Csupa újat tartogat ez a nap - Egymondatos horoszkóp - augusztus 1. - hétfő

2016.augusztus.1.

A Vénusz-Uránusz rezgések hatására a hét elején felpezsdíthetjük társasági életünket, és mivel az ismerkedés is szokatlanul könnyen megy, érdekes embereket vonzhatunk be életünkbe. Keressük a változatosságot, próbáljunk kitörni a mindennapi rutinból! "Szerelem első látásra"-helyzet is adódhat, de bármilyen kapcsolat, amely most kezdődik, aligha lesz tartós. Ha meglévő kapcsolatunkból hiányzik a változatosság, ideje egy kicsit alakítanunk rajta. A kreativitást, különleges képességeket, intuíciót igénylő szakmákban tevékenykedők igen sikeres időszakra számíthatnak. A bolhapiacon is most érdemes körülnézni: értékes műtárgyakra csaphatunk le.

Kos (03. 21-04. 20.) Kreativitásod kézzelfogható hasznot hoz, ráadásul rögtön az első látásra összekattansz leendő hitveseddel. Párban? Gyűjtsetek új izgalmas élményeket!

Bika (04. 21-05. 20.) A távmunka ideális számodra. Igaz, hogy munkára alkalmas környezetet kell kialakítanod, de egy otthoni irodában azt veszel fel, amit csak akarsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Művészként új távlatok nyílnak meg előtted, de a protektorokat még Te sem nélkülözheted. Ma egész nap csak bolondozol, vakrandid is telitalálat lesz.

Rák (06. 22-07. 22.) Állásváltoztatás, pályamódosítás plusz bevételt hoz, de amikor a munkahelyeden szembetalálod magad a kísértéssel, eszedbe ne jusson félrelépni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a nagy Ő nem hajlandó besétálni az életedbe, akkor eredj a nyomába! A szerelem utazás közben érkezik robbanásszerűen az életedbe.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha több szexet akarsz, legyél izgalmasabb és spontánabb partner, akivel jó szeretkezni! Új bevételi forrásra is szert tehetsz, amelyet ajánlatos titokban tartani.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Viszonyt kezdhetsz egyik mentoroddal vagy üzletfeleddel. De hiába a kezdeti bizsergés, ne vedd biztosra, hogy új kapcsolatod időtállónak bizonyul.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy irodai kaland védelmet nyújt a házastársi unalommal szemben. Túlságosan elfoglalt vagy ugyanis ahhoz, hogy máshol keress kapcsolatot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Külföldi kiküldetés, vagy vakáció automatikusan alkalmat kínál egy izgalmas viszonyra. Ma szükséged van a megújulásra, kockázatvállalásra.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha befektetésről van szó, másokat is odacsábíthatsz, hogy a kockázat elosztódjon. Szeretőd a segítségedre lehet abban, hogy fizesd a jelzálogot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma még az sem kizárt, hogy számítógépeden a randevú oldal elvezet Nagy Ő-höz. Párban? Szakíts a konvenciókkal, és küldj néhány pajzán hangú e-mailt!

Halak (02. 20-03. 20.) Jól fizető munkába foghatsz, és ha valaki, megközelít egy munkával kapcsolatos téma ürügyén, engedd át magad az újdonság varázsának!

Ez is érdekelhet

Gyász! Felfoghatatlan: Virgil Abloh az Off-White alapítója, a Louis Vuitton tervezője halott

Gyász! Felfoghatatlan: Virgil Abloh az Off-White alapítója, a Louis Vuitton tervezője halott

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton magenta kabátját legszívesebben letépnénk róla és elfutnánk vele a naplementébe

Kate Middleton magenta kabátját legszívesebben letépnénk róla és elfutnánk vele a naplementébe