Délelőtt problémákra, délután jó dolgokra számíthatsz- Egymondatos horoszkóp: december 18. Szerda

2019.december.18.

A Szűz jegyében lévő Hold ebédidőben szembenállásba kerül a Neptunusszal: sértődöttséget érezhetsz, ha önzetlen odaadásodért, segítőkészségedért kollégáid vagy rokonaid nem mutatkoznak kellőképpen hálásnak. Tétovázásod megtéveszthet valakit. A késő délutáni és esti órákban, amikor a Hold barátságos fényszögbe kerül a Marssal, a Szaturnusszal és a Plútóval, érzelmileg nehezen kötelezed el magad. Nem árt tudni, hogy a pasik először testileg vonzódnak, aztán az érzelmeik is színre lépnek. Most érdemes magasabb beosztás vagy jobb anyagi feltételek reményében munkahelyet változtatni, mert ez a konstelláció ugródeszkának számít.

Délelőtt problémákra, délután jó dolgokra számíthatsz- Egymondatos horoszkóp: december 18. Szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Szakmai, anyagi téren új távlatok nyílnak meg előtted, az alapos munkavégzés erényeid közé sorolható, de pótold a szervezetedből hiányzó vitaminokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Tudod értékelni, hogy egy komoly pasi szemet vetett rád, és ha kissé megnyílnál, és nem viselkednél úgy, mint egy riadt hercegnő, igen kellemes társ lehetnél.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvező lehetőség lakásügyben, ám ha úgy érzed, szervezeted kimerült, alapos pihenésre van szükséged - nem kell mindent teljes erőbedobással csinálni.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy kedves bocsánatkérés könnyekig meghat - nálad egy puszta ígéret elegendő arra, hogy lelki szemeid előtt azonnal meglásd a kapcsolat javításának lehetőségét.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mindenre van gondod, csupán saját anyagi érdekeidet hagyod figyelmen kívül, pedig nemcsak azokra kellene tekintettel lenned, akikről gondoskodnod kell.

Szűz (08. 24-09. 23.) Minden pasi téged akar, de ha a munkád minden idődet leköti, attól még észreveheted, hogy ügyfeled vagy kollégád érdeklődése irántad nem csak szakmai természetű.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szeretnél ugyan tökösebb csaj lenni, de a mai napon egy vékony páncélt azért tarthatnál magad elé, nehogy egy munkahelyi intrika miatt megsérüljön a lelked.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A felbukkanó akadályokat tekintsd megoldandó feladatnak, de ha a barátnőd vagy a pasid valamilyen teljesíthetetlen kéréssel áll elő, úgy érezheted, kihasználnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel pályafutásod során rengeteg kicsinyes emberrel találkoztál már, biztos, hogy ezzel a kákán is csomót kereső alakkal is zöldágra vergődsz valahogy.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy kis dumcsiparti a lányokkal, és ha sikerült felöntened a garatra, dicséretes, hogy nem veszíted el a fejedet: még környezeted megnyugtatására is képes vagy.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha pénzről van szó, nem kell kétségbe esned, ha a dolgok nem az elvárt menetben mennek, de kérdezd meg magadtól: vajon mi az, amit rosszul csinálsz?

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a gyakorlatiasság nem tartozik az erős oldalaid közé, és fogalmad sincs róla, hogyan kell egy ösztöndíjat megpályázni, a pasid segítségével megtanulhatod.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!