassági ajánlatot kap.

Bak (december 22.-január 20.)

Saját bőrödön tapasztalhatod, hogy a közös utazás alkalmával kedvesed gondoskodóbb, empatikusabb és szexuálisan kezdeményezőbb, mint máskor. Nyaralás közben úgy érzed majd, a fiúdat mintha kicserélték volna, de ne add föl az álmaidat, hogy segíts neki valóra váltani az övéit. Amellett, hogy megbízhatóságra, hűségre és biztonságra vágysz, kedvességet, beleérző képességet, partnerséget is kívánsz kedvesedtől, továbbá azt az érzést, hogy fontos vagy számára. Amikor mindez, és végre egy sor kívánatos tulajdonság is jelen van, akkor könnyen lángra lobbansz. Hosszú távú elképzeléseid, utazásra, továbbképzésre irányuló terveid szerencsések. Ha külföldön vállalsz munkát, ne mondj le nyelvtudásodnak tökéletesítéséről, mert anélkül később nagyon küzdelmes lesz az életed.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

A párod szentül hiszi, hogy akárcsak a többi nő, pusztán a pénzére hajtasz. Barátságok, szerelmi és üzleti kapcsolatok szakadnak meg, s újak születnek ebben a hónapban. Tanulmányok, távoli utazások vagy külföldi érdekeltségek kerülnek figyelmed középpontjába, de az sem kizárt, hogy beiratkozol az egyetemre, hogy magasabb képesítést szerezz. A hónap végén kedvezően zárulhat egy bírósági ügy, vagy akkora fizetést ígérnek tudásodért és ötleteidért, hogy talicskával járhatsz majd érte. Lehet, hogy teljesítőképesség szempontjából felülmúlhatatlan vagy az ágyban, de miért gondolod, hogy a fiúdat az ágyban a mennyiség érdekli? Nem árt tudni, hogy a csodálatot, a meghittséget nem pótolhatja a csupán szexuális természetű kapcsolat.

Halak (február 20.-március 20.)

Gyakran összekaptok, de van köztetek valami hihetetlenül erős szál, ami újra egymáshoz húz benneteket. Bármennyire rosszul is áll a szénátok szeptemberben, így gondolkodsz a kapcsolatodról: "Nem fogom hagyni, hogy ez az egész véget érjen." Bármennyi fájdalmat vagy sértődést okoztok is egymásnak időnként, csillagaitok azt súgják: összeilletek. Érdemes harcolnod érte, de az sem árt, ha néha alaposan megtúráztatod. A szakmai és üzleti kapcsolatok bizalomra épülnek, a bizalom pedig bizonyítékok sorára. Ebből a szempontból semmi sem lehet jelentéktelen "apróság". Most magatartásoddal kell demonstrálnod, hogy megbízható vagy kis dolgokban, nagy dolgokban.

Kos (március 21.-április 20.)

Valaki megpróbál lejáratni a munkahelyeden, de ha alaposan befűtesz neki, csak azt kapja, amit érdemel. A szeptemberi csillagállások nagyot lendíthetnek munkahelyi körülményeiden, és a szerelem is az irodában szökik szárba. A megismerkedéseteknek köze lesz a munkádhoz. Ez az időszak a legalkalmasabb arra, hogy elvállalj egy új melót, megfelelő alkalmazottakat, munkatársakat találj akár az irodába, akár társas vállalkozásodba. De nem árt tudni, hogy mindazok a jogok, amelyeket meg kell védened, egyben mások jogai is, amelyeket el kell ismerned. Szeptemberben néha boríts asztalt! Ne tűrd tovább kollégáid és a párod kritikus, cinikus megjegyzéseit – a te nyelved is tud mérgezett lenni.

Bika (április 21.-május 20.)

Jól jövedelmező megbízásokra, befektetésekre számíthatsz, de az sem kizárt, hogy váratlan nyeremény, nagyobb összegű örökség üti a markodat. Művészi adottságodat, kreativitásodat akadálytalanul kiélheted, bármilyen vállalkozásba kezdesz, a siker és a pénz nem marad el. Szörnyű érzés lehet azonban, ha állandóan körülhízelegnek a pénzed miatt - időnként úgy érzed, nem önmagadért szeretnek. De szokatlanul rámenős vagy ebben a hónapban: csak hívd fel a vágyott pasit, és kezdődhet a tánc! Ha párkapcsolatban élsz, ebben az időszakban viszonyotokat magasabb szintre emelheted, talán házassággal, talán gyerekvállalással. De nem könnyű akkor spontán vágyat érezni partnered iránt, ha érzelmileg nem figyel rád eléggé.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Munkában, pénzügyekben sokkal sikeresebb lehetsz egy ügynökkel vagy egy a képviseletedet elvállaló személlyel a hátad mögött. Ha nyakig ülsz a pácban, amikor főnököd vagy a hatóság kiszúrja, hogy szabálysértést követtél el, sürgős szükséged lehet egy jó ügyvédre. S ki másra számíthatnál, mint az exedre vagy a hitvesedre, aki kihúzhat a csávából - egyedül ő hisz fenntartás nélkül az ártatlanságodban. Hosszas vívódás után felhívod, s ezzel megteszed az első lépést kapcsolatotok fölélesztése felé. Miután elkészült a fészked vagy éppen túlestél a lakásfelújításon, egyértelmű, hogy készen állsz a szerelemre. Talán el kell búcsúznod egy régi kapcsolattól, ami egyszerűen nem működik, hogy a hónap végén helyet adj egy új szerelemnek.

Rák (június 22.-július 22.)

Ünnepeld meg a nyár végét egy álomnyaralással! Gátlásaid a fiúd közelében feloldódnak, és kényszeredett társalgás helyett végre jóízű beszélgetéseket folytathattok. Az a fölismerés, hogy kölcsönösen föltártátok magatokat, a közelség, a meghittség érzetét kelti. A hónap első felében nem kell álarc alá rejtőznöd, kimutathatod sebezhetőségedet. Higgy a horoszkópnak: a vonzó küllem, a testi meztelenség izgató, de a tökéletes egybeolvadáshoz a lelki meztelenség segít. Szeptemberben az sem kizárt, hogy új pályára lépsz, idegen nyelv tanulásába kezdesz, vagy külföldi vállalatnál helyezkedsz el, ahol jól megszedheted magad. Ám ha fenyegető leveleket vagy bosszantó üzeneteket kapsz, a párod, aki gyakran dolgozik rejtélyes ügyeken, személyesen veszi kézbe a nyomozást.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Ha pénz- vagy időhiány miatt lemondtál kedvenc vesszőparipádról, amiért egyébként rajongtál, gondold meg, nem tudnád-e esetleg a hónap végén újra elkezdeni. Talán megérett az idő arra, hogy munkahelyet válts. Meglophatnak, pénzügyi vitáid is adódhatnak, de a hónap utolsó napjaiban bármihez nyúlsz, növeled annak értékét. Szeptember végén írni kezdhetsz, netán sajtótermék kiadásába foghatsz, de az is megeshet, hogy saját weboldalt indítasz be. A hónap végén többen próbálnak közeledni hozzád, te pedig nyugodtan kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Ne legyen lelkiismeret furdalásod saját érdekeid és jogaid érvényesítése miatt - akkor a hónap végén az üzleted is föllendül.

Ez is érdekelhet

"Ha a való életben bezárul valaki mögött egy ajtó, azt úgysem tudhatjuk meg, mi történik vele a négy fal között."- Tompos Kátya színésznővel beszélgettünk

"Ha a való életben bezárul valaki mögött egy ajtó, azt úgysem tudhatjuk meg, mi történik vele a négy fal között."- Tompos Kátya színésznővel beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla