Éreztesd vele, hogy nem vagy könnyen kapható - Egymondatos horoszkóp: június 24.

2020.június.24.

Az Oroszlán jegyében vonuló Hold és a Bika-Uránusz quadrát fényszöge miatt reggel feszültnek, nyugtalannak érzed magad és nehezen alkalmazkodsz a változásokhoz. Ne legyél merev, és tartsd észben, hogy a stressz a szívbetegségek és a keringési panaszok legfőbb oka. Ha ki vagy téve a stressz hatásának, fontos, hogy sokat mozogj. Később viszont nagyvonalúságod, kreativitásod, szervezőkészséged vagy művészi képességed révén elkápráztathatod a párodat, de hajfestésre is alkalmas a mai nap. Élvezheted a társasági életet, csatlakozhatsz befolyásos körökhöz, fontos emberekhez, de ma nem csak neked kell vonzónak lenned, hanem a párodnak és gyermekednek is – de azért az a legjobb, ha nálad egyikük sem vonzóbb.

Éreztesd vele, hogy nem vagy könnyen kapható -  Egymondatos horoszkóp: június 24.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Délelőtt kisebb vagyont költhetsz státuszszimbólumokra, később viszont igyekezz olyan nővé válni, akivel kedvesed szívesen dicsekedne a nyilvánosság előtt.

Bika (04. 21-05. 20.) Karrieredet ma nehéz összeegyeztetned a családi életeddel, a pályádon is csalódás érhet, szíved viszont meghálálja, ha olívaolajat használsz salátaöntetnek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A nap alkalmas arra, hogy flörtölj, szórakozz, írj a rokonoknak, de egy üzleti tárgyalás nem megy simán, és ha bevásárolni indulsz, üres pénztárcával térsz haza.

Rák (06. 22-07. 22.) Költekező típusként valószínű, hogy egy nagyobb összeget elbokázol luxuscikkekre, de lehet egy kis lelkiismeret-furdalásod, mivel a párodnak ilyesmire nem telik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha megijedsz egy munkahelyi kapcsolattól, úrrá lesz rajtad a menekülési vágy, mert rettegsz attól, hogy a végén meg akarod tartani magadnak ezt a pasit.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egyáltalán nem repesel az örömtől, hogy együtt kell dolgoznod egy vonzó, de különc pasival, akitől semmi sem áll távolabb, mint egy elkötelezett kapcsolat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha elhatároztad, hogy részt veszel egy fogadáson, hódolódnak nincs más választása, mint oda menni, azt viszont éreztesd vele, hogy nem vagy könnyen kapható.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma rengeteget dolgozol és túlórázol, csak azért, hogy kitűnj vagy versenyezz, közeli rokonodnak viszont az lehet az érzése, hogy szinte menekülsz otthonról.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Némi önbefektetés nélkül nem érhetsz el eredményeket az életben – jó iskolázottságra van szükséged, ám ha üzletfeled lépre akar csalni, nem árt az óvatosság.

Bak (12. 22-01. 20.) Hitvesed igyekszik levenni a válladról az anyagi terheket, s a világ legtermészetesebb dolga hogy veled akarja tölteni az éjjelt – ebben nem akadályozhatod meg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Érzed, hogy vibrál körülöttetek a levegő, ha veszélyes közelségbe kerültél egyik kollégádhoz - de nem akarod feloldani ezt az elviselhetetlen feszültséget?

Halak (02. 20-03. 20.) Elég régen vagy a szakmában ahhoz, hogy észrevedd, ha valami bűzlik – ne lepődj meg, ha egy kolléga szimpatikussági hányadosa rohamosan csökken a szemedben.

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít