Csodálatosan eligazodsz ma a pénzügyekben - Egymondatos horoszkóp: október 5.

2020.október.5.

A Bikában lévő Hold és a Neptunusz szextil fényszöge a reggeli órákban azt tanácsolja, hogy vezess álomnaplót – éjszaka jósálmaid lehettek. Mivel a hét első munkanapján a Hold a Plútóval és a Szaturnusszal is kéz a kézben jár, mind magánéleted, mind a munkád jól szervezett. Próbálj meg pénzt csinálni tudásodból, képzettségedből! Szerelmi életedből talán hiányzik a romantika, de mivel ma a biztonság a legfontosabb számodra, ha biztos lehetsz partnered szerelmében, gátlásaid eltűnnek. Hajlandó vagy keményen dolgozni azért, amit akarsz, főleg az anyagiak és a szerelem területén, de szakíts időt a magad számára is. Ne érezz bűntudatot, ha ahhoz érzel kedvet, hogy egy szépségszalonban dédelgessenek.

Csodálatosan eligazodsz ma a pénzügyekben - Egymondatos horoszkóp: október 5.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Csodálatosan eligazodsz a pénzügyekben, de ha egy hagyományos munkát ketrecnek érzel, valószínű, hogy új állásért vagy üzletekért versengsz egy pályázaton.

Bika (04. 21-05. 20.) Fontos, hogy tehetős csajszi benyomását keltsd - ez a siker biztosítéka, de a tanulmányaidba fektetett idő sem volt hiábavaló, jó lehetőségek közül válogathatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha megtudod, hogy abból a munkából, amelyen régóta dolgozol, nem lesz semmi, még mindig jobb abbahagyni, mint akkor kidobni, amikor már elkészült.

Rák (06. 22-07. 22.) GLAMOUR-napok előtt ne csak a magazinokat nézd végig: ha egy kis luxusra vágysz, akkor jársz jól, ha a pasid és a barátnőid véleményében bízol leginkább.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kidolgozhatsz egy jótékonysági tervet, ám ha te felelsz azért, hogy a vállalatodnál egy projekt megvalósuljon, add ki a munka egyes részeit másoknak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Bonyolult helyzetekben is feltalálod magad, de a szerelem és a szex most úgy kell neked, mint a falat kenyér –visszaadja az önbizalmadat, felébreszti ambícióidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha olyan pasit fogtál ki magadnak, aki tud pénzt csinálni, érdemes közös vállalkozással próbálkozni, de ha nem akarod megunni, gondoskodj hangulatos estéről.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ösztönösen rátapintasz a lényegre, addig nem adod fel, amíg be nem bizonyítod az igazad, de ma ne csodálkozz, ha a párod örökké veled akar maradni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi téren ütheti markodat valamilyen extra bevétel, amit mindenképpen munka vagy egy régóta tervezett vállalkozás által tömhetsz be a bukszádba.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha valakit vagy valamit akarsz, megszerzed, elkötelezettséggel még hibátlanabbá tudod tenni párkapcsolatodat, s párod is hálás lesz a szenvedélyes éjszakáért.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne búslakodj a múlt hibáin, szabadulj meg a kényszerhelyzetektől, segíts hozzátartozóidnak a házimunkákban, de ne hagyd, hogy bárki is rád telepedjen!

Halak (02. 20-03. 20.) Legyél hű a párodhoz és pártfogóidhoz, kifizetődik, érzelmeidre is viszonzást kapsz, és ha sok pénzt takarítasz meg cégednek, jutalomra számíthatsz.

Ez is érdekelhet

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói