Erre az állatra hasonlítasz a horoszkópod szerint

2021.augusztus.18.

Szereted az állatokat, legyen szó háziállatról vagy inkább vadon élő jószágokról? Talán van is háziállatod? Ha igen, ha nem, biztosan találkoztál már olyan kijelentésekkel, amikor valamilyen állathoz hasonlítottak valamilyen külső vagy belső tulajdonságod alapján. Nos, ez valószínűleg nem is véletlen, hiszen a csillagok meghatározzák azt, mely állat jegyei jelenhetnek meg a te egyéniségedben annak alapján, hogy mikor születtél. De vajon te melyik állatra hasonlítasz a leginkább a horoszkópod alapján?

Erre az állatra hasonlítasz a horoszkópod szerint
Fotó: disney

Kos (03. 21. - 04. 20.)

Intelligens és ravasz vagy, de gyakran lustálkodsz. Nagyszerű vadmacska -típusként néhány pillanat is elegendő ahhoz, hogy magadra vond mások figyelmét. Ha belépsz egy terembe, sok tekintet szegeződik rád, ez pedig annak köszönhető, hogy jellemvonásaidban a párduc tulajdonságai jelennek meg.

Bika (04. 21. - 05. 20.)

Bár bika vagy, a valóság az, hogy leginkább a kutya tulajdonságait hordozod magadban. Kedves vagy, játékos, de olykor meggondolatlan vagy makacs. Rendkívüli a hűséged, és soha nem mondasz nemet egy finom ételre.

Ikrek (05. 21.-06. 21.)

Meglehetősen jellemző rád a kettős természet, a gondolataidat gyakran olyan fordulattal váltogatod, hogy azt igazán nehéz követni. Éppen ezért, a gyorsan irányt változtató kishal az, amire a leginkább hasonlítasz.

Rák (06. 22-07. 22.)

Igazi lázadó jellem vagy, így bármilyen állat illik hozzád, ami erősebb mint egy rák, ha mindeközben lopakodó és akaratos is. Ezáltal leginkább a macskára hasonlítasz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Ízig-vérig oroszlán vagy. Legyen szó mini oroszlánról vagy egy hatalmas, büszke oroszlánról, mind megvan bennük az, ami benned is. Erőteljes és határozott vagy, de ha megbántanak, akkor azt bizony kamatostul visszaadod.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Bár a csillagjegyed szűz, valójában igazi vadóc vagy, nem félsz a piszkos helyzetektől, így leginkább a disznó áll hozzád közel, de csakis a jó tulajdonságait tekintve, például a kiemelkedő intelligenciát!

Erre a Trónok harca karakterre hasonlítasz a csillagjegyed alapján

Erre a Trónok harca karakterre hasonlítasz a csillagjegyed alapjánMérleg (09. 24-10. 23.)

A mérleg egy vonzó és harmonikus jegy, amely valamilyen módon mindig az élethez és a természethez kapcsolódik. A ravasz Mérleg személyisége a rókáéhoz kapcsolódik leginkább.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Olykor harapós a jellemed, amit nem is leplezel, de alapvetően bájos külsőd miatt rendkívül szelídnek gondolnak. Leginkább a kutyára, azon belül is pedig a csivava fajtára hasonlítasz.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Erőteljes a tartásod, van benned szenvedély, de mégsem vagy túl tüzes. Van hogy szeretsz a rivaldafényben lenni, megmutatni az erősségeid, de néha inkább csak elrejtőznél a sötétben. Ebből adódóan leginkább a lóra hasonlítasz.

Bak (12. 22-01. 20.)

Nagyszerű barát vagy, de mindig elővigyázatos, kezdetben óvatosan ismerkedsz és nyitsz mások felé. Ha valakit nem érzel a tieid közül valónak, azzal szemben könnyen támasztasz ellenséges viselkedést, ezért a cápára hasonlítasz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Olykor hátulról támadsz, nem mindig vagy hűséges és szereted, ha sötétben dolgozhatsz, így a patkány jellemvonásait hordozod magadon. Nem érdekel, hogy ha valaki gyűlöl, akkor is azon igyekszel, hogy amit kitűztél célodul, azt bármi áron elérd.

Halak (02. 20-03. 20.)

Szorgos vagy, kiegyensúlyozottan és céltudatosan dolgozol, emellett pedig gyűjtögetsz is, akárcsak egy mókus. Aranyos, energikus és izgalmas vagy, olyan személyiség, akit mindenki kedvel.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.