Ennek az öt csillagjegynek különösen vonzó a humorérzéke

2021.április.20.

Ha sok időt töltesz társkereső oldalakon, akkor egy idő után kialakulhat benned egy kép, hogy milyen típusú személyt keresel. Talán azt szereted, ha valaki titokzatos, esetleg azt, ha szabadszellemű. Azt pedig ugye mondanunk sem kell, hogy a humorérzék is nagyon vonzó jellemvonás tud lenni. Öt csillagjegynek pedig különösen jó érzéke van ahhoz, hogy tudja, hogyan dobja fel a kedved. Sok randiapp már lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a csillagjegyét is szerepeltesse a róla megjelenő alapvető információk között, így talán többet megtudhatsz egy illető személyiségéről, mint gondolnád. Ha szereted olyan személyekre fordítani az idődet, akik megnevettetnek, akkor ezekben a csillagjegyekben egészen biztos, hogy nem fogsz csalódni.

Ennek az öt csillagjegynek különösen vonzó a humorérzéke
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Ikrek (05.21. – 06.20)

Az Ikrek imád beszélni, mindig milliónyi mondanivalója van, és jól tudja azt is, hogyan tudja szórakoztatni a környezetét. Remek csetpartner, akinek mindig van a tarsolyában egy új mém, amivel megnevettethet. Ugyanakkor szeszélyessége miatt úgy érezheted magad mellette, mint aki hullámvasúton ül, és bármikor úgy adódhat, hogy egyszer fent, egyszer lent vagy.

Nyilas (11.22. – 12.21)

A Nyilas lételeme a páros élet, és beszélgetni is imád. Akár órákon át is szívesen, szenvedélyesen meséli a kalandos történeteit. Amellett hogy szellemes, rendkívül okos is, ezért imponál neki, ha te magad is jó kedélyű és tájékozott vagy.

Mérleg (09.23. – 10.22)

A Mérleget az teszi a legboldogabbá, ha szórakoztathatja a körülötte lévő embereket. Örül, ha mások jól érzik magukat, és nincs olyan helyzet, amikor ne jelentene jó társaságot egy beszélgetéshez. Mindegy hogy egy giffel vagy a saját kínos történetével ér célba, de biztos, hogy a legrosszabb napjaidon is képes felvidítani.

A szerelem 3 alappillére - ezek egyensúlyán múlik az igazi szerelem

A szerelem 3 alappillére - ezek egyensúlyán múlik az igazi szerelemKos (03.21. – 04.19)

A Kos nagy viccmesélő, a piszkos viccek sem állnak tőle távol. Néha kissé nyers és túl őszinte, de mindig a jóindulat és a szeretet vezérli. Meglehetősen magabiztos és öntörvényű, ezért biztos lehetsz benne, hogy csak akkor fordítja rád komolyabban az idejét, ha valóban kedvel.

Skorpió (október 23. – november 21)

A Skorpió humora, akárcsak a személyisége legtöbb aspektusa, nagyon intenzív. Imádja a fekete humort és a szarkazmust, ezért első körben talán kissé megriadhatsz tőle, de hamar be fogod látni, hogy figyelmes és érzelmes is egyben. Az sem kétséges, hogy képes annyira megnevettetni, hogy folyjanak az örömkönnyeid.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!