Ép testben ép lélek: Ezekre a testrészünkre figyeljünk oda leginkább a csillagjegyünk szerint

2019.november.10.

Hallottál már az orvosi asztrológiáról? Ez egy olyan kapcsolat, ami a csillagjegyeket megfelelteti a hozzátartozó testrészekkel. Ez segít abban, hogy megtudjuk, milyen óvintézkedéseket kell, tegyünk egészségünk megóvására, a csillagjegyünk alapján.

Ép testben ép lélek: Ezekre a testrészünkre figyeljünk oda leginkább a csillagjegyünk szerint
Fotó: Shutterstock

Kos (03. 21-04. 20.)

Az örökmozgó kos, energikus és izgágább a többi jegynél. Neki meg kell tanulnia kissé óvatosnak lenni, és óvni az ütésektől a fejét. Számára ez a kritikus testrész. Hosszú távon ez fog akár komolyabb problémákat is okozni. Ezért ajánlatos, ha a biciklizéshez, sportoláshoz, sisakot használ, ezzel óvva a sérüléseket és ütéseket. Valamint a nagyobb eseményeket is próbálja elkerülni.

Bika (04. 21-05. 20.)

A bika csillagjegynél a torok és nyak az a testrész, amire kifejezett figyelmet kell, fordítson. Náluk esélyesebb a pajzsmirigy betegségek kialakulása, ha ez már fennáll, akkor mindenképp kövessék az orvosi utasításokat és szedjék, az erre felírt gyógyszert. A káros szenvedélyeket, mint például a dohányzást kerüljék. Az egészség fontosabb!

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Négy különféle testrészt szabályoz az ikrek jegy. Ez azt jelenti, hogy duplán oda kell, hogy figyeljen az egészségére, mint mások. Ezek nem más, mint: a tüdő, kar, váll és idegek. A dohányzási tilalom itt felfokozódik, mivel a tüdőre és az idegekre is kihat káros hatása. Ezek mellett a szorongás és idegesség megelőzésére javasolt a koffeinbevitel csökkentése és helyette inkább nyugtató tevékenységeken részt venni. Mit szólnál a jógához? De a rendszeres masszázs is csodákra képes.

Rák (06. 22-07. 22.)

A gyomor és a mell a két fő testrész, amiket minél jobban óvniuk kell. Fontos, hogy olyan ételeket fogyasszon a rák csillagjegy, amiktől jól érzi magát, viszont fontos, hogy a lehető legjobb alapanyagokból. Ezek mellett, kiemelt figyelmet szenteljen a mellük egészségére és rendszeresen járjon szűrésekre, amik segítenek megelőzni az esetleges bajt. A brokkoli és a káposzta kiváló étek lehet a gyomor és mellek egészségének egyaránt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

A szív és a hozzátartozó betegségek jelentik számára a legnagyobb veszélyt. Kerülni kell a zsíros, megterhelő ételeket, a dohányzás, ahogyan más csillagjegyek számára itt is tiltólistás. A szív mellett a hát és gerinc jólétére is figyelni kell, minél előbb szerezzen be egy kényelmes matracot, rendszeresen mozogjon, és ne terhelje túl magát.

Szűz(08. 24-09. 23.)

A szűz csillagjegynél is problémás a gyomor és a bélrendszer, de másképp, mint a rákoknál. A szűz hajlamos a túlzott aggodalomra, ez kihat a gyomrára és emésztési panaszokat is okozhat. Kiemelt figyelemmel kell ügyelni az egészséges étkezésre, kerülni a gyorskajákat és beiktatni a rendszeres testmozgást a kritikus területek óvása érdekében. Törekedj a nyugalomra.!

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Az egyensúlyban levő mérleg szabályozza a veséket és a petefészket valamint tájékát. Az ő egészsége érdekében kerülnie kell a cukros ételek fogyasztását. Pozitív hatással lehet rájuk, ha sok vizet fogyasztanak, valamint ha sok áfonyát esznek, ez csökkenti a vesekő kialakulásának kockázatát.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

A csillagjegy szülöttei a legtitokzatosabb és legszexibb kisugárzással rendelkeznek. Ezért talán nem kérdés, hogy melyik az a testrész, amire nekik a legjobban ügyelniük kell. Amellett, hogy megfelelően táplálkozik, kiemelt figyelmet kell, fordítson a nemi úton terjedő betegségek megelőzésére. A skorpió férfiak pedig az alkohol fogyasztást kell mindenképpen csökkentsék, ha azt szeretnék, hogy a ,,dolgok jól működjenek odalent.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

A tűz elemhez tartozó csillagjegy kiemelt figyelmet kell, hogy fordítson a csípő és combok karbantartására. Ugyan sportos természetű, ezért szeret futni, és a lovaglás sem áll távol tőle, nagyon szeret enni is. Kritikus pontjai a csípő és combok, ezeken a területeken szaladhatnak fel leginkább a kilók. Azonban ha ülő munkát végez mindenképpen ajánlott a rendszeres testmozgás. Néhány finomnak tűnő étel, mint a paradicsom, burgonya vagy a padlizsán, neked nem biztos, hogy jó választás.

Bak (12. 22-01. 20.)

Fokozott figyelmet kell, hogy fordítson ezekre a testrészekre: térdek, ízületek és a csontok. Ha rendszeresen sportol, például fut vagy kosárlabdázik, mindenképpen viseljen védőket a térdei megóvására. A csontok erőssége érdekében pedig fogyasszon sok kalciumot. Az olyan ételek, mint az alma, az articsóka vagy a füge, kiváló választás lehet számára.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

A csillagjegy fokozott figyelmet kell, fordítson a vérnyomásra és a szívproblémákra, az érrendszeri betegségek megelőzésére. A Kos mellett a Vízöntő is aktív és energikus jegy, aki sokat túráik, szeret sportolni, a futás számára nem jelent problémát. A bokára ilyenkor nagy figyelmet kell, fordítson, mindig használjon védőt, a magas sarkúban való szaladást a busz után gondolja át kétszer.

Halak (02. 20-03. 20.)

Az álmodozó halak az immunrendszerükre és a vízöntőkhöz hasonlóan a lábuk épségére kell, odafigyeljenek. Ha valakinek, akkor neked bizony a táskádban legyen ott a kézfertőtlenítő, mert a bacilusok nem a barátaid. És te nehezebben gyógyulsz ki egy csúnya megfázásból, mint a társaid. Fogyassz sok vizet, gyümölcsöket, és egy kis fokhagymával is kényeztesd magad, ugyanis fertőtlenítő hatása révén, segít megóvni az immunrendszered egészségét.

Ez is érdekelhet

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.