4 csillagjegy, aki hiába próbál hazudni, végül mindig lebukik

2022.július.2.

Hazudni bűn, ezt már Dolores Umbridge is leszögezte a Harry Potterben. Alapvetően a saját lelki békénk miatt is jobb, ha minél kevesebb hazugsággal terheljük az életünket, a következő csillagjegyek pedig ha akarnának sem tudnának lódítani - úgy vannak programozva, hogy ebben kifejezetten ügyetlenek.

A kisebb füllentések szinte mindennaposak, és vannak, akiknek nem okoz különösebb problémát néha elferdíteni az igazságot, sőt olyanok is akadnak, akik megdöbbentően profik a lódításban, és szinte minden szavuknál résen kell lenni, hogy valóban igazat mondanak-e. Ellentétben bizonyos csillagjegyekkel, akiknek ha még olykor jól is jönne némi kegyes hazugság, egyszerűen képtelenek rá - vagy legalábbis siralmasan csinálják, és azonnal le is buknak. Megmutatjuk, melyik négy csillagjegy szülöttjeinek nem érdemes próbálkoznia a hazugsággal.

KOS (03. 21-04. 20.) - Túlságosan impulzívak a hazugsághoz

Bizony, a Kos jegyűekre jellemző, hogy ami a szívükön, az a szájukon. Valójában gyakran előbb mondják ki, mit gondolnak, éreznek, mint hogy számolnának a kijelentésük következményeivel. A hazugsághoz előre kell gondolkodni, hogy a várt hatást elérjük - és valljuk be, a Kosokból pont az előre elgondolás képessége hiányzik. Mivel impulzívak, azért nem nagyon tudják rejtegetni az érzéseiket, de ha mégis hazugsággal próbálkoznak, akkor a gesztusaik önkéntelenül is leleplezik őket.

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

RÁK (06. 22-07. 22.) - Inkább kerülik a témát

A nagyon érzelmes Rák minden problémát az emóciók oldaláról közelít meg. Ahhoz, hogy valaki hazudni tudjon, kell némi racionális gondolkodás, fel kell mérni, hogy az igazság és hazugság közül az adott helyzetben melyik jövedelmezőbb, melyik eredményez jobb helyzetet. Erre az érzelmeket felfüggesztő gondolkodásra a Rák jegyűek szinte képtelenek. A problémák elől inkább próbálnak eloldalazni, de hazugsággal hiába próbálkoznak, mert azonnal leleplezik magukat.

SZŰZ (08. 24-09. 23.) - Túlgondolják a hazugságokat

Önmagában a jegy szülöttei viszonylag könnyen hazudnak, szemben a Rák vagy a Kos jegyűekkel, egy hazugság miatt nem keverednek belső konfliktusba. Sőt, a Szűz alapvetően képes a kellemetlen igazságokat is kimondani, anélkül, hogy különösebben foglalkozna azzal, mit érez a másik fél. Ha például kételkedsz benne, hogy jól áll-e egy ruha, akkor a Szűz jegyű barátnődet kérdezd meg, ő nem azt fogja mondani, amit hallani akarsz, hanem azt, ami szerinte az igazság. A Szűz hazugságainak a gyenge pontja, hogy túlságosan kiterveltek. Ha a csillagjegy szülötte valamiért hazugságra kényszerül, akkor arra törekszik, hogy minél hihetőbb legyen a lódítása, ezért túlságosan aprólékosan tervezi meg az alternatív valóságát, olyannyira, hogy az már kezd gyanússá válni.

Itt található az erogén zónád - a csillagjegyed elárulja

NYILAS (11. 23-12. 21.) - Addig csavarják, ami igaz nem lesz

A legegyenesebb, legőszintébb csillagjegynek tartják sokan, éppen ezért nem meglepő, hogy a hazugságban igazán pocsék a Nyilas. Nem arról van szó, hogy alkatilag képtelenek lennének a hazugságra, sokkal inkább igaz, hogy alkatilag képtelenek magukban tartani az igazságot. Ha a Nyilas felméri, hogy egy bizonyos helyzetben okosabb lenne hazudni, akkor képes addig csűrni-csavarni a hazugságát, hogy végül csak kimondja az igazat, ezért valójában hiába is próbálkozik a lódítással. Egyébként ugyanezen oknál fogva nem ő a legalkalmasabb személy, hogy a titkaidat neki add ki.

Ez is érdekelhet

Elképesztően nagyot nőtt Borbély Alexandra kislánya

Elképesztően nagyot nőtt Borbély Alexandra kislánya

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

PR

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)