Elérkezett a december, az év legcsodálatosabb hónapja - Neked mit ígérnek a csillagok az ünnepekre?

2018.december.1.

A december egyet jelent: sok-sok ünneplés, család és evés. Igen, ilyen a karácsony. Mivel mással is illusztrálhattuk volna a decemberi havi horoszkópodat, mint a leghíresebb karácsonyi film jeleneteivel, a Reszkessetek, betörőkkel!

Nyilas (november 23.-december 21.)

A HÓNAPOD Laza kapcsolatot mindenképpen vállalnál a környék legvadabb fickójával, egy be nem tervezettett gyerekkel azonban minden más lenne. Attól nem lehet csak úgy elszökni. Ne hagyd, hogy a párod vagy a család meggondolatlan döntésekre bírjon, de bizalmatlanságra sem építhetsz fel házasságot, sem fontos szakmai kapcsolatot. Talán nem is számítasz arra, hogy egyik munkatársad 21-e táján ajánlatot tesz neked. Tudni szeretné, hogy el tudnád-e képzelni a férjednek. Ünnepeld meg szakmai és szerelmi diadalodat, kinevezésedet egy nagyszabású összejövetellel még az ünnepeket megelőző napokban – ez lesz az év bulija. Az ünnepek szóljanak a családról, és ne feledkezz meg a megbocsátásról sem. Légy nagyvonalú!

AZ ÉVED Mindig is feszített a mehetnék, imádsz utazgatni, újfajta embereket és élményeket felfedezni, de 2019-ben igazán kitör rajtad az utazási láz. Rendkívül gyorsan tanulsz, a munkádban pedig egyre hevesebben űzöd azt, ami a szabadság és az önállóság ígéretét hordozza számodra, de csak az év végén hozol igazán kielégítő döntést. Nem bánod, ha vágyaid megvalósításáért fizetned kell, de azért mindennek van határa. Lakás- és ingatlanügyben legyél észnél, megcsinálhatod a szerencsédet, de egy törvénytelen ügylet miatt akár fedél nélkül is maradhatsz. Mivel a családban szívesen magadra vállalod az áldozat szerepét, fogadd meg, hogy az új évben nem ugrasz azonnal, ha hozzátartozóid füttyentenek. Hiszékeny természeted miatt könnyen válhatsz sima nyelvű csalók, tolvajok áldozatává.

Bak (december 22.-január 20.)

Jóllehet a zárkózottságod miatt nehéz veled együtt dolgozni, lelked mélyén viszont az után sóvárogsz, hogy legalább időnként lerázzad magadról a józan önmérsékletet és egy különleges koktél ledöntése után sutba dobd a megfontoltságot, amellyel életedet évek óta egyengetted. Az idei karácsonytól kezdve ez másképpen lesz. Ezúttal jó előre kigondolod ünnepi kívánságaidat, és teszel is róla, hogy teljesüljenek. Ha autóra van szükséged, felejtsd el a használtautó-kereskedéseket, inkább szerezz be több ajánlatot! Az év végén nem sajnálod a fáradságot, ha egy céges buli vagy baráti összejövetel megszervezéséről van szó. Mindent megteszel, hogy összegyűjtsd a leghíresebb embereket. Így rendezvényeid mindig nagy sikert aratnak.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Több éve ismersz egy pasit, aki a legjobb barátod. Az üzletben is együtt vagytok, ráadásul ő is imád társaságba járni. Egy fogadáson ráébredsz, nem pusztán baráti érzelmeket táplálsz a kalandor lelkű milliomos iránt… Az ünnepek előtt a telefonod egyfolytában azt jelzi, hogy több pasi is szeretne közelebb kerülni hozzád. Szelektálj bátran, és csak a legígéretesebbnek adj esélyt! Ám ami a pénzügyeidet illeti, jobban jársz, ha az év végén visszavonulsz az üzlettől, mert mintha minden összeesküdött volna ellened. Szabálytalanságba keveredhetsz, de egy szokatlan megoldással vagy némi protekcióval kihúzhatod magad a csávából. Ne engedd magad manipulálni, zsarolni!

Halak (február 20.-március 20.)

Néhány irodai vita csúnya veszekedéssé fajulhat, ha te is beszállsz. Céged vagy vállalatod terjeszkedése, az újabb és újabb ügyfelek megszerzése kemény, gyakran stressztől sem mentes túlórázásokat követel tőled. Hát tényleg te vagy az egyetlen felnőtt ember a vállalatnál? Úgy tűnik, igen. Főnökeiddel, partnereddel és kollégáiddal szemben időnként jogos a gyanakvásod. De még az ünnepek előtt a sors tálcán kínálhat új állást, előléptetést, hasznos ismeretséget, sőt, alkalmad nyílik a csábítás trükkjeit is bevetni. Kerüld viszont a bírsággal és balesettel fenyegető helyzeteket! Ám ha külföldre utazol, egyik erotikus élmény a másikat követi, ráadásul üzleti ajánlatokban sem lesz hiány.

Kos (március 21.-április 20.)

A hónap elején táncoltasd meg a párodat egy kicsit, hogy ne legyen olyan biztos benned! Vannak emberek, akik annyira irigyek rád, hogy majd megfulladnak. Szép dolog az őszinteség, de ebben a hónapban nem mindig kifizetődő. Ezért nem árt, ha titokban tartod fontosabb terveidet. Külföldi kapcsolatot kihasználhatsz, és általa nyerő pozícióba kerülhetsz, és ha külföldre utazol, néhány hét távszerelem után áttérhettek a valódira. Még pár nélkül? A szívek tüze nem hagyományos körülmények között lobban fel: tessék kihasználni az adventi időszakot külföldi továbbképzésre – aztán csapj le az első jó krapekra! Az év végi jutalomosztáskor pedig bátran keverheted a szexet az üzlettel.

Bika (április 21.-május 20.)

Egy barátnőd vagy egyik ügyfeled veszélyes kalandba próbál belerángatni. Próbáld megértetni vele, hogy túlzott anyagi kockázatot vállal. Ám ha nem hallgat a józan észre, hagyd egyedül beugrani a szakadékba. Ha szó szót követ, nem akadályoz semmi, hogy végiggondold, mennyit ér neked egy baráti vagy üzleti kapcsolat, érdemes-e tenni a fenntartásáért, és ha igen, mennyit. Barátok, ügyfelek megbízhatatlansága miatt bosszankodhatsz, valaki tisztességtelensége miatt is kinyílik a bicska a zsebedben. A Mars, a Vénusz és a Plútó összjátéka kéjesen izgalmassá teszi a hónap második felét, kihozza belőled a szexi démont. Számíts rá, hogy a pasid bármikor ledönthet a lábadról, de az sem kizárt, hogy az ünnepek előtt ő akad végleg horogra.

Ikrek (május 21.-június 21.)

December első hetében, pillanatnyi lelkiállapotodban veszélyes lenne vitába bocsátkoznod a főnököddel még akkor is, ha kiderül róla, hogy ő maga a báránybőrbe bújt farkas. Ha a pasid 20-a előtt egyetlen szóval sem utal a jövőre, talán még tetszik is neked, hogy nem halmoz el üres ígéretekkel. Lehet, hogy a párod elbűvölően tud viselkedni, ha akar, de komolynak egyáltalán nem mondható. Főleg a nőkkel kapcsolatban. Ha hozzámennél anélkül, hogy bíznál benne, minden reggel azzal a félelemmel figyelnéd, hogy nem hagy-e el már napnyugta előtt. Szerencsére a párod 21-e magasságában rádöbben, hogy szüksége van rád. Valahogy meg fog győzni erről téged is. De valóban akarod őt?

Rák (június 22.-július 22.)

A Merkúr és a Neptunusz feledékennyé tesz: legyél óvatos a hivatalos és üzleti leveleid címzésénél. December második felében végre megérteted a pároddal, hogy neked egészen határozott elképzelésed van arról, mit vársz el a jövendőbelidtől. Biztonság, hűség és állandóság – erre a három dologra vágysz. Talán éppen egy Bakra vagy Skorpióra fened a fogad, egy rendes, bonyodalmaktól mentes alakra, aki olyan higgadt, hogy minden különösebb erőfeszítés nélkül képes lenne álomba ringatni egy gorillát. Decemberben szerezz be egy szobabiciklit, és megváltozik az élet: az unalmas téli estéken le sem akarsz szállni róla. A végeredménnyel, az oltárian izmos combokkal pedig közösen ülhetitek meg az ünnepeket.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

A hónap elején gyakran jársz szórakozni pasikkal, és egy teljes estét el is töltesz mindegyikkel. de az ég óvja őket attól, hogy még egy találkát kérjenek tőled! Neked ugyan csak a legjobb kell, de nem tudnád egy kicsit lejjebb szállítani az igényeidet? Az ágyban viszont eljön az igazság pillanata, ott már nem játszhatod meg magad előttük. Az ünnepek előtt ügyelj arra, hogy sose maradj anyagi tartalék nélkül, és csakis olyan személlyel üzletelj, akiben 100%-ig megbízol. Nagy változás várható szerelmi vagy házassági téren: vagy előrébb léptek a pároddal, vagy végleg elválnak az útjaitok. Különleges ajándékokkal szeretnéd meglepni szeretteidet, ezért a legdrágább üzletekben forgolódsz. De inkább az agyadat tornásztasd, ne a pénztárcádat!

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Nem lehet mindig csak a múltból élni, és továbbra is várni a csodát, az igaz szerelmet. A hónap közepéig már semmiben sem vagy biztos, valaki teljesen összezavar. Ne hozd magad kínos helyzetbe az év utolsó időszakában, amikor egy családi vagy üzleti összejövetelen egyik ellenfeled rád irányítja a nyilait. Amit te kínos idétlenkedésnek tartasz, azon mások remekül szórakoznak, viszont te is hajlamos lehetsz feszegetni a valóság határait. Ahogy közelednek az ünnepek, a családban és a kapcsolataidban is egyre nagyobb a kavarás. Ha a párod vagy valaki, akivel üzletelsz, állandóan kamuzik, de te a saját álmaidba csomagolod őt, a valóság később kiábrándít. Párkapcsolati gondjaidat könnyebben meg tudnád oldani, ha az ünnepeken és az évbúcsúztatón kimozdulnátok otthonról, és kiélveznétek az év végi bulizások minden pillanatát.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

A hónap elején egy izgalmas, vad éjszakát kiábrándult ébredés követhet. Meglehetősen kellemetlen megbízásoknak kell eleget tenned, ráadásul még csúnya pletykák is keringenek rólad. Éppen elég, hogy egyszer gyengének bizonyultál, de sehová sem vezet, ha munka közben állandóan csak egyik kollégádra gondolsz. Csak a munkád látja kárát. Ne tedd kockára azt, amibe sok energiát fektettél, és ami most érne be! Az anyagiak miatt nem lesz okod panaszra, az ünnepekre pedig gondolj előre, és néhány feledhetetlen napot betervezve utazzatok el a kedveseddel vagy ismerőseiddel, messze a várostól. Hó végén kevesebb lesz a munkád, így jut időd felújítani ruhatáradat, de tarts meg néhány régebbi, kedvenc darabot.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Amennyiben gyereket vársz egy felelőtlen, foglalt alaktól, a pasi mindenféle szörnyűséget feltételezhet rólad, például, hogy ezzel a kis jövevénnyel akarod őt magadhoz kötni. Ha nem nagyon érdekled a fickót, talán még gyermekednek apaságát is kérdőre vonná. Az ünnepek előtt ne finnyáskodj, ha pénzről van szó, de próbáld meg előre kipuhatolni, szeretteid milyen ajándéknak örülnének a legjobban. Nagy izgalommal készülsz az évbúcsúztatóra, és a csillagok szerint minden joggal. Szerelemben, házasságban az év végén valamennyi titkos vágyad teljesül, megtalálod a tökéletes boldogságot. Minden mozdulatotokat áthatja a felismerés, hogy a sors egymásnak szánt benneteket, és hogy szerelmetek kitart egy egész életen át.

Ez is érdekelhet

Bátor, erőteljes és komplikált: A legfantasztikusabb női főhősök a filmtörténetből

Bátor, erőteljes és komplikált: A legfantasztikusabb női főhősök a filmtörténetből

GLAMOUR Horoszkóp

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

Monitor

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában