Erre a 4 csillagjegyre vár a legromantikusabb nyár

2020.július.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Megérkezett a fülledt nyár, és vele együtt a bontakozó románcok ideje. Nincs is ennél alkalmasabb időszak arra, hogy szerelembe essünk. A csillagok állása szerint, ez a nyár különösen romantikus lehet a Rák, Szűz, Nyilas és Halak jegyekben születettek számára. Nincsenek véletlen egybeesések, hogyha hiszünk a kozmikus erőkben.
Ez főképp igaz lehet, a négy évszakra és életkörre vonatkozóan.

Erre a 4 csillagjegyre vár a legromantikusabb nyár
Fotó: Rexfeatures

Gondolkodtál már azon, hogy mi teszi a nyarat ennyire ellenállhatatlanná?

A hőség és sistergő szenvedély mellett, a nyár a gyermekkort szimbolizálja, ugyanúgy, mint ahogyan az ősz, a felnőttkor jelképe. A nyári napforduló lehetőséget ad arra, hogy kapcsolatba kerüljünk a belső gyermeki énünkkel. Nem csoda, hogy ebben az évszakban született a Rák, Szűz és Oroszlán.
Az asztrológiában, ez a három hónap testesíti meg a szerelmet, és személyes kapcsolatokat.
Tehát, nem meglepő módon, a Rák, Szűz, Halak és Nyilas horoszkóppal rendelkezők számára, ez egy kifejezetten forró nyárnak ígérkezik.

Rák (06.21. – 06.22.)
Itt az idő, hogy elengedd magad és hagyd, hogy a szenvedélyek elragadjanak magukkal. Amellett, hogy készen állsz megünnepelni a visszatérő napot, Vénusz- a szerelem istennője is meglátogat június 25-én, majd hivatalosan is belép a jegyedbe augusztus 7-én. Azonban, mielőtt teljesen átjárna a Vénuszi ragyogás, augusztus 3-án telihold lesz a Vízöntő jegyben, amely előhozhatja a szexuális energiákat.

Ez a 4 csillagjegy a legjobb az orális szexben

Ez a 4 csillagjegy a legjobb az orális szexben

Szűz (08. 24-09. 23.)
Drága Szűz, hidd el, hogy rendben van, ha időnként szórakozunk.
Ráadásul arról sem tehetsz, hogy minden irányból vonzod a romantikát.
Akár egy régóta kiszemelt munkatárs, vagy egy titokzatos ismeretlen, aki csak most bukkant fel az életedben, a szerelmi csakráid készen állnak a nyárra.
Különösképp igaz ez a Merkúr barátságszektorán történő retrogádjára.
A múltad hirtelen visszatérhet egy második fordulóra, de az csak rajtad múlik, hogy eldöntsd, megéri-e az idődet.
Nyilas (11.22. – 12.21.)
Mint Nyilas, elég nehéz különbséget tenned a romantikus és toxikus kapcsolatok között. Noha a csillagok minden bizonnyal igazodnak hozzád a szerelmi osztályon ezen a nyáron, még mindig van néhány dolog, amit szem előtt kell tartanod. Először is, figyelj arra, hogyan viszonyulsz a kiszemeltedhez.
Másodszor, nincs okod aggódni, hogy a történelem megismétli önmagát.
Szerencsére azonnal felismered a baljós jeleket, de azért járj nyitott szemmel. Amint a Vénusz belép a Rákba, az erotikus és szexuális házán keresztül, nincs visszaút.


Halak (02.19. – 03.20.)
Jó érzés a figyelem középpontjában lenni, ugye Halak? Általában nyáron virágzol, főleg a Rák-időszakban, figyelembe véve, hogy tudsz egy vagy két dolgot a vízelem használatáról. Azonban, a varázslat csökkenése ellenére, a testvérjegyed, a Rák energiáinak áramlása felébreszti a benned szunnyadó szenvedélyt és romantikát. Augusztus elején a Vénusz szintén csatlakozik a mókához. Készülj fel arra, hogy ebben az időszakban kacérabbnak érzed majd magadat. Ne feledd, hogy egynél több kiszemelted is lehet, ezért figyelj arra, hogy okosan válassz a potenciális partnerek közül.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője