Éves horoszkóp: A Rák valószínűleg nem marad egyedül 2020-ban

2020.január.8.

Kíváncsi vagy, mit tartogat számodra ez az év? A csillagok megmondják!

Rák (június 22.–július 22.)
Ha elhagyott a párod, vagy vasidegekkel és hűvös fölénnyel rendelkezik, s legszívesebben eltiltana mindentől, amit nélküle teszel: az üzleti találkozóktól és a munkádtól, akkor átmenetileg elveszítheted bizalmadat a férfinemben. Úgy érzed magad, mint egy kismadár az aranykalitkában, amely csak azért van ott, hogy uradnak és parancsolódnak kedve teljék benne. Ha életed párja kicsinyes, fösvény, birtokló magatartása visszataszítóan hat rád, megkövesedett előítéleteivel pedig képtelen vagy egyetérteni, ráadásul arra sem mutat semmi hajlandóságot, hogy kinyissa a kalitka ajtaját, akkor ezt nagyon meg fogja bánni. Ez így nem mehet tovább, valaminek történnie kell! Vajon hol a határ, ameddig mindent el kell tűrnöd? Amennyiben 2019-ben túlestél egy szakításon, most már tudod, hogy megint csak elgyengülnél, ha újra találkoznátok, de azt is tudod, hogy semmit nem oldana meg, legfeljebb meghosszabbítaná a szenvedésedet. Ha a házasságod nem ért annyit, hogy harcolj érte, akkor papíron is le kell zárnod. Ha egyszer valaminek vége, akkor vége! Csak abban nem vagy biztos, képes vagy-e már egy új kapcsolatra. De ha nem próbálod meg, nem is fogod megtudni!

Ha új férfi tűnik fel az életedben, az exed emlékét törölnöd kell a fejedből. Lehet, hogy új, munkamániás lovagod nemigen siet búcsút venni a legényélettől. De miért ne vehetnéd fel a versenyt vetélytársaiddal, akik szintén ráhajtottak. Biztos, hogy nem fog nehezedre esni. Azt viszont tudnod kell, hogy ez a sznob alak csak olyasvalakit hajlandó elvenni, aki gond nélkül beilleszkedik a felső tízezerbe.

Ha a munkahelyeden találtad meg az igazit egyik vetélytársad személyében, képtelen vagy eldönteni, miként ítéld meg a helyzetet: fegyverszünet van-e köztetek, vagy támadás egymásra irányított fegyverekkel. Amikor az év közepén ő állandóan az általános gazdasági helyzetről kezd beszélni, de téged nem igazán érdekel a pénzügyi élet, fogalmad sincs, erre mit válaszolj. Ha nemet mondasz, üresfejűnek tart, ha igent, pénzsóvár perszónának. Mivel egyik válasszal sem szerzel nála jó pontot, a legjobb, ha az igazat mondod.
Valószínű, hogy nem maradsz egyedül 2020-ban – az év alkalmas mindkettőtök számára, hogy elmélyítsétek kapcsolatotokat. Ám a viszonyotok nem attól jó, hogy biztonságban érzed magad benne. Mivel ízig-vérig nő vagy, és rengeteg együtt-érzést és érzékenységet tartogatsz szeretteid számára, nem kell ezzel beérned.

Helló 2020! Ezt ígérik neked a csillagok az év első hónapjára

Helló 2020! Ezt ígérik neked a csillagok az év első hónapjára

A harcias Mars júliustól egészen a jövő év elejéig a karrierszektorodban halad: arról értesülsz, hogy szakmádban előrelépésre, fontos megbízatásra számíthatsz. Készen állsz az újrakezdésre, de idén nehéz elképzelni, hogy miközben érvényesíteni próbálod jogaidat és érdekeidet, ne kelljen valamilyen mértékben összetűznöd valakivel. Tudomásul kell venned, hogy olyan világban élsz, ahol az érdekek, vágyak és az elsőbbségi jogok harcolnak egymással. Mégse add át olyan készségesen a hatalmadat másoknak, csak azért, mert nyomást gyakorolnak rád. Ha döntéseidet nem félelemből hozod, és ha kitartasz hatalmad mellett, általában helyesek lesznek. Házasságod az év végén próbatétel elé kerülhet, a munka, illetve az anyagiak lesznek azok, amelyek miatt elhidegülhettek egymástól.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban