Ma elmaradhatnak az előre megbeszélt programok - Egymondatos horoszkóp: Március 21.

2021.március.21.

Ma a délutáni órákban a Vénusz elhagyja a Halak jegyét és április 14-ig száműzetésének helyszínén, a Koson rohan keresztül. Mivel a szerelem istennője a Mars birodalmába kerül, nem várja ki, hogy a partner kezdeményezzen, inkább a saját kezébe veszi az irányítást. Ez természetesen vonatkozik a férfiakra és a nőkre is. A Kos-Vénusz kitűnik találékonyságával, de talán hiányzik belőle a kompromisszumkészség. Mivel az Ikrekben lévő Hold ebédidőben barátságtalan fényszögbe kerül a Halak-Vénusszal, hajlamos lehetsz érzelmeid befolyására olyan dolgokat elkövetni, amelyek ellenkeznek az ésszerűséggel. Elmaradt találkozók, telefonhívások okozhatnak bosszúságot. Kora délután a Hold már átúszik a Rákba, biztonságos otthonra van szükséged, és valószínűleg kotlósként védelmezed és táplálod szeretteidet.

Ma elmaradhatnak az előre megbeszélt programok - Egymondatos horoszkóp: Március 21.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Kérd meg rokonaidat arra, hogy szóljanak, ha észrevesznek valamilyen hibát a viselkedésedében, de az anyukád ma nemcsak korhol, hanem talán főzni is megtanít.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma óvakodj attól, hogy jogtalanul kihasználd az ismeretségeidből fakadó előnyöket, az esti órákban viszont kényeztesd szeretteidet legújabb diétás recepteddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy nem a te hibád, hogy nem tudtál annyira közel jutni gyengéd és érzékeny kollégádhoz, ahogy tervezted, de ne hívd fel pletykára éhes kollégáidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Fontos, hogy végre megtanulj segítséget kérni: ne várd azt, hogy hozzátartozóid és barátnőid kitalálják, mire van szükséged, mint ahogy te teszed velük.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a szeretőd, munkaadód vagy egyik barátod üzleti ügyekben ennyire felelőtlen és megbízhatatlan, akkor az élet más területein sem várható sok jó tőle.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha érzelgős kedvesedre bízod a levelezést, ne lepődj meg, ha az üzleti és személyes levelek összekeverednek, barátnőd viszont fantasztikus vacsorával szolgál.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nézd meg weboldalad látogatottságának adatait; mivel manapság mindenki továbbtanul a középiskola után, ha nem tudod fizetni a tandíjat, vállalj másodállást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A könyveléssel meg a többi papírmunkával még csak megbirkózol, de félő, hogy az adózás, a hitelek és a szerelem útvesztőiben rendre eltévedsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Csupán egy randevú, győzködöd magad, s rögtön azonosulsz partnered laza élet felfogásával, de az állandó nyüzsgés sokat árthat az idegrendszerednek.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha már a munkádban nem várhatsz sikereket, legalább a magánéletedet rendezd: bizonyítsd be a párodnak, hogy kemény páncélod alatt érzékeny szív dobog!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehetsz elbűvölő, de a párod szükségleteire való odafigyelés nélkül a kapcsolatod elveszti a fényét, ráadásul a mai napon az online-vásárlás sem javallott.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kedvesed javaslatokat tesz kapcsolatotok vagy a családi élet érdekében, ügyelj arra, hogy ne javítsd ki, ne kritizáld, és ne akard fejleszteni társad ötleteit.

Ez is érdekelhet

Sosem találod ki, mennyi időbe telt leforgatni a Bridgerton 2. évadának intim jeleneteit

Sosem találod ki, mennyi időbe telt leforgatni a Bridgerton 2. évadának intim jeleneteit

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói