Energiaszinted és önbizalmad is elérheti a mélypontot - Egymondatos horoszkóp: április 21.

2020.április.21.

A Bika jegyében lévő Nap és a Vízöntő-Szaturnusz quadrát fényszöge megrendítheti biztonságérzetedet, támogatásban, protekcióban sem reménykedhetsz, és ami az anyagiakat illeti, ez a fényszög kopp-időszakot jelez. Éppen ezért készen kell állnod a váltásra. Ne makacskodj, mert meggyűlhet a bajod tekintélyszemélyekkel, de az sem kizárt, hogy valaki meggátol célod elérésében. Ebben az időszakban akadályok és korlátozások felbukkanására számíthatsz, energiaszinted és önbizalmad is elérheti a mélypontot, s úgy érezheted, képtelen vagy felnőni feladataidhoz, kötelezettségeinkhez. Viszont óvakodj attól, hogy eltúlozd a negatívumokat, tereld el figyelmedet a csalódásaidról, és tanulj meg együtt élni a bizonytalansággal. Viszont elengedhetetlen, hogy együttműködj a csapatoddal, elfogadj néhány korlátozást, és felelősséget.

Energiaszinted és önbizalmad is elérheti a mélypontot - Egymondatos horoszkóp: április 21.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha barátságodat, kapcsolatodat feltételekhez kötöd, vagy azért akarsz megnyerni valakit, mert hasznodra lehet, a másik észre fogja venni számító viselkedésedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Végezd gondosan, lelkiismeretesen a munkádat, mert főnökeid különös figyelemmel kísérik a teljesítményedet, de a családodtól se hagyd magad elbizonytalanítani!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rokonnal ne üzletelj, és azzal sem ártana tisztában lenned, hogy valamennyi pénzügyi és szakmai teendő, amit ma kell elintézned, veszteséget okoz.

Rák (06. 22-07. 22.) Fenntarthatsz ugyan érdekkapcsolatokat, de a vége csak kiábrándulás lesz, s félő, hogy meg vagy fertőzve a "világ köteles eltartani engem" elmélet vírusától.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne szegj meg semmilyen szabályt szakmai vagy anyagi előmeneteled érdekében, ne tegyél keresztbe másoknak egy új állás megszerzése miatt!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha meggyőződésed, hogy igazad van, tarts ki még akkor is, ha úgy tűnik, mindenki ellened van a munkahelyeden, de utazásod során is akadályokra számíthatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátnak, szeretőnek adott kölcsönre keresztet vethetsz, üzleti ügyekkel, közös vállalkozásokkal várj néhány napot, de ne verd fogadhoz a garast!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne sajnáld magad az elszenvedett sérelmekért, de ne hidd, hogy nincsenek jogaid, s szembeszállni pároddal és feletteseddel, rosszabb, mint a foghúzás.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkád, tárgyalásod során részed lehet elutasításban, és ha nem sikerül jobb anyagi feltételeket kialkudnod, reálisabb követelésekkel kellene előállnod.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha úgy érzed, hogy mindenkiről te gondoskodsz, amikor a pároddal nem éltek közös kasszán, tarts ki érdekeid mellett és követeld meg a nagyobb közreműködést!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma minden rosszul sül el, meg kell alkudnod a családdal és a pároddal kapcsolatos kötelezettségekkel, de ki kell alakítanod életedben a stabilitás zónáit.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem szereted a bizonytalan helyzeteket, de most mégis jobban teszed, ha kilépsz a komfortzónádból, állásod megtartása érdekében ez volna a követendő út.

Ez is érdekelhet

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.