Ez a 3 csillagjegy csókol a legjobban

2021.október.13.

Kevés jobb dolog van annál, mikor egy remekül sikerült randi után megcsókol a partnered, nem igaz? Csókolni millióféleképpen lehet, de az olyan alapszabályokat persze, mint az ápolt ajkak és a friss lehelet, mindenkinek érdemes betartani. Na de ezeken túl, egy igazán jó csókhoz határozottság és önbizalom is kell, amik bizonyos emberekben már személyiségüknél fogva is megvannak.

Nem is véletlen tehát az sem, hogy néhány csillagjegy szülöttei bátran állíthatják magukról, hogy ők csókolnak a legjobban.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

A Nyilas nyílt természeténél fogva igazi merész kalandor, így minden kétséget kizáróan csókolózásban verhetetlen. Az egyéjszakás kalandokat sem veti meg, de ha komolyak a szándékai, akkor szenvedélyessége mellett a romantikus énje is remekül érvényesül. Magával ragadó csókjával nemcsak a randit képes megkoronázni, hanem azt is garantálja, hogy a partnere vágyjon egy minél előbbi újbóli találkozásra.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

A Skorpió híres szenvedélyességéről, és mivel gyengéd és intuitív is, fantasztikusan csókol. Nem szereti a nagy nyilvánosság előtt feltárni az érzéseit, így a csókolózás is csak meghitt, privát helyszíneken jöhet nála szóba. Rejtélyes személyisége garantálja, hogy a legváratlanabb pillanatokban lep meg egy-egy lopott csókkal, és semmi kétség nem férhet hozzá, hogy érti a dolgát.

Szűz (08. 24-09. 23.)

A Szűz mindenért keményen megdolgozik. Az önbizalmát és a határozottságát sem kínálta neki tálcán az élet, ezért komoly munkája van abban is, hogy remekül csókol. Ő az, aki az első randija előtt rákeresett a Google-ben arra, hogyan csókoljon jól, de nem is okoz soha egyetlen randipartnerének sem csalódást. Figyelmessége és ápoltsága pedig minden csókját varázslatossá teszi.

Ez is érdekelhet

Huszonötmillió forinttal támogatja az autizmussal élő tehetségeket az AUTTALENT 2021 program

Huszonötmillió forinttal támogatja az autizmussal élő tehetségeket az AUTTALENT 2021 program

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke