Csodálatosan eligazodsz ma a pénzügyekben - Egymondatos horoszkóp: október 5.

2020.október.5.

A Bikában lévő Hold és a Neptunusz szextil fényszöge a reggeli órákban azt tanácsolja, hogy vezess álomnaplót – éjszaka jósálmaid lehettek. Mivel a hét első munkanapján a Hold a Plútóval és a Szaturnusszal is kéz a kézben jár, mind magánéleted, mind a munkád jól szervezett. Próbálj meg pénzt csinálni tudásodból, képzettségedből! Szerelmi életedből talán hiányzik a romantika, de mivel ma a biztonság a legfontosabb számodra, ha biztos lehetsz partnered szerelmében, gátlásaid eltűnnek. Hajlandó vagy keményen dolgozni azért, amit akarsz, főleg az anyagiak és a szerelem területén, de szakíts időt a magad számára is. Ne érezz bűntudatot, ha ahhoz érzel kedvet, hogy egy szépségszalonban dédelgessenek.

Csodálatosan eligazodsz ma a pénzügyekben - Egymondatos horoszkóp: október 5.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Csodálatosan eligazodsz a pénzügyekben, de ha egy hagyományos munkát ketrecnek érzel, valószínű, hogy új állásért vagy üzletekért versengsz egy pályázaton.

Bika (04. 21-05. 20.) Fontos, hogy tehetős csajszi benyomását keltsd - ez a siker biztosítéka, de a tanulmányaidba fektetett idő sem volt hiábavaló, jó lehetőségek közül válogathatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha megtudod, hogy abból a munkából, amelyen régóta dolgozol, nem lesz semmi, még mindig jobb abbahagyni, mint akkor kidobni, amikor már elkészült.

Rák (06. 22-07. 22.) GLAMOUR-napok előtt ne csak a magazinokat nézd végig: ha egy kis luxusra vágysz, akkor jársz jól, ha a pasid és a barátnőid véleményében bízol leginkább.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kidolgozhatsz egy jótékonysági tervet, ám ha te felelsz azért, hogy a vállalatodnál egy projekt megvalósuljon, add ki a munka egyes részeit másoknak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Bonyolult helyzetekben is feltalálod magad, de a szerelem és a szex most úgy kell neked, mint a falat kenyér –visszaadja az önbizalmadat, felébreszti ambícióidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha olyan pasit fogtál ki magadnak, aki tud pénzt csinálni, érdemes közös vállalkozással próbálkozni, de ha nem akarod megunni, gondoskodj hangulatos estéről.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ösztönösen rátapintasz a lényegre, addig nem adod fel, amíg be nem bizonyítod az igazad, de ma ne csodálkozz, ha a párod örökké veled akar maradni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi téren ütheti markodat valamilyen extra bevétel, amit mindenképpen munka vagy egy régóta tervezett vállalkozás által tömhetsz be a bukszádba.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha valakit vagy valamit akarsz, megszerzed, elkötelezettséggel még hibátlanabbá tudod tenni párkapcsolatodat, s párod is hálás lesz a szenvedélyes éjszakáért.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne búslakodj a múlt hibáin, szabadulj meg a kényszerhelyzetektől, segíts hozzátartozóidnak a házimunkákban, de ne hagyd, hogy bárki is rád telepedjen!

Halak (02. 20-03. 20.) Legyél hű a párodhoz és pártfogóidhoz, kifizetődik, érzelmeidre is viszonzást kapsz, és ha sok pénzt takarítasz meg cégednek, jutalomra számíthatsz.

Ez is érdekelhet

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?