Csalás, megtévesztés, pénzlopás veszélye fenyeget - Egymondatos horoszkóp: November 18.

2016.november.18.

A diszharmonikus Merkúr-Neptunusz fényszög hatására ezeken a napokon fennáll az önámítás, a csalás és megtévesztés veszélye, szétszórtságunk pedig megnehezíti, hogy betartsuk napirendünket. Mivel realitásérzékünk nincs éppen a csúcson, ne higgyünk el mindent, amit mások ígérnek. Vigyázzunk pénzünkre, értékeinkre, mert nem kizárt, hogy tolvajok keresztezik utunkat. Lehetőleg ne kössünk szerződést, ne írjunk alá fontos iratot, utazást napoljunk el, és ne szedjünk semmilyen tudatállapot-módosító szert ebben az időszakban.

Kos (03. 21-04. 20.) Külföldi utazáskor kínos helyzetbe kerülhetsz, vagy egy eltévedt üzenet miatt élhetsz át kellemetlen perceket, de ha baleknak néznek, leplezd le a trükközőt!

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzügyi döntéseid nem lesznek ésszerűek, tévedéseidért fizetned kell, az üzleti életben pedig kizárólag olyan módszereket alkalmazz, amelyek nem elítélendők.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem szereted a pletykát, az intrikát, pedig most bőven kijut belőle; ma lehetőleg ne írj alá szerződést, ne változtass állást, és ne hagyd, hogy átverjenek.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazás közben eltévedhetsz, javaslataidat figyelmen kívül hagyják, munkahelyeden folyik az intrika, valaki félrevezethet, ami még tovább rontja a helyzetet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kerülj minden erotikus és pénzügyi csábítást, mert ma mindenki akar valamit tőled, és attól, hogy valaki hazudott neked, rettenetesen bizalmatlan lehetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered és rokonaid nem rendelkeznek a pozitív kommunikáció egyik alapvető kellékével, a szavahihetőséggel, de ingatlanügyben is félrevezethetnek, átverhetnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ebben az időszakban nehéz olyan valakit találni, aki nem hazudik, orvosod félrediagnosztizálhat, tárgyalás vagy utazás kimenetele miatt is csalódott lehetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Baráttal, szeretővel nem tanácsos vállalkozásba vagy üzleti kapcsolatba kezdened, és ha szeretőd van, kisebb-nagyobb stiklik derülhetnek ki körülötte.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha érzed, hogy a végtelenségig nem bírsz elviselni méltatlan helyzeteket, nem bírod tartani a szájadat, akkor hát minél előbb nyitod ki, annál jobb.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem kellemes feladat felismerned és ártalmatlanítanod kollégáid, rokonaid trükkjeit, mégis igyekezz kivédeni az átverési kísérleteket, és közlekedj figyelmesen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátságban, pénzügyekben ne táplálj hiú reményeket, ne higgy a sokat ígérgetőknek, és ne hagyd, hogy valaki, akivel barátság köt össze, pénzt csaljon ki tőled.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne tegyél könnyelmű ígéreteket, ne írj alá munkaszerződést, de gondolj arra, hogy ha nem bízol magadban, akkor mások sem fognak bízni a képességeidben.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Sienna Miller a legstílusosabb sztár a teniszmeccseken

Sienna Miller a legstílusosabb sztár a teniszmeccseken

G-Életstílus

5 reggeli rutin, ami segít, hogy egész nap jobban érezd magad

5 reggeli rutin, ami segít, hogy egész nap jobban érezd magad

Monitor

John Malkovich Budapesten lép fel októberben

John Malkovich Budapesten lép fel októberben