Itt található az erogén zónád - a csillagjegyed elárulja

2021.március.26.

Mindenkinek van egy erogén zónája, vagyis egy olyan pontja, amire a legérzékenyebb. Ha egy kis plusz újdonságot akarsz vinni a párkapcsolatodba, vagy csak még jobbá tenni az együttléteiteket, és eddig még nem ismerted az erogén zónákat, akkor most itt az ideje! Van, akit a hátmasszázs hoz lázba, más pedig a vállra puszit szereti a legjobban. De hogy rád mi igaz és a párodnak mivel teheted boldoggá? A csillagok elárulják!

Itt található az erogén zónád - a csillagjegyed elárulja
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.): fej

Az akaratos Kos, mint az első csillagjegy természetesen nem is kapcsolódhatna más testrészhez az erogén zóna tekintetében, mint a fej. Ami a legjobban esik a Kosnak, az a fejsimogatás, de a haja összeborzolásáért is odavan.

Bika (04. 21-05. 20.): nyak

Fotó: giphy

A Bika a legszenvedélyesebb csillagjegy, gyengéd, bújós és imádja, ha simogatják. Azt kedveli a legjobban, ha a nyakát simogatják, masszírozzák, erre az élményre pedig bármikor szívesen szakít időt, persze csak akkor, ha tudja, ki is élvezheti a pillanatokat és nem kell sietnie sehová.

Ikrek (05. 21-06. 21.): kezek, karok

Fotó: giphy

Az Ikrek kedvence a simogatás, keze és karja az erogén zónája. A vállmasszírozás és a vállra puszi, valamint a kezek gyengéd megérintése mindig jó hatással van az ikrek vágyainak felizzítására.

Rák (06. 22-07. 22.): mellkas, mellek

Fotó: giphy

A Rák érzelmes és hűséges. A legérzékenyebb területe a mellkasa, különösen a mellei. Szereti a lágy csókokat, egy érzéki, gyengéd harapdáló mozdulattal a mellkasa környékén mindig le lehet nyűgözni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.): hát

Fotó: giphy

Az Oroszlán azt kedveli a legjobban, ha körkörös mozdulatokkal simogatják a hátát, egyértelműen itt található az erogén zónája, közel a gerincéhez és a szívéhez. Még jobb, ha ezt egy erős, szeretettel teli ölelés előzi meg.

Szűz (08. 24-09. 23.) has, derék

Ha van, aki egész biztosan örül a hasa simogatásának, az a Szűz. Ennek oka, hogy ott, valamint a derekánál található az erogén zónája. Ha le akarod nyűgözni a Szüzet, akkor kedveskedj neki egy finom vacsorával, amit te főzöl, ezután pedig gyengéden karold át, majd simogasd meg a derekát, aztán a hasát.

Mélypont jöhet ebben a hónapban, de megbirkózol vele - Áprilisi nagy horoszkóp

Mélypont jöhet ebben a hónapban, de megbirkózol vele - Áprilisi nagy horoszkópMérleg (09. 24-10. 23.): fenék

A Mérleg számára nagyon vonzó, ha a hátát simogatod, majd enyhén a fenekére csapsz, hiszen utóbbinál található az erogén zónája. Légy szenvedélyes vele, de közben óvatos és gyengéd.

Skorpió (10. 24-11. 22.): nemi szerv

A Skorpiónak központi eleme a szexualitás, nagyon érzéki személyiség. Nem véletlen, hogy az erogén zónája is a nemi szervénél található. A szerepjátéknak sincsenek ellenére, és különböző kísérletezésekre sem mond nemet.

Nyilas (11. 23-12. 21.): csípő

Ha kedvezni akarsz a Nyilasnak, akkor a legjobb, ha gyengéden megmasszírozod a csípőjét, hiszen itt található az erogén zónája. Ami még örömet okoz a nyilasnak, az a lábai gyengéd simogatása, különösen a combjai tájékán.

Bak (12. 22-01. 20.): comb

Fotó: giphy

A Bak a nyilashoz hasonlóan szereti, ha simogatják a combját, neki itt található az erogén zónája. Bár a térd nem kimondottan érzéki terület, ha gyengéd simogatással jutsz el a combokhoz, lenyűgözheted a bakot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.): boka, vádli

A Vízöntő mindig a különlegességet keresi, ő maga is szeretne minél egyedibb lenni. Erogén zónája sem tipikus helyen található, a bokájánál, vádlijánál van a legérzékenyebb pontja, így a legjobb, ha ezeken a területeken is kényezteti a partnere.

Mit ígérnek a csillagok a pénzügyeidben?

Mit ígérnek a csillagok a pénzügyeidben?Halak (02. 20-03. 20.): lábfej

Ha van, aminek nem tud ellenállni a Halak, az a lábfeje kényeztetése, mivel ott található az erogén zónája. Kedvezz a Halaknak egy gyengéd lábfejmasszázzsal, egész biztosan hálás lesz érte.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?