Éves horoszkóp: A Halak idén rátalálhatnak az igazira

2020.január.5.

Lehet, hogy romantikus regényeket olvasol, szirupos filmeket nézel, de egy szerelmes fickót száz méterről is felismersz. Már annyira kellene valaki, akinek csak te kellesz. Pont ebben a hideg, latyakos januárban? Ha megjelenik társaságodban, a bárban vagy a sítúrádon egy erős hím, aki különösen tehetséges az ágyban és az üzletben is, akkor nyugodj meg: megkérheti a kezedet! Pár nélkül? Kérj meg egy barátnőt vagy évfolyamtársat, hogy hozzon össze az ismerőseivel. Barátaid, barátnőid haveri köre ugyanis idén potenciális vadászterületet jelent.

2020-ban minden csak jól mehet, igyekezz megragadni a kedvező alkalmakat! Magas beosztású, hatalommal rendelkező személyek tolják a szekeredet, de a munkahely, szakmai kapcsolat, baráti kör is összehozhat valakivel, aki a jövőt jelenti számodra. Protektor, hatalmi helyzetben lévő barát jóvoltából pedig mázlista leszel, de ne várj arra, hogy valaki felfedezzen, hanem mozdulj meg, húzd ki magad és cselekedj! Idén ne hagyd kihasználatlanul azt a körülményt, hogy munkakörödnek hála, alkalmad nyílik a legkülönfélébb embereket megismerni: művészeket, hírességeket, milliomosokat. Jóképű férfi is akad köztük szép számmal. "Drótod" van a főnöködhöz, aki tudja, mennyire számít a segítségedre, amikor külföldi ügyfeleket kell kalauzolnod a városban.

Erre az állatra hasonlítasz a leginkább a horoszkópod alapján

Erre az állatra hasonlítasz a leginkább a horoszkópod alapján

Tűzz ki új célokat magadnak a karrieredben! Ha munkahelyet vagy szakmát váltasz, számíthatsz ismerőseid segítségére. Idén nem az lesz a lényeg, hogy mit ismersz, hanem hogy kit ismersz. De ahhoz, hogy elkerüld a rossz választásokat és a csalódást, le kell számolnod irreális elvárásaiddal. Az állhatatosság tudata és stabil kapcsolatrendszered erősíti biztonságérzetedet. Idén fontos kitartani a céljaid mellett, de a március végétől júliusig terjedő időszakban legalább ilyen fontos tudnod, mikor kell valamit feladnod. Vigyáznod kell arra, hogy a gondatlanság, egy lezser áramlat hatalmába ne kerítsen, amely még az év végén is jelentősen rontana a már eddig megtett és jövőbeli erőfeszítéseid értékén.

Ez a szereplő vagy a Harry Potterből a horoszkópod alapján

Ez a szereplő vagy a Harry Potterből a horoszkópod alapján

Nem esik nehezedre romantikusnak lenni, és éberen tartani kedvesed érdeklődését. A nyári időszakban tegyél meg mindent párkapcsolatod fenntartásáért, különben fájdalmasan lazulni fog a kötelék. Gondolj arra, hogy a megszokás nem jelent szükségképpen megunást, de néhány évi házasság vagy együttélés után bármely kapcsolat rutinszerűvé szürkülhet. Kizárólag rajtad múlik, hogy már meglévő párkapcsolatodban a lehető legizgalmasabb szexuális élményekben legyen részed. Hasznos tudni, hogy a gyakori szeretkezés elősegíti a fitt állapot és az általános jó közérzet elérését vagy fenntartását. Ne figyelj azokra, akik saját önbecsülésüket erősítendő, újból és újból előjönnek régi sérelmekkel, és szemrehányásokat tesznek neked. Azokra viszont figyelj, akik segíthetnek, hogy új ismeretekre, állásra és
tapasztalatokra tegyél szert.

Ez csigáz fel a legjobban szex közben a horoszkópod szerint

Ez csigáz fel a legjobban szex közben a horoszkópod szerint

Ha nehezen döntesz, gondolj arra, hogy csak kevés döntés van, amely visszavonhatatlan lenne. Ha munkád értékelésében az év végén csak mások véleményére támaszkodsz, ezzel súlyosan hibázol, mert megengeded, hogy mások szeszélyei befolyásolják a karrieredet. Próbálj meg nem ellentétbe keveredni főnököddel és a fennálló renddel, mert nehezen tudod majd a saját hasznodra fordítani az ügyeket. Megsokszorozódott előérzeted azonban segít neked abban, hogy megfelelő megoldásokat találj, és kielégítsd a benned lakozó változás igényét.

Ez is érdekelhet

„Ha 30 előtt nem sikerült szülnöm, akkor legalább 40 előtt jöjjön össze” - Hogyan lesz önerőszak a szexből, ha nem jön a baba?

„Ha 30 előtt nem sikerült szülnöm, akkor legalább 40 előtt jöjjön össze” - Hogyan lesz önerőszak a szexből, ha nem jön a baba?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói