Érzéki örömökkel és készülődéssel telik a vasárnap - Egymondatos horoszkóp - szeptember 2. vasárnap

2018.szeptember.2.

Vasárnap a reggeli órákban a Bika-Hold és a Bak-Mars kapcsolata miatt az érzéki örömök és a kulináris élvezetek fogyasztójává válhatsz – lehetőleg jutányos áron. Mivel az élet motorja a pénz, vágyaid egy szűk körön belül mozognak: ez az anyagi biztonság, az állandó munkahely, a saját tulajdonú ingatlan és a bankbetét. Ám a Hold délelőtt már átlép a levegős Ikrekbe, ezért ma szívesen foglalkozol ismereteid bővítésével, és ha lehetőséged van arra, hogy gondolataidat papírra vesd, ne mulaszd el. A diákok készüljenek az új tanévre, ami kellemesen indul – újra találkozhatnak a barátok, nyári élményekkel gazdagabb mindenki. Az érzelmeidet pedig ahelyett, hogy félresöpörnéd, vedd komolyabban – nehogy a felszínesség vádjával illessenek.

Kos (03. 21-04. 20.) Reggel talán felfedezed, hogy van érzéked a befektetésekhez, és elég jó pénzeket kereshetsz, de nem ártana, ha könyvtárad polcairól levennél néhány szakkönyvet.

Bika (04. 21-05. 20.) Azzal, hogy megvetted a tanszereket, még nem jutottál túl a nehezén, külön kiadások várnak még rád, de ha ajándékot kapsz valakitől, nem kell zavarba jönnöd.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jól értesültségedet kamatoztathatod, de rokonod villámlátogatása elronthatja hangulatodat, ha éppen akkor toppan be, amikor a legnagyobb felfordulás van.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne idegeskedj, ne legyen bűntudatod, ha egy kicsit tartózkodóbb vagy a szokásosnál, ám ha valaki elkezd sürgetni, nem látsz más kiutat, csak az elzárkózást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha dolgozol, elég szívós vagy ahhoz, hogy felkapaszkodj a csúcsra, barátaid és rokonaid lesik minden szavadat, ami azt jelenti, hogy jól csinálod a dolgodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Idegesít, ha a dolgok nincsenek jól megszervezve, utálod, ha elkésel, vagy más ér későn egy találkozóra, de az még jobban bosszant, ha a hibáidra figyelmeztetnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha felvettek az egyetemre, már csak néhány nap van hátra az első félév kezdetéig, hogy aztán elkezdjen végre pezsegni a diákélet a főiskola területén.

Jöhetnek a kalandok, új szerelmek - Szeptemberben megállíthatatlan vagy, erőd, szexualitásod az egekben

Jöhetnek a kalandok, új szerelmek - Szeptemberben megállíthatatlan vagy, erőd, szexualitásod az egekben

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ezen a hétvégén a hódítás minden trükkjét ismered, de érdemes újabb és újabb fogásokkal is próbálkoznod, ha tudni akarod, mi az, ami a párodnak a legjobb.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a szeretőd vagy egyik üzletfeled mindig téged beszéltet, magáról alig árul el valamit, próbálj meg többet tudni a pasiról, aki mindent kérdést ügyesen kerül ki.

Bak (12. 22-01. 20.) Te sem bánnád, ha összejönnétek egyik kollégáddal, aki annyira odavan érted, hogy mindig rólad akar hallani – ha a barátnődre hallgatsz, nem szalasztod el.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Partnered szellemessége elszédít, erotikus szövege egybevág a stílusoddal, gyermeked viszont akkor érzi magát biztonságban, ha következetesebb vagy.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pasid beköltözött hozzád a hétvégére, akkor kit érdekel, ha a lakás nincs kitakarítva – ennél sokkal fontosabb bevetned a csábítás teljes eszköztárát…

Ez is érdekelhet

Divattervezők, akik szerint a divatiparnak komoly lépéseket kell tennie a klímakatasztrófa ellen!

Divattervezők, akik szerint a divatiparnak komoly lépéseket kell tennie a klímakatasztrófa ellen!

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.