Éves horoszkóp: Szexuális és érzelmi téren nagyon szélsőséges lesz az Ikrek éve

2020.január.11.

Ikrek(május 21.–június 21.)

Hitel, társulás, biztosítás vagy üzleti részesedés, külföldi tanulmányok vagy táv-kapcsolat időszaka következik, amikor remekül értesz ahhoz, hogyan szerezd meg mások pénzét. Az év elején bizonyára a kielégítetlen érzelmi életed az oka, hogy ilyen bizalmatlan lettél. Ne add be túl könnyen a derekadat mások követelésének! Arra koncentrálj, hogy hosszú távon hogyan teremtsd meg az anyagi biztonságodat. Egy gazdag férj biztonságos hátteret jelenthetne, de ha a barátod nem rendelkezik ezzel a feltétellel, ne vesd magad a nyakába. Partnereddel jól jövedelmező vállalkozásba foghatsz, de ami a romantikát és a szívedet megérintő gesztusokat illeti, a következő esztendő nem éppen ideális a számodra.

Ha a pénz a hitvesed zsebében van, akkor át kell adnod neki a közös üzlet feletti hatalom és ellenőrzés jogát. Sajnos gyakran előfordul, hogy mit sem tudsz a férjed pénzügyi helyzetéről, aki nem szereti, ha belelátsz a kártyáiba. Ha a párodnak komoly tartozásai vannak, vagy az adóhivatal folytat vizsgálatot ellene, remélhetőleg volt annyi eszed, hogy még a házasság előtt megállapodtál bizonyos feltételekben, amelyek biztosítják a téged megillető részt. Amennyiben vagyonelosztási perre kerülne sor, ezt bízd a céged jogászára.
A szerelemben – sajnos – nem leszel igazán szerencsés, de ez nem jelenti azt, hogy boldogtalan leszel. Mivel a Vénusz április és augusztus eleje között a jegyedben jár, nem kell férfihiányra panaszkodnod. Felfedezed nőiességed, és igazán szórakoztató számodra, hogy újabbnál újabb hódításokat könyvelhetsz el.

Ez a szuperhős vagy a horoszkópod szerint

Ez a szuperhős vagy a horoszkópod szerint

Ha beütött a nyár, vess véget a garasoskodásnak, hiszen nagy utazás vár rád.
Egy joggal vagy tanulmányokkal kapcsolatos ügy talán megismertet jövendő-beliddel. Annak is itt az ideje, hogy új bikinit vegyél! Egy igazi nyári románc forrósítja fel a hangulatodat, de nem biztos, hogy együtt is maradtok.
Ha csak ártatlan flörtölésnek szánva regisztrálsz egy randevúoldalra az annak az első jele, hogy valami nincs rendben a kapcsolatodban. Talán észre sem veszed, hogyan landolsz a kezdő lépésektől egy idegen ágyba. Hűtlenséged hátterében talán az áll, hogy elmaradt a kapcsolatod alapozása, de félrelépésed oka lehet szexuális hiányérzet, anyagi bizonytalanság is, esetleg teljes függőség. Kiderülhet viszont, hogy hűtlenség után is lehet újrakezdeni.
Olyan évre számíthatsz, amely érzelmi és szexuális téren rendkívüli mélységeket és magasságokat tartogat számodra.


Rihanna elárulja: ez a rúzs illik hozzád a horoszkópod alapján

Rihanna elárulja: ez a rúzs illik hozzád a horoszkópod alapján

A szexről akár regényt írhatnál, azt viszont nem akarod, hogy bárki is potenciális feleségnek tekintsen. De legyél okos, tartsd magad távol egyik kollégádtól, ügyfeledtől vagy főnöködtől, aki csak szeretőt keres magának, és akinek nem tisztességesek a szándékai.

Ez a szereplő vagy a Harry Potterből a horoszkópod alapján

Ez a szereplő vagy a Harry Potterből a horoszkópod alapján

Már megtaláltad őt? Hitvesed állandóan a pénzért üldöz, az sem érdekli, hogyan szerzed meg. Te meg nem dobod be a törülközőt. Ami a vállalkozásodat illeti, néha minden sikerül, amihez csak hozzáérsz, míg máskor vagyonokat spórolhatsz meg azzal, hogy elfogadod a veszteséget, felszámolsz ahelyett, hogy terjeszkednél. Kerüld a hitelügyleteket, mert a felvett kölcsönt nehezen törleszted!

Az év végén a legfontosabb kérdés az: elég fontos-e a házasságod ahhoz, hogy újraépítsétek a kapcsolatot, hiszen még a legmélyebb gödörből is van visszaút, csak meg kell találnotok a módját.

Ez is érdekelhet

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk, pedig van, aki nem nemesi családból származik

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk, pedig van, aki nem nemesi családból származik

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai