Ezek a csillagjegyek szakítás után sem tudják elengedni egymást

2022.augusztus.10.

Egy szakítás mindig fáj, különösen akkor, ha két csillagjegy tökéletesen kiegészítette egymást. Nem véletlenül van annyi kapcsolat, amit újra és újra megpróbálnak, még akkor is, ha kudarcra van ítélve, vagy a felek eljátszották minden esélyüket és a másik bizalmát. Olyannyira komoly nyomot hagynak a másikban, hogy akár egy egész életen át őrizgetik a másikat a szívükben.

Bizonyos csillagjegyek olyan szinten kötődnek egymáshoz, hogy szakítás után sem képesek igazán elengedni egymást
Bizonyos csillagjegyek olyan szinten kötődnek egymáshoz, hogy szakítás után sem képesek igazán elengedni egymást
Fotó: Profimedia

Mi a közös két Halakban? Az az érzékenység, amit egyetlen más csillagjegy sem él meg, vesz észre és tapasztal. Na és egy szerethető Vízöntőben és egy nagyravágyó Oroszlánban? A legjobbat hozzák ki egymásból. A következő csillagjegypárok sokkal többet veszítenek egy-egy szakítás során: szövetségeseket, barátokat, mentorokat. És igen, sok esetben soha, senki nem lesz képes betölteni azt az űrt, amit a másik hagy maga után.

Halak + Halak

Nem a legpraktikusabb párosítás, ha a hétköznapokról van szó, tény azonban, hogy az ő kapcsolatuk lírai, mélységesen empatikus, és egy olyan, érzelmileg biztonságos szigetet ad a páros számára, amire semmilyen más emberi kapcsolat nem képes. Mindketten álmodozók, és ezen a szinten is könnyen és automatikusan kapcsolódnak, de a kijózanító hétköznapok egyikükre sincsenek inspiráló hatással. A legtöbbször az okozza a kapcsolatuk vesztét, hogy nem tudnak mit kezdeni a szürkeséggel és a monotonitással, ami hatással van kettejük dinamikájára is. Viszont náluk fordul elő tipikusan, hogy még évekkel a szakítás után is komoly érzelmeket táplálnak egymás iránt, sőt szívesen nosztalgiáznak úgy is, hogy látszólag már rég új szakaszba léptek az életükben, esetleg meg is házasodtak.

Csak óvatosan, ez a 3 csillagjegy hajlamos a megcsalásra

Vízöntő + Oroszlán

Mivel ezek a csillagjegyek olyan tulajdonságokat és képességeket birtokolnak, ami a másikból alapvetően hiányzik, nagyon nehezen engedik el egymást. Nem feltétlenül a romantikus érzelmek tartják őket egyben, kicsit olyan a kapcsolatuk, mint egy személyiségfejlesztő tanfolyam: az Oroszlán szerethetőséget és empátiát tanul a Vízöntőtől, ami nélkülözhetetlen céljai megvalósításához, a Vízöntő pedig, akinek mindene megvan, hogy sikeres legyen, viszont gyakran áll kényelmesen a dolgokhoz, nagyon motiválónak találja az Oroszlán akaraterejét és ambícióit. Nem véletlen, hogy a szakítás után gyakran maradnak barátok vagy szövetségesek, ami érthetően frusztrálhatja új párjaikat.

Ikrek + Mérleg

Picit hasonlít a kapcsolatuk dinamikája az előző pároséhoz: az Ikrek vehemens, felelősséget szívesen vállaló, nagyon lendületes természete biztonságot nyújt a védelmet kereső Mérlegnek, aki nem szívesen konfrontálódik a külvilággal. Amire nincs is szüksége, ha az Ikrek mellette van. A Mérleg tökéletes szövetséges az Ikrek számára, hajlandó hátországként lemondani a saját ragyogásáról, és a háttérben támogatni szerelmét. Ez az, ami igazán jó párossá teszi őket, és ennek a hiánya az, amitől borzasztóan szenvednek egy szakítás után. Nem csoda, ha újra és újra egymás mellett kötnek is, még akkor is, ha sorozatban égetik meg magukat.

Toronymagasan ennek a 4 csillagjegynek a legnagyobb a szexuális étvágya

Bika + Szűz

Nem ritka, hogy az Ikrek és a Szűz legjobb barátokból lesznek egy pár. A lojális Bika az idők végezetéig boldog lenne a kalandvágyó Szűzzel, aki, ha megreped a rózsaszín páncél, szívesen keres máshol izgalmakat. Attól viszont tartósan szenved, hogy ezzel együtt a legjobb barátját, bizalmasát és legfontosabb szövetségesét is elveszíti, így ő az, aki legtöbbször békülést kezdeményez. A Bika bizalmát azonban nagyon könnyű eljátszani, visszaállítani pedig szinte lehetetlen. Mégis nehezen lépnek tovább, és nagy rá az esély, hogy egy boldog kapcsolatban, évtizedekkel később is úgy érzik, valójában sosem tudták elengedni egymást.

Ez is érdekelhet

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói