Este heves viták robbanhatnak ki - Egymondatos horoszkóp: június 5.

2020.június.5.

Telihold a Nyilasban! Mivel a Holdat és a Napot is a Mars támadja, este heves viták robbanhatnak ki, ha nem gyakorolsz önuralmat. A közlekedésben nem árt türelmesebbnek lenni, de tudásszomjadat kielégítheted. A fő jellemző azonban a gyorsan változó információ, amely megjelenik az interneten, a rádió- és TV-állomások híreiben. Az Ikrek-Nap azonban olyan információkat is képvisel, amelyeknek nem érdemes hitelt adni. Ám a Rák jegyében lévő Merkúr és a Bika-Uránusz barátságos rezgéseinek köszönhetően meleg és termékeny családi, szakmai és üzleti légkört teremthetsz, és azzal is tisztában vagy, hogy életednek bizonyos elavult struktúrái változtatást igényelnek. Inspiráló beszélgetéseket jelez ez a fényszög, és attól sem riadsz vissza, hogy olyan témákról beszélj, amelyeket eddig megpróbáltál a szőnyeg alá söpörni. Váratlan találkozások, meglepő ajánlatok, jó hírek okoznak pozitív előjelű izgalmat, de ez a nap kiválóan alkalmas arra is, hogy lecseréld elavult műszaki berendezéseidet.

Este heves viták robbanhatnak ki - Egymondatos horoszkóp: június 5.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Váratlan kiadás borzolhatja idegeidet, de az is lehet, hogy önként vágsz bele lakásvásárlásba vagy otthon végezhető munkába, ami jó befektetés lesz, tehát megéri!

Bika (04. 21-05. 20.) Számos helyzetben hasznát veheted üzleti érzékednek, tárgyalási képességednek, kedvesed pedig legalább olyan büszke pénzügyi sikereidre, mint te magad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha már nem elégítenek ki a múltbeli sikerek, ideje, hogy előállj valamivel, ami új pénzforrást nyithat meg számodra, vagy ismét figyelemre méltót produkálj.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkában, üzleti kapcsolatban a nagy meglepetés napja következik, és ha üzleti partnereddel vállalkozói vizekre merészkedsz, gyors és nagy haszonra tehetsz szert.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hivatásod új kerékvágásban folytatódhat, de munkamániás párod nem könnyíti meg a dolgodat, a pénzért pedig ne tegyél olyat, amit később megbánhatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a kapcsolataidban, munkádban vagy tanulmányaidban váratlan lehetőségek adódnak, minden ilyen alkalmat használj ki - ma könnyen feltalálod magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tanulj új dolgokat, mint például számítógépes programozást – komputered segítségével egészen új szakmai és üzleti lehetőségek nyílhatnak meg előtted.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A nemzetközi piacon sikeres lehetsz, könnyen szerzel hitelt vagy ösztöndíjat, és egy bizonytalan lábakon álló kapcsolatban is változásra számíthatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Álláskereséskor, üzletkötéskor kísérletezz új módszerekkel, de hagyatkozz a megérzéseidre - aztán vedd is a bátorságot, hogy e szerint tárgyalj és dönts.

Bak (12. 22-01. 20.) Megérzéseidre hallgatva váratlan nyereségre tehetsz szert, de a helyedben egyik kollégáddal vagy befektetőddel inkább szeretkeznék, mint üzletelnék.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel ritkán adódik az életedben ilyen nagyszerű állásajánlat vagy üzleti lehetőség, határozz a megérzéseidre hallgatva, de a döntésbe vond be a családot is.

Halak (02. 20-03. 20.) Sziporkázó ötleteiddel, kreativitásoddal felhívhatod magadra annak a figyelmét, aki annyira elbűvölt - a mai találkozáson vagy telefonhíváson nagyon sok múlik.

Ez is érdekelhet

GlamDrop: Közeledik a nyár, frissítő, merész és csábító újdonságok várnak rád

GlamDrop: Közeledik a nyár, frissítő, merész és csábító újdonságok várnak rád

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

Sztárhírek

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma