Ma elmaradhatnak az előre megbeszélt programok - Egymondatos horoszkóp: Március 21.

2021.március.21.

Ma a délutáni órákban a Vénusz elhagyja a Halak jegyét és április 14-ig száműzetésének helyszínén, a Koson rohan keresztül. Mivel a szerelem istennője a Mars birodalmába kerül, nem várja ki, hogy a partner kezdeményezzen, inkább a saját kezébe veszi az irányítást. Ez természetesen vonatkozik a férfiakra és a nőkre is. A Kos-Vénusz kitűnik találékonyságával, de talán hiányzik belőle a kompromisszumkészség. Mivel az Ikrekben lévő Hold ebédidőben barátságtalan fényszögbe kerül a Halak-Vénusszal, hajlamos lehetsz érzelmeid befolyására olyan dolgokat elkövetni, amelyek ellenkeznek az ésszerűséggel. Elmaradt találkozók, telefonhívások okozhatnak bosszúságot. Kora délután a Hold már átúszik a Rákba, biztonságos otthonra van szükséged, és valószínűleg kotlósként védelmezed és táplálod szeretteidet.

Ma elmaradhatnak az előre megbeszélt programok - Egymondatos horoszkóp: Március 21.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Kérd meg rokonaidat arra, hogy szóljanak, ha észrevesznek valamilyen hibát a viselkedésedében, de az anyukád ma nemcsak korhol, hanem talán főzni is megtanít.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma óvakodj attól, hogy jogtalanul kihasználd az ismeretségeidből fakadó előnyöket, az esti órákban viszont kényeztesd szeretteidet legújabb diétás recepteddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy nem a te hibád, hogy nem tudtál annyira közel jutni gyengéd és érzékeny kollégádhoz, ahogy tervezted, de ne hívd fel pletykára éhes kollégáidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Fontos, hogy végre megtanulj segítséget kérni: ne várd azt, hogy hozzátartozóid és barátnőid kitalálják, mire van szükséged, mint ahogy te teszed velük.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a szeretőd, munkaadód vagy egyik barátod üzleti ügyekben ennyire felelőtlen és megbízhatatlan, akkor az élet más területein sem várható sok jó tőle.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha érzelgős kedvesedre bízod a levelezést, ne lepődj meg, ha az üzleti és személyes levelek összekeverednek, barátnőd viszont fantasztikus vacsorával szolgál.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nézd meg weboldalad látogatottságának adatait; mivel manapság mindenki továbbtanul a középiskola után, ha nem tudod fizetni a tandíjat, vállalj másodállást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A könyveléssel meg a többi papírmunkával még csak megbirkózol, de félő, hogy az adózás, a hitelek és a szerelem útvesztőiben rendre eltévedsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Csupán egy randevú, győzködöd magad, s rögtön azonosulsz partnered laza élet felfogásával, de az állandó nyüzsgés sokat árthat az idegrendszerednek.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha már a munkádban nem várhatsz sikereket, legalább a magánéletedet rendezd: bizonyítsd be a párodnak, hogy kemény páncélod alatt érzékeny szív dobog!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehetsz elbűvölő, de a párod szükségleteire való odafigyelés nélkül a kapcsolatod elveszti a fényét, ráadásul a mai napon az online-vásárlás sem javallott.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kedvesed javaslatokat tesz kapcsolatotok vagy a családi élet érdekében, ügyelj arra, hogy ne javítsd ki, ne kritizáld, és ne akard fejleszteni társad ötleteit.

Ez is érdekelhet

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről