Ne engedd magad manipulálni - Egymondatos horoszkóp: Április 16.

2021.április.16.

A Kos jegyében járó Nap és a Bak-Plútó quadrát fényszöge gátlástalan hatalmi vágyat ébreszt, de főnököknek, tekintélyszemélyeknek és pénzintézeteknek való kiszolgáltatottságot, anyagi vagy szexuális függőséget is okozhat. Mellőzd az ultimátumokat, de ne hagyd magad megfélemlíteni, manipulálni! Ha valaki hatalmi helyzetével visszaélve kizsákmányol vagy molesztál, tanuld meg, hogy nem csupán bábu vagy a sakktáblán, merj beszállni a manipulációs és hatalmi játszmába! Egészséged és biztonságod megőrzése érdekében kerüld el a tömeget, a veszélyes környékeket és személyeket, de legfőképpen azokat, akik hasznot húzhatnak félelmeidből, függőségedből.

Ne engedd magad manipulálni - Egymondatos horoszkóp: Április 16.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a munkahelyed, a megélhetésed vagy a szerelmi kapcsolatod veszélybe kerülhet, és nem tetszik neked az örök vesztes szerepe, ne félj a konfrontációtól!

Bika (04. 21-05. 20.) Kapcsolatod a rokonsággal szakítópróba elé kerül, a felhalmozott sértődöttség és a féltékenység pedig párkapcsolatod kibontakozásának lehetőségét áshatja alá.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne hidd, hogy bármit csinálhatsz anélkül, hogy tekintettel lennél másokra, és szembe kell nézned azzal, hogy szakmai vagy üzleti döntésedet megvétózzák.

Rák (06. 22-07. 22.) Mindenkit meg lehet vásárolni, talán a párodat is, de ne hagyd, hogy kapcsolatodban, és megélhetésedben kiszolgáltatottá válj környezeted manipulációjának!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden aligha úszod meg a hatalmi harcokat, de ne hagyd, hogy az állásod elvesztése miatti félelmed miatt kiszolgáltatottá, manipulálhatóvá válj!

Szűz (08. 24-09. 23.) Kockázatvállalással nem érdemes próbálkozni, itt az ideje viszont, hogy tisztázd üzleti, érzelmi kapcsolataidat, ám egy pénzügyi ajánlatért nem kell szexszel fizetned.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vedd tudomásul az anyagiaktól és a kapcsolataidtól való függőségedet, de ne legyél megvesztegethető, ne engedj lehetetlen követeléseknek!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nincs állandó munkád, vagy a főnököd pikkel rád, és éppen most akarsz új állás után nézni, ne is reménykedj abban, hogy jó ajánlást fogsz kapni tőle.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha anyagi gondjaid vannak, és a pároddal összébb kell húznotok magatokat, ne vállalj kockázatot, és attól is óvakodj, hogy dühödben szórd a pénzt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne felejtsed el, hogy lejárt a fizetési határidő, már ami a hiteltartozásodat illeti, de ki kell derítened, hol rontod el, amikor megpróbálsz többet nyújtani a családodnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne tűrd el, hogy a párod vagy főnököd hatalmaskodjon feletted, ne futamodj meg félelmedben, merj „nem” –et mondani, hogyha nem akarsz „igen”-t mondani!

Halak (02. 20-03. 20.) Mindent megteszel azért, hogy többet keress, ám ha egy kapcsolatért túl magas árat kell fizetned, még nincs késő ahhoz, hogy tisztázzátok a viszonyokat.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói