Délelőtt intézz el minden fontos dolgot - Egymondatos horoszkóp: Március 17.

2021.március.17.

A kora reggeli órákban a Bika jegyében haladó Hold együttállásba kerül az Uránusszal, később viszont a Vízöntő-Szaturnusz keresztezi pályáját: a sikerhez vezető legbiztosabb út, ha a hagyományos módszerek és az új, alkotó megközelítés keverékét alkalmazod, de senkinek sem ártana, ha délelőtt halogatnád a szükséges döntéseket. Ha az anyagi sikerért túl sok mindenről kell lemondanod, akkor rájössz, hogy a legfontosabb dolgokat mulasztod el. A lazaság ugyan hiányozhat belőled, de családodban talán biztonságra lelhetsz. Ma józan, anyagias és gyakorlatias vagy, de ismerd be, hogy kellemes érzés, ha a párod megérint. Ha megvan benned az otthonépítő vágy, kitapétázhatod a lakást, kényelmes életet biztosíthatsz szeretteidnek.

Délelőtt intézz el minden fontos dolgot - Egymondatos horoszkóp: Március 17.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Csak abból termelhetsz bevételt, amit az emberek hajlandóak elismerni, amiért hajlandóak fizetni, de jobban jársz, ha a mai napon a biztonságos ösvényen haladsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Új állást szerezhetsz, de ha a nap első felében úgy érzed, hogy lehetetlen helyzetbe kergettek a munkahelyeden, többet kell teljesítened, mint versenytársaidnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Spontán, frusztrációs indíttatású költekezésed csak pótcselekvés: lehetőleg ne akkor menj vásárolni vagy kelj hosszabb útra, amikor eluralkodik rajtad a stressz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha anyagi gondjaid vannak, húzd összébb magad, de mivel az üzleti együttműködés alapja a biztonságos kapcsolat, keress valakit, akivel elérhetitek a sikert.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne ijedj meg, ha főnököd hívat: nagy tervei vannak veled, de megeshet, a kilátásba helyezett előléptetés vagy új pozíció keresztezi házassági terveidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a megpályázott állást másnak, egy pasinak adják, akit te mind tudásban, mind tapasztalatban felülmúlsz, nehezen viseled el ezt az igazságtalanságot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vállalkozásod nem lesz sikeres csupán azért, mert mindenáron profitra törekszel - ha képtelen vagy felmérni a piacot, jobb, ha nem kezdesz vállalkozni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha te főzöl, miközben a párod egyik üzlettársát várjátok ebédre, ennek ellenére ő eltűnik, lehet, hogy összeszeded a holmidat és hazamész a szüleidhez.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma koncentrálnod kell, sikeresebb leszel ugyanis, ha az elvégzendő feladatra összpontosítasz ahelyett, hogy azon járna az eszed, mennyi pénz üti a markodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy egy baba vagy egy szerelem kezd sokkal többet jelenteni számodra, mint az üzlet, de számodra katasztrófa lenne, ha nem keresnél elég pénzt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma otthonülőbb vagy a szokásosnál, de ha otthon végzett munkád mellett még a háztartás is rád marad, a családban válságosra fordulhatnak a dolgok.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed üzenete vagy gazdagságának bizonyítékai kissé kizökkenthetnek nyugalmadból, de nem kell feltétlenül tartós kapcsolatba bonyolódnod.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban