Itt található az erogén zónád - a csillagjegyed elárulja

2021.március.26.

Mindenkinek van egy erogén zónája, vagyis egy olyan pontja, amire a legérzékenyebb. Ha egy kis plusz újdonságot akarsz vinni a párkapcsolatodba, vagy csak még jobbá tenni az együttléteiteket, és eddig még nem ismerted az erogén zónákat, akkor most itt az ideje! Van, akit a hátmasszázs hoz lázba, más pedig a vállra puszit szereti a legjobban. De hogy rád mi igaz és a párodnak mivel teheted boldoggá? A csillagok elárulják!

Itt található az erogén zónád - a csillagjegyed elárulja
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.): fej

Az akaratos Kos, mint az első csillagjegy természetesen nem is kapcsolódhatna más testrészhez az erogén zóna tekintetében, mint a fej. Ami a legjobban esik a Kosnak, az a fejsimogatás, de a haja összeborzolásáért is odavan.

Bika (04. 21-05. 20.): nyak

Fotó: giphy

A Bika a legszenvedélyesebb csillagjegy, gyengéd, bújós és imádja, ha simogatják. Azt kedveli a legjobban, ha a nyakát simogatják, masszírozzák, erre az élményre pedig bármikor szívesen szakít időt, persze csak akkor, ha tudja, ki is élvezheti a pillanatokat és nem kell sietnie sehová.

Ikrek (05. 21-06. 21.): kezek, karok

Fotó: giphy

Az Ikrek kedvence a simogatás, keze és karja az erogén zónája. A vállmasszírozás és a vállra puszi, valamint a kezek gyengéd megérintése mindig jó hatással van az ikrek vágyainak felizzítására.

Rák (06. 22-07. 22.): mellkas, mellek

Fotó: giphy

A Rák érzelmes és hűséges. A legérzékenyebb területe a mellkasa, különösen a mellei. Szereti a lágy csókokat, egy érzéki, gyengéd harapdáló mozdulattal a mellkasa környékén mindig le lehet nyűgözni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.): hát

Fotó: giphy

Az Oroszlán azt kedveli a legjobban, ha körkörös mozdulatokkal simogatják a hátát, egyértelműen itt található az erogén zónája, közel a gerincéhez és a szívéhez. Még jobb, ha ezt egy erős, szeretettel teli ölelés előzi meg.

Szűz (08. 24-09. 23.) has, derék

Ha van, aki egész biztosan örül a hasa simogatásának, az a Szűz. Ennek oka, hogy ott, valamint a derekánál található az erogén zónája. Ha le akarod nyűgözni a Szüzet, akkor kedveskedj neki egy finom vacsorával, amit te főzöl, ezután pedig gyengéden karold át, majd simogasd meg a derekát, aztán a hasát.

Mélypont jöhet ebben a hónapban, de megbirkózol vele - Áprilisi nagy horoszkóp

Mélypont jöhet ebben a hónapban, de megbirkózol vele - Áprilisi nagy horoszkóp



Mérleg (09. 24-10. 23.): fenék

A Mérleg számára nagyon vonzó, ha a hátát simogatod, majd enyhén a fenekére csapsz, hiszen utóbbinál található az erogén zónája. Légy szenvedélyes vele, de közben óvatos és gyengéd.

Skorpió (10. 24-11. 22.): nemi szerv

A Skorpiónak központi eleme a szexualitás, nagyon érzéki személyiség. Nem véletlen, hogy az erogén zónája is a nemi szervénél található. A szerepjátéknak sincsenek ellenére, és különböző kísérletezésekre sem mond nemet.

Nyilas (11. 23-12. 21.): csípő

Ha kedvezni akarsz a Nyilasnak, akkor a legjobb, ha gyengéden megmasszírozod a csípőjét, hiszen itt található az erogén zónája. Ami még örömet okoz a nyilasnak, az a lábai gyengéd simogatása, különösen a combjai tájékán.

Bak (12. 22-01. 20.): comb

Fotó: giphy

A Bak a nyilashoz hasonlóan szereti, ha simogatják a combját, neki itt található az erogén zónája. Bár a térd nem kimondottan érzéki terület, ha gyengéd simogatással jutsz el a combokhoz, lenyűgözheted a bakot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.): boka, vádli

A Vízöntő mindig a különlegességet keresi, ő maga is szeretne minél egyedibb lenni. Erogén zónája sem tipikus helyen található, a bokájánál, vádlijánál van a legérzékenyebb pontja, így a legjobb, ha ezeken a területeken is kényezteti a partnere.

Mit ígérnek a csillagok a pénzügyeidben?

Mit ígérnek a csillagok a pénzügyeidben?



Halak (02. 20-03. 20.): lábfej

Ha van, aminek nem tud ellenállni a Halak, az a lábfeje kényeztetése, mivel ott található az erogén zónája. Kedvezz a Halaknak egy gyengéd lábfejmasszázzsal, egész biztosan hálás lesz érte.

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex