Ne hagyd, hogy az „erre én képtelen vagyok” tudata rögzüljön benned! - Egymondatos horoszkóp: március 9.

2021.március.9.

A Hold a Vízöntő jegyében halad, és a délutáni órákban jóindulatú háromszöget zár be az Ikrek-Marssal: váratlan és eredeti ötletek, szokatlan érdeklődés és változatos programok jellemzik a mai napot. Ha nagyobb önállóságra, mozgástérre vágysz, most álmod valóra válhat. Ma olyan ötletek megvalósításába is belevághatsz, amelyek első blikkre talán őrültségnek tűnnek. Költözködésre, csapatépítésre, kapcsolatfrissítésre kiválóan alkalmas időpont, de ha hajlamos vagy visszérproblémákra, kerüld a sorban állást és polcold fel a lábaidat. Este a Holdat támadó Uránusz hatására valószínűleg lázadással reagálsz a kötelező gyakorlatokra és a tekintélyre.

Ne hagyd, hogy az „erre én képtelen vagyok” tudata rögzüljön benned! - Egymondatos horoszkóp: március 9.
Fotó: Getty images/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A mai napra tervezett találkozás új élményt nyújthat, de sikeresebb lehet, ha barátnődet vagy rokonodat a napi rutintól valamiben eltérő elfoglaltságba vonod be.

Bika (04. 21-05. 20.) Munka- és pénzfronton változás: olyan feladatot kapsz, amivel aztán dicsekedhetsz, és rengeteg pénzt is kereshetsz, de ma nem te leszel a leértékelések királynője.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Utazás során meglepetések, jó hangulatodat fokozza egy véletlen találkozás; a délutáni órákban ne utasítsd vissza, ha közös programra invitálnak haverjaid.

Rák (06. 22-07. 22.) Az újító típusú Rákok számára bizonyos kockázattal szinte biztos siker várható, ám ha súlyfelesleged van, ügyelj a visszerek kialakulásának megelőzésre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Végre kompromissszumkész vagy, s olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akiket rábírhatsz arra, hogy tolják a szekeredet – és nem is eredménytelenül.

Szűz (08. 24-09. 23.) Csak azért reagálsz tehetetlenül, mert azt hiszed, hogy nem nőttél föl egy helyzethez: ne hagyd, hogy az „erre én képtelen vagyok” tudata rögzüljön benned!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha még szingli vagy és mostanában utazgatsz, nem csak élvezni fogod a kiruccanást, talán még üzleti vállalkozást is indíthatnál külföldi pasid segítségével.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A családi ügyek, a szex és az üzleti kapcsolatok kötik le gondolataidat, hiszen kilátásban van egy olyan ügylet, amely korábban nem jött létre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvesed ma teljesen kifacsar, hogy ne maradjon erőd más pasikra, az üzleti életben pedig kizárólag rajtad múlik, élsz-e találékonyságoddal, tudod-e hasznosítani.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem könnyű olyan állást találni, amely korrekt fizetést biztosít, de nem is lehetetlen: partnered révén kedvező ajánlatot kaphatsz, amivel végre előbbre juthatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Élvezed a független életet, majd szétvet a tettvágy, elképesztő a csáberőd, ma még az is örömmel landol a karjaidban, aki eddig menekülni akart előled.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha lelkileg összetört vagy, ne hagyd el magad, hiszen a párod sem gondolhatta komolyan ennyi év után, hogy egy kis családi perpatvar miatt vége mindennek.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!