Egy igazán jó napnak nézünk elébe - Egymondatos horoszkóp: Május 27.

2017.május.27.

A nap első felében az Ikrek-Holdnak köszönhetően jóízű beszélgetésekre kerülhet sor, de ha csak rövid ideig tudsz egy dologra figyelni, ne akard a napodat betáblázni, csak kisebb feladatokra vállalkozz. Masszírozd meg a válladat és a karodat, a tüdődnek jót tesz a séta a szabad levegőn. Mivel a Hold a nap második felében a már a Rák jegyében halad, szervezz családi programot, és kezeld kellő tisztelettel családtagjaidat. Ügyelj a könnyű kosztra, és gondolj arra, hogy az otthonod olyan hely, ahol menedéket találsz a világ gondjai elől és ahova bármilyen messziről visszatérhetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Délelőtt érdemes egyszerre több projektet is futtatnod, és amikor meguntad az egyiket, válts át a másikra, a család viszont a biztonságot garantálja számodra.

Bika (04. 21-05. 20.) A nap első fele kedvez a bevásárlásnak, de az is fontos, hogy életmódod család-orientált legyen: tanúsíts érzékenységet rokonaiddal és saját magaddal szemben is.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Délelőtt erősítsd meg a vállizmaidat, és vizsgáld meg, melyik adottságod nincs kellően kibontakoztatva, a tányérodra pedig kerüljön rákmegelőző brokkoli.

Rák (06. 22-07. 22.) Ahelyett, hogy szenvednél a magánytól, tanuld meg, hogyan működik a közösségi média; hangulataid ma felfedhetik előtted személyiséged sok értékes arculatát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első felében sokat nevetsz a barátnőddel, pedig nem vicceket meséltek, hanem kibeszélitek a pasitokat, de ellenséges környezetben védtelenné válhatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha dolgoznod kell, érdemes a nap első felében az elmaradt írnivalókkal foglalkoznod, később viszont vacsorázz együtt kedvenc éttermedben érzékeny barátnőddel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tanulásra, utazásra ideális nap első fele, de később már nem szabad áldozatul esned a hangulataidnak, bánj jól velük, de ugyanakkor tudj elszakadni is tőlük.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az üzleti kapcsolatok ápolására kiváló a nap első fele, viszont kerüld a költekezést, és mivel a mai nap nem kedvez az utazásnak, otthonod a megnyugvás helye.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szellemességed az a háló, amibe beleakadhat vágyaid tárgya, de ha úgy érzed, el kell adnod szolgáltatásaidat, játszadozz el egy kicsit ezzel a gondolattal.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha számítógépen dolgozol, néha mozognod is kell, hogy érezd, tested is van, nem csak agyad, délután viszont hagyd a szavakat, add át magad mélyebb érzéseidnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hobbid segítségével kikapcsolódhatsz, de ha egy bizonyos helyzetben nem tehetsz mást, mint hogy várakozz, ezt az időt pihenésre is felhasználhatod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha szereted az irodalmat, délelőtt találj időt olvasásra, a nap második felében viszont alapvető fontosságú a vágy, hogy a pároddal gyerekeket neveljetek fel.

Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan