Egy Skorpió vagy Bak szerint te vagy a legizgatóbb nő, akivel valaha találkozott- Egymondatos horoszkóp: Október 21.

2017.október.21.

A Skorpióban lévő Hold harmonikus fényszöge a Plútóval kedvez az üzleti vállalkozásoknak, a munkahelyváltásnak, a beruházások pénzelésének, de a szex ma még a szokásosnál is fontosabb. Ne csodálkozz, ha partnered az ágyban uralkodni akar fölötted. Az érzéseidet, tetteidet, gondolataidat is irányítani akarja. Lehet, hogy őrjítő hatással vagy a pasikra, de óvakodj a hozományvadászoktól. Bőröd viszont meghálálja a tápláló pakolásokat, jót tesz a szauna és a gőzfürdő is. A lábgomba és a tyúkszem ma eredményesen kezelhető.

Egy Skorpió vagy Bak szerint te vagy a legizgatóbb nő, akivel valaha találkozott- Egymondatos horoszkóp: Október 21.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Gondolkozz azon, elfogadd-e egyik rokonod vagy üzlettársad ajánlatát, hiszen csak jól járhatsz, de az sem kizárt, hogy a szeretőddel köt össze anyagi kapcsolat.

Bika (04. 21-05. 20.)
Csodálatos napot tölthetsz külföldön a pároddal, aki elsőrangú idegenvezetőnek bizonyul, és aki mellett ma boldogan eljátszod a férfifaló vámpír szerepét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Óvakodj a fölfázástól, de reménykedhetsz benne, hogy ha vágyaid tárgyát vagy egyik kollégádat beveszed az üzletedbe, megint kalandba bocsátkozik veled.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy Skorpió vagy Bak szerint te vagy a legizgatóbb nő, akivel valaha találkozott, viszont azt is sejteni kezded, mekkora hatalma van fölötted - néha megijedsz ettől.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mostanában, amikor a Hold a Skorpióban lévő Jupiterhez csatlakozik, miért húzódozol attól, hogy átköltözz a párodhoz, vagy összebútorozz vele?

Szűz (08. 24-09. 23.) Meglátásaid jók, lélektani előnyre tehetsz szert tárgyalópartnereddel szemben, de elvárod a társadtól, hogy ne csak a teste, de a szíve is egyedül a tiéd legyen.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Talán örökséghez jutsz, és ha mai munkádat jutalmazással ismerik el, most az egyszer tedd félre ezt a pénzt – gondolj a közelgő ünnepekkel járó kiadásokra!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha jónak ígérkező üzletről van szó, ma nem vagy válogatós, a szexet pedig saját magad megnyugtatására használod, hogy újra helyreálljon benned a világ rendje.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha válságba kerül a céged, vagy valaki fel akarja vásárolni, esetleg meg akarja szerezni, megbánhatod, ha nem teszel intézkedéseket a cég védelme érdekében.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne lepődj meg, ha valaki, aki egyszer hajthatatlan és kemény, máskor pedig együtt érző, sokkal mélyebb érzéseket táplál irántad, mint egy egyszerű barátság.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem hagyhatod, hogy egyesek a munkahelyeden belelássanak a lapjaidba, de eszedbe se jusson olyan kollégát megkívánni, aki rangban jóval fölötted áll.

Halak (02. 20-03. 20.) Intézz el minden tisztítási munkát, keresd fel a szaunát vagy a gyógyfürdőt, és szenteld magad annak a személynek, aki leginkább rászolgált a figyelmedre!

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói