Ennek a 6 csillagjegynek a szülöttjei hajlamosak leginkább az utálkozásra

2018.november.10.

Vannak olyan személyiségtípusok, amelyek hajlamosak arra, hogy kimondottan utálják az embereket a környezetükben. Ilyen a szomszéd, aki panaszkodik, amiért este tíz óra után szól nálad a zene, aki problémázik, hogy gyerekkel utazol a repülőgépen, mert már előre eldöntötte a fejében, hogy a gyerek biztosan jelenetet fog rendezni, vagy aki egy egyszerű kérdésre is hajlamos felkapni a vizet.

Ennek a 6 csillagjegynek a szülöttjei hajlamosak leginkább az utálkozásra
Fotó: Shutterstock

Sok ilyen boldogtalan emberrel találkozol az életed során, és bizony van, hogy a zsörtölődés nem is véletlen, hiszen az alábbi hat csillagjegy szülöttjeire különféle helyzetekben és mértékben, de jellemző az utálkozás.

1. Skorpió (október 23 – november 21)

Nem arról van szó, hogy a Skorpió azt várja, hogy mindenkiben csalódjon, de gyanakvó természetéből adódóan mindig ott lebeg a gondolatai között. A Skorpiónak bizonyítanod kell, hogy megbízhat benned, ez pedig sok időbe telhet. Mivel a Skorpió nagyon érzékeny, könnyen megbánthatod anélkül is, hogy tudatában lennél annak, hogy fájdalmat okoztál neki. Ha rosszat teszel neki, bizony fontolóra veszi a bosszút, nem ritkán pedig véghez is viszi.

2. Bak (december 22 – január 19)

A Bak titkon leginkább azokat az embereket gyűlöli, akik megkérdőjelezik a szakértelmét. A Bak tudja mit csinál, nem kell figyelemmel kísérni minden lépését. A legmegbízhatóbb és legkeményebben dolgozó csillagjegy, nem tűri jól, ha apróságokkal felbosszantod. Nincs szükségük és nem is értékelik a kéretlen véleményeket vagy tanácsokat. A legrosszabb, amit mondhatsz a jegy szülötteinek, az az, hogy "én így csinálnám". A Bak gyakran kerülhet olyan idegállapotba, hogy azt érezze, idiótákkal van körülvéve.

Ez a rejtett jellemvonásod, amiről még te sem tudtál - a csillagjegyed elárulja

Ez a rejtett jellemvonásod, amiről még te sem tudtál - a csillagjegyed elárulja

3. Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Titokban minden embert gyűlöl, aki nem úgy cselekszik, ahogyan ő akarja. Ha kedvet kap egy sétához, de mindenki lusta ahhoz, hogy vele tartson, könnyen dühbe jön. Azzal is felbosszantod, ha a piszkos edényeket nem teszed a mosogatóba, vagy valamit nem helyezel vissza oda, ahonnan elvetted. Mivel hatalmas tudástárral rendelkezik, nagy lelkesedéssel vág bele mindenbe, de ha valakit nem talál saját intelligenciájával egy szinten lévőnek, akkor csak az akadályoztató tényezőt látja benne. A tiszteletlenség és a felelősség hiánya is súlyos bűn a Szűz számára, amit nem bocsát meg.

4. Vízöntő (január 20 – február 18)

A Vízöntő elvárása, hogy a körülötte lévő emberek adják önmagukat és mindig legyenek őszinték, ezért nem viseli el a hazug embereket. Mivel gyanakvó típus, gyakran agyal azon, hogy rejtegetsz előle valamit. Rosszul viseli azt is, ha valaki megpróbálja megváltoztatni. Nyugodtabb hangnemben beszélni vele, alternatívát felkínálni, rámutatni arra, mit csinál rosszul – ezekkel felesleges is próbálkoznod a Vízöntőnél, nem fognak működni.

5. Bika (április 20 – május 20)

A Bika titokban a túlzottan magabiztos és öntelt embereket utálja. A magabiztosság, a kacagás és az önimádat taszítja a Bikát. Ha valaki gyakran kimagasló eredményeket ér el, bosszúságot okoz neki. Nem szereti, ha valakit erősebbnek érez magánál, ez azonnal ellenszenvet vált ki belőle. Ragaszkodik a büszkesége megőrzéséhez.

6. Rák (június 21 – július 22)

A rák utálja, ha nem kap elegendő figyelmet. Ha a lelkét komoly megrázkódtatás éri, de ezt a környezete nem érzékeli, nagyon dühös lesz. A Rák nagyon könnyen magára vesz bármiféle megjegyzést és nehezen teszi túl magát az őt ért kritikákon.

Ez is érdekelhet

Őszi piknik körkép: csemegézz felszabadultan a szabadban!

Őszi piknik körkép: csemegézz felszabadultan a szabadban!

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.