Estére minden ellentét elsimul majd - Egymondatos horoszkóp - február 4. szombat

2017.február.4.

A Bikában lévő Hold reggel ugyan quadrát fényszöget zár be a Vízntő-Nappal, de később mind a Plútóval, mind a Merkúrral jóindulatú trigonba kerül: kirobbanhat valamiféle ellentét a nemek között, a pasik képtelenek elviselni az unalmat és a túl szoros kötődést, pörgésre és társaságra vágynak. Később viszont mindenki elbűvölő, szexi, a társalgás és a vagyoni ügyek tisztázása könnyen megy. Érdemes vagyonos emberek vagy rokonok körül forgolódni, energiánkat és kommunikációs adottságainkat arra használni, hogy akitől csak tudunk, pénzt vagy munkát szerezzünk.

Kos (03. 21-04. 20.) Mai munkád egyetlen célja a pénzszerzés: mivel pénz nélkül nem érzed magad biztonságban, haditervet dolgozol ki, amely a kiszolgáltatottságból a bőségbe vezet.

Bika (04. 21-05. 20.) Érdemes olyan értékbe ölni a pénzedet, ami hosszú távon behozza a többszörösét, a párod pedig ma képes észrevenni a jót és az okosat abban, amit mondasz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Használd ki, hogy olyan emberekkel állsz kapcsolatban, akik segíthetnek anyagi ambícióidban, de a Bika-Hold miatt fontos, hogy ma többet pihenj.

Rák (06. 22-07. 22.) Só helyett használj fűszersót, és ne csodálkozz azon, hogy te gyorsabban közlöd az érzelmeidet, a párod viszont gyorsabban oldja meg a különböző problémákat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tisztában vagy azzal, hogy minden megszolgált bevételt kemény munkával kell létrehoznod, vagy azoknak a munkájával, akik számodra dolgoznak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkáddal, szerelmi életeddel elégedett lehetsz, kedveseddel, aki éppoly megbízható és kötelességtudó, mint te, biztonságos, szilárd alapokon építkeztek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Eladás, üzletkötés sikerében bízhatsz, de még az is megtörténhet, hogy főnököd vagy valaki, akivel üzleti kapcsolatban állsz, kétértelmű ajánlatot tesz neked.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Eladhatod az ötleteidet, bevezetheted kedvesedet vagy egyik üzletfeledet a testi örömökbe, hiszen azonnal arra gondolsz, milyen jó lehet vele az ágyban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Teljesen lefoglal a pénzkeresés, úgy érzed, hogy nem ejtene zavarba a nagyobb gazdagság, és talán rájössz valamire, amivel sok pénzt takaríthatnál meg.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma hagyd magad szeretni, kényeztetni, és egy érzéki Bikával még az is elképzelhető, amit lehetetlennek tartasz: anyagi biztonságot, kellemes otthont remélhetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vond ki magad a pénz utáni hajszából, de ha a főnököd, a szeretőd vagy egy számodra kedves személy ellened dolgozik, tedd azt, amit helyesnek tartasz.

Halak (02. 20-03. 20.) Barátaid, rokonaid vagy társad tanácsai mindig a kellő pillanatban találnak meg, most is jól időzítenek, és egy megbízható Bikát el tudnál képzelni szeretőnek.

Ez is érdekelhet

Julia Fox és Kanye West merész  szettben debütált a vörös szőnyegen

Julia Fox és Kanye West merész szettben debütált a vörös szőnyegen

Divathírek

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

GLAMOUR Horoszkóp

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?