Egy kapcsolat ma pénzt hoz a konyhára - Egymondatos horoszkóp: április 7. kedd

2020.április.7.

A Halakban lévő Merkúr és a Bak-Plútó harmonikus rezgéseinek köszönhetően felismered, hogy a tudás és a pénz hatalom, az üzlet és az állásvadászat pedig a kereslet és a kínálat, valamint a sikeres meggyőzés körül forog. Mások pénze mostanában nagy szerepet játszhat a pénzkeresési játszmában, de talán egy adósságot is sikerül felszámolnod. Összpontosító képességed a csúcson lesz, képes leszel megfontolt döntéseket hozni, de a rád leselkedő veszélyeket is könnyen kivédheted. Most érdemes reklámozni vállalkozásodat, felvenni a kapcsolatot a médiával, vagy éppen megszabadulnod valamilyen függőségtől. Ez az időszak kiválóan alkalmas olyan ügyek elintézésére, amelyekhez a tömegek befolyásolása és elemzői készség szükséges. Szerződés- és üzletkötésre, munkaadóid és ügyfeleid meggyőzésére, tabutémák felvetésére is alkalmas ez a nap.

Egy kapcsolat ma pénzt hoz a konyhára - Egymondatos horoszkóp: április 7. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Nem kell kétségbe esned, ha egy szakmai vagy üzleti megbeszélés nem egészen úgy alakul, ahogyan vártad, de igyekezz kideríteni, miért mondott valaki nemet.

Bika (04. 21-05. 20.) Hitveseddel, barátaiddal megtalálod a közös hangot, élvezed a társalgást, egy kapcsolat pénzt hoz a konyhára, és siker kíséri közös anyagi érdekeltségedet is.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ma gyenge a tárgyalási pozíciód, szedd rendbe a gondolataidat, és egy szakmai vagy üzleti tárgyalás során fogalmazd meg magadnak, meddig hátrálhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ahhoz, hogy egyenrangúként állhass uralkodó típusú párod oldalán, lépj vissza, engedd át neki a vezetést, és akkor a pasid a trón mögött átadja neked a hatalmat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egy jó befektetésen vagy üzleten töröd a fejed, esetleg állásajánlatot kaptál, most jó esélyed van rá, hogy némi fontolgatás után helyesen dönts.

Szűz (08. 24-09. 23.) Döntő fordulat a munkádban, de még akkor is szükség van a beszédre, ha kapcsolatod a szexben éri el a csúcspontját – beszéld bele magad a párod szívébe!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bármely cég, ha téged alkalmaz, időt és pénzt fektet be, és mivel minden cég figyeli döntései anyagi vonzatát, fejezd ki eredményeidet pénzben, százalékban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tehetségedet, elemzői képességedet elismerik és díjazzák, és ha azt kívánod, hogy a szeretett pasi azt csinálja, ami neked a legjobb, közöld vele egyértelműen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Meglehet, hogy az otthoni munkavégzés kézzelfogható hasznot hoz, de nem volna éppen rossz ötlet ingatlant vagy lakást vásárolni befektetésként és kiadni azt.

Bak (12. 22-01. 20.) Elemző készséged kapóra jön egy bonyolult feladat megoldásánál, és minél jobban bízol saját meggyőző- és marketingképességedben, annál sikeresebb leszel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A gazdasági válság nem jött csak úgy magától, a megoldás ellene a munkaerőpiac tanulmányozása, vevőid, üzletfeleid befolyásolása és a kiadások csökkentése.

Halak (02. 20-03. 20.) Ápold a kapcsolatot azokkal, akik a csúcson vannak, és ha valakit be akarsz cserkészni, már csak az a kérdés, mikor hívod fel, hogy végre összejöhessetek.

Ez is érdekelhet

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói