Ez a horrorfilmes karakter lennél a horoszkóp szerint

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Néztél már horrorfilmet úgy, hogy ahelyett, hogy teljesen megvetetted volna a főszereplő gaztetteit, megértetted, mitől alakult át a viselkedése és miért cselekszik így? Ha igen, egyáltalán nem vagy vele egyedül. Sok karakter olyan háttértörténettel bír, hogy képesek lehetünk azonosulni a mögöttes érzéseikkel, kivéve persze a gyilkosságokat, amelyeket elkövettek.

Ha ebben a hónapban kísérteties halloweeni filmek nézésre adod a fejed, ami egy kifejezetten jó ötlet, közben tekintsd át, hogy melyik csillagjegy mely horrorfilmes karakterrel azonosul a legjobban, és ki az a szereplő, akinek te a leginkább képes lehetsz megérteni az érzéseit.

Kos

Patrick Bateman - Amerikai pszicho

A győzelem nem minden - kivéve, ha a Kosról és Patrick Batemanról van szó. Mindketten veleszületett késztetést éreznek arra, hogy előrelépjenek a céges ranglétrán, jó viszonyt ápoljanak a felső tízezerrel, és meglegyen mindenük, ami egy előkelő pozícióban lévő munkavállalónak megadatik, beleértve a saját névjegykártyát és ebédeket a legnépszerűbb éttermekben. Hogy mindezeket elérjék, nem ismerik a lehetetlen, hiszen rendkívül célorientáltak.

Bika

Akasha királynő - Kárhozottak királynője

Az egyik legrosszabb dolog, amit tehetsz a Bikával, hogy felébreszted az álmából. Talán Lestat de Lioncourttal sem kellett volna, hogy így történjen, de a nyughatatlan vámpír felébred több évszázados álmából, és a modern világban a rockzenében akar kiteljesedni. Ez azonban sok más ellensége mellett a vámpírok királynőjét, Akashát sem hagyja nyugodni, aki a Lestat vérére és az egész vámpírközösség irányításának visszaszerzésére is szomjazik.

Ikrek

Adelaide Wilson - Mi

Mindannyiunk énje összetett, ezt pedig senki nem érti meg olyan jól, mint az Ikrek. Azonban a kettősség nem mindig kívánatos: Adelaide Wilson már gyermekként szembesült azzal, hogy démoni alteregója van, ami felnőttként is kísérti, sőt olyan borzalmasan beférkőzik az életébe, ami őt és a családját is veszélyezteti.

Rák

Bee - A bébiszitter

A Rák és a bébiszitterek köztudottan kedvesek és gondoskodóak. Úgy tűnik, ez a Bee-re is igaz, aki védelmezően vigyáz a 12 éves Cole Johnsonra mindaddig, amíg fel nem bátorítják, hogy figyelje ki, mivel foglalatoskodik a bébiszittere, mielőtt ő elaludt. A látottak Cole minden elképzelését felülmúlják: kiderül, hogy Bee egy sátáni szekta tagja, ahol a gyilkosság sem tabu. Cole élete veszélybe kerül, Bee pedig közben megtanulja, hogy az érzelmi zsarolással nem mindig érhet célt.

Oroszlán

Sachiko Shinozaki - Corpse Party

Sachiko Shinozaki életében visszahúzódó és magányos diákja volt annak az iskolának, amit szörnyű gyilkosságok sorozata miatt évekkel ezelőtt bezárattak. Naomi Nakashima diáktársaival elmond egy varázsigét, hogy a barátságuk örökre tartson, a szertartás után azonban váratlanul a rémségek iskolájában találják magukat, ahol felkutatják Sachiko történetét. Az Oroszlán együttérzésének köszönhetően megérti az elhagyatott, magényosan kísértő Sachiko helyzetét.

Szűz

Játékmester - Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája

Rendkívüli intelligenciája és logikus gondolkodása miatt a Szűz erős bámulatos taktikai játékos. Élvezi, ha ő alkotja a szabályokat, akárcsak a film játékmestere, aki kifejezetten élvezi, hogyan küzdenek az emberek a különféle rejtélyek megoldásával, hogy megmeneküljenek az életveszélyes helyzetekből.

Mérleg

Kampókéz

A méltányosság híveként a Mérleg mindent megtesz azért, hogy szolgáltassa és fenntartsa az igazságot - még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy több mint egy évszázada tervez bosszút, hogy visszaszerezze a hatalmat és a szabadságot mindazok számára, akik a társadalmi és a gazdasági igazságtalanság áldozataivá váltak. Kampókéz borzalmas tetteket követ el, ám ami legalább ilyen borzalmas, az, ahogyan vele bántak, mielőtt kísértő legendává vált.

Skorpió

Kayako Saeki - Az átok háza

A pokolnak nincs akkora haragja, mint amire a Skorpió vagy a gonosz Kayako képes gerjedni. Bár a Skorpiót sokszor nem is érik sérelmek, mégis képes behódolni a féltékenységnek, a dühnek, a megszállottságnak és a bosszúnak - akárcsak Kayako, aki ragaszkodik ahhoz, hogy súlyos bosszút álljon mindazokon, akik ártottak neki.

Nyilas

Pennywise - Az

A Nyilashoz hasonlóan Pennywise is képes úgy alakítani a valóságot, ahogyan az neki kedvező. Bár mindezt nem gonoszságból, hanem kalandvágyból teszi, de ez bizonyos szinten olyan, mint ahogyan Pennywise csalogatja az áldozatait. Ráadásul mivel bohóc, képes arra, hogy másokat a legrosszabb pillanatokban is sírásra vagy nevetésre késztessen.

Bak

Black Phillip - A boszorkány

A Bak gondolkodása logikus és célorientált, akárcsak az, ahogyan Black Phillip megtervezi, hogyan uralja a világot - mindezt azonban kecskealakban teszi, valójában pedig maga a Sátán, aki semmitől nem riad vissza céljai elérése és mások manipulálása érdekében.

Vízöntő

Az Alien-univerzum faja

A Vízöntő Szeret összeesküvés-elméletekről, földönkívüliekről és nem mindennapi témák egész soráról beszélni. Annak ellenére, hogy békés és kedves, nem okoz gondot számára a vitás kérdéseken való szócsatázás, és az sem, hogy eljátssza az ördög szószólóját. Ezért ne is meglepő, hogy jól megérti az Alien-univerzum faját az egyedi és vad karaktereivel, akik először 1979-ben, A nyolcadik utas: a Halál című filmben tűntek fel a filmvásznon.

Halak

A cápa

Senki sincs biztonságban, amikor a nagy, ragadozó cápa a vízben úszkál, kivéve a Halakat, aki intuícióit használva zseniálisan kikerüli a veszélyeket. A Halak a világ minden gondját képes félretenni, és csak a környezetére figyelni, amire a cápának is szüksége van ahhoz, hogy zsákmányt szerezzen.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara élete legmerészebb dekoltázsú kosztümjében hódít Párizsban

Palvin Barbara élete legmerészebb dekoltázsú kosztümjében hódít Párizsban

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Bakteriális vaginózis: okok és megelőzés (x)

Bakteriális vaginózis: okok és megelőzés (x)

PR

Kiderült: Lékai-Kiss Ramóna elárulta, miért ilyen gyönyörű az arcbőre (x)

Kiderült: Lékai-Kiss Ramóna elárulta, miért ilyen gyönyörű az arcbőre (x)

PR

Ezért éri meg idén ősszel Zágrábba utazni (x)

Ezért éri meg idén ősszel Zágrábba utazni (x)

PR

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)