Próbáld meg visszafogni a vásárlási mániádat - Egymondatos horoszkóp: Március 25.

2021.március.25.

Az Oroszlán jegyében járó Hold ma szembenállásba kerül a Vízöntő-Jupiterrel: büszke akarsz lenni a párodra, de ha nem akarja elkötelezni magát melletted és fél egy ragaszkodó kapcsolattól, emiatt nem kell föladnod magad. A nehezebb az, amikor a társad függetlensége feladása és a kapcsolat megtartása miatt esetleg maga sem tudja, akarja-e a függetlenséget. De ne akarj túltenni rajta nagyvonalúságban, belső bizonytalanságodat se próbáld meg tökéletes külsővel eltakarni. Ám ha egy kapcsolatban túl nagy igényeknek kell megfelelned, meg kell találnod a kötődésnek azt a fokát, amely számodra a biztonságot adja, partneredet pedig nem korlátozza. Próbáld meg felfogni, hogy kedvesed utálja a rangokat, a címeket - számára az a fontos, hogy állandó megújulásra képes szellemi társa és barátja legyél. Azt a gyengédet pedig próbáld meg leküzdeni, hogy szenvedélyesen vásárolsz luxuscikkeket.

Próbáld meg visszafogni a vásárlási mániádat - Egymondatos horoszkóp: Március 25.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Nos, ma a művészi adottságokkal rendelkező Kosoknak lesz jó napjuk, de óvakodj attól, hogy felszabadultabban viselkedjen, mint amennyit a párod elvisel.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha valami nem stimmel rokoni vagy üzleti kapcsolataidban, akkor vizsgáld felül, nem vagy-e túl önző - szív- és keringési bajok ellen beválik a citromfű tea.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha erősíted önbizalmadat és javítod kapcsolatteremtő készségedet, nemcsak a bőrödben fogod jobban érezni magad, hanem mások számára is érdekesebb leszel.

Rák (06. 22-07. 22.) A pénz teszi lehetővé számodra, hogy tetszésed szerint foglalkozz bármivel, ám ha a párod támogatására számítasz, akkor neked is adnod kell valamit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Imádod a fényűzést, habzsolod a népszerűséget, hódolsz költséges szenvedélyeidnek, de fennáll a veszély, hogy a pároddal kapcsolatos elvárásaid túlzottak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma vonulj háttérbe, onnan figyeld az eseményeket, de csak értékes idődet fecsérled, ha arra vársz, amíg vonzó kollégádban kifejlődnek a családi érzések.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Legyél őszinte a vágyaiddal kapcsolatban, ne titkold elvárásaidat, de ha a pasid állandó társ és gyerekek nélkül is boldog, nem ma fogja meggondolni magát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha túl sok a munkád, rendszertelenül eszel, akkor is csak édességet, lehetőleg ne most akard rákényszeríteni a párodat, hogy eldöntse, összeköltöztök vagy nem.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Valósággal kivirágzol, ha valamilyen szellemi vagy üzleti kihívással találod szemben magad, de hamar megunsz mindent, ami szokványos és előre kiszámítható.

Bak (12. 22-01. 20.) Könnyelmű és gondatlan vagy, csak úszd meg nagyobb veszteségek nélkül, de szexuális vágyadat nem lehet és nem is szabad elnyomni vagy megszüntetni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az élet lehetőséget kínál számodra egy szuperhímnek a személyében, de mivel nem tűröd a zabolát, csak ártatlan barátságot tartasz fönn vele.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha elképzeled, hogy hány összetört szívű lány szenvedhet sikeres kollégád vagy mások közül kirívó főnököd miatt, biztos, hogy nem térsz le az egyenes útról.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban