Életed meglehetősen kiszámíthatatlanná és kaotikussá válhat- Egymondatos horoszkóp - január 14. vasárnap

2018.január.14.

Ezen a hétvégén a Nap és az Uránusz váratlan izgalmakat, gyökeres változásokat és stresszhelyzeteket okozó fényszöge miatt napi rutinod megváltozása vagy párod és hozzátartozóid önállósodási igényei miatt életed meglehetősen kiszámíthatatlanná és kaotikussá válhat. Mivel a másokhoz való alkalmazkodás és az utasítások teljesítése most lehetetlen feladatnak tűnhet számunkra, ha korlátozva érezzük magunkat, könnyen elveszíthetjük önuralmunkat. Azok a szerelmi, szakmai vagy baráti kapcsolatok, amelyeket eddig csak a kötelesség tartott egyben, most váratlanul véget érhetnek.

Életed meglehetősen kiszámíthatatlanná és kaotikussá válhat- Egymondatos horoszkóp - január 14. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha fellázadsz a tekintély ellen, megszűnhet az állásod, és az is érthető, ha a párod idejének jelentős részét a munkájával tölti, nem tud megfelelni elvárásaidnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Tudnod kell, hogy a családi gondok, az elbocsátás, vagy a munkahelyváltás stressz okozta rendellenességeket, szív- és keringési panaszokat okozhatnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A várt rokoni kölcsön elmarad, és mivel sok embert elijeszthetsz kapkodásoddal, vállalkozásodnál gyakorlatilag elengedhetetlen számodra egy üzlettárs.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel egy állásvesztés vagy váratlan munkahelyi átszervezés mély elégedetlenség forrása, a céges ügyek megnehezítik, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatban élj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Emancipált nőként egyre többet dolgozol, és hasonlóan a párodhoz, már egyre kevésbé függesz házasságodtól az önbecsülésed iránti szükségleted kielégítésében.

Szűz (08. 24-09. 23.) A váratlan üzleti veszteségek elkerülése miatt legyen egy tartalék megoldásod, de nem kell rögtön pánikba esned, ha párod az ágyban kicsit eltér a normáktól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Benned vagy a párodban ma igen erős a változatosság iránti vágy, ezért kerüljetek mindent, ami terhelheti családi, rokoni, baráti kötődéseiteket, házasságotokat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A balesetek igen nagy százaléka a munkahelyi stressz következménye; ha szembehelyezkedsz a főnököddel, ennek eredményeként, simán kirúghat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne éppen ma akarj szerencsét próbálni a kaszinóban, de komoly esélyed van rá, hogy kilépj egy olyan viszonyból, amelyet megterhelnek az anyagi problémák.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha mostanában akarsz lakást vásárolni vagy leválni szüleidtől, a környezetváltozás anyagi veszteséggel járhat, ami bizony igencsak stresszt kiváltó felismerés.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vezess óvatosan, de ha a párod nem jelentkezik, akkor semmi értelme rácsörögni és magyarázatot követelni: nagyon megbántana, ha az igazat mondaná.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel vágyat érzel a meggondolatlan vásárlásokra, anyagi biztonságod megrendülhet, de azt sem engedheted meg magadnak, hogy hirtelen kilépj a munkahelyedről.

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói