Ez a horrorfilmes karakter lennél a horoszkóp szerint

Néztél már horrorfilmet úgy, hogy ahelyett, hogy teljesen megvetetted volna a főszereplő gaztetteit, megértetted, mitől alakult át a viselkedése és miért cselekszik így? Ha igen, egyáltalán nem vagy vele egyedül. Sok karakter olyan háttértörténettel bír, hogy képesek lehetünk azonosulni a mögöttes érzéseikkel, kivéve persze a gyilkosságokat, amelyeket elkövettek.

Ha ebben a hónapban kísérteties halloweeni filmek nézésre adod a fejed, ami egy kifejezetten jó ötlet, közben tekintsd át, hogy melyik csillagjegy mely horrorfilmes karakterrel azonosul a legjobban, és ki az a szereplő, akinek te a leginkább képes lehetsz megérteni az érzéseit.

Kos

Patrick Bateman - Amerikai pszicho

A győzelem nem minden - kivéve, ha a Kosról és Patrick Batemanról van szó. Mindketten veleszületett késztetést éreznek arra, hogy előrelépjenek a céges ranglétrán, jó viszonyt ápoljanak a felső tízezerrel, és meglegyen mindenük, ami egy előkelő pozícióban lévő munkavállalónak megadatik, beleértve a saját névjegykártyát és ebédeket a legnépszerűbb éttermekben. Hogy mindezeket elérjék, nem ismerik a lehetetlen, hiszen rendkívül célorientáltak.

Bika

Akasha királynő - Kárhozottak királynője

Az egyik legrosszabb dolog, amit tehetsz a Bikával, hogy felébreszted az álmából. Talán Lestat de Lioncourttal sem kellett volna, hogy így történjen, de a nyughatatlan vámpír felébred több évszázados álmából, és a modern világban a rockzenében akar kiteljesedni. Ez azonban sok más ellensége mellett a vámpírok királynőjét, Akashát sem hagyja nyugodni, aki a Lestat vérére és az egész vámpírközösség irányításának visszaszerzésére is szomjazik.

Ikrek

Adelaide Wilson - Mi

Mindannyiunk énje összetett, ezt pedig senki nem érti meg olyan jól, mint az Ikrek. Azonban a kettősség nem mindig kívánatos: Adelaide Wilson már gyermekként szembesült azzal, hogy démoni alteregója van, ami felnőttként is kísérti, sőt olyan borzalmasan beférkőzik az életébe, ami őt és a családját is veszélyezteti.

Rák

Bee - A bébiszitter

A Rák és a bébiszitterek köztudottan kedvesek és gondoskodóak. Úgy tűnik, ez a Bee-re is igaz, aki védelmezően vigyáz a 12 éves Cole Johnsonra mindaddig, amíg fel nem bátorítják, hogy figyelje ki, mivel foglalatoskodik a bébiszittere, mielőtt ő elaludt. A látottak Cole minden elképzelését felülmúlják: kiderül, hogy Bee egy sátáni szekta tagja, ahol a gyilkosság sem tabu. Cole élete veszélybe kerül, Bee pedig közben megtanulja, hogy az érzelmi zsarolással nem mindig érhet célt.

Oroszlán

Sachiko Shinozaki - Corpse Party

Sachiko Shinozaki életében visszahúzódó és magányos diákja volt annak az iskolának, amit szörnyű gyilkosságok sorozata miatt évekkel ezelőtt bezárattak. Naomi Nakashima diáktársaival elmond egy varázsigét, hogy a barátságuk örökre tartson, a szertartás után azonban váratlanul a rémségek iskolájában találják magukat, ahol felkutatják Sachiko történetét. Az Oroszlán együttérzésének köszönhetően megérti az elhagyatott, magényosan kísértő Sachiko helyzetét.

Szűz

Játékmester - Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája

Rendkívüli intelligenciája és logikus gondolkodása miatt a Szűz erős bámulatos taktikai játékos. Élvezi, ha ő alkotja a szabályokat, akárcsak a film játékmestere, aki kifejezetten élvezi, hogyan küzdenek az emberek a különféle rejtélyek megoldásával, hogy megmeneküljenek az életveszélyes helyzetekből.

Mérleg

Kampókéz

A méltányosság híveként a Mérleg mindent megtesz azért, hogy szolgáltassa és fenntartsa az igazságot - még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy több mint egy évszázada tervez bosszút, hogy visszaszerezze a hatalmat és a szabadságot mindazok számára, akik a társadalmi és a gazdasági igazságtalanság áldozataivá váltak. Kampókéz borzalmas tetteket követ el, ám ami legalább ilyen borzalmas, az, ahogyan vele bántak, mielőtt kísértő legendává vált.

Skorpió

Kayako Saeki - Az átok háza

A pokolnak nincs akkora haragja, mint amire a Skorpió vagy a gonosz Kayako képes gerjedni. Bár a Skorpiót sokszor nem is érik sérelmek, mégis képes behódolni a féltékenységnek, a dühnek, a megszállottságnak és a bosszúnak - akárcsak Kayako, aki ragaszkodik ahhoz, hogy súlyos bosszút álljon mindazokon, akik ártottak neki.

Nyilas

Pennywise - Az

A Nyilashoz hasonlóan Pennywise is képes úgy alakítani a valóságot, ahogyan az neki kedvező. Bár mindezt nem gonoszságból, hanem kalandvágyból teszi, de ez bizonyos szinten olyan, mint ahogyan Pennywise csalogatja az áldozatait. Ráadásul mivel bohóc, képes arra, hogy másokat a legrosszabb pillanatokban is sírásra vagy nevetésre késztessen.

Bak

Black Phillip - A boszorkány

A Bak gondolkodása logikus és célorientált, akárcsak az, ahogyan Black Phillip megtervezi, hogyan uralja a világot - mindezt azonban kecskealakban teszi, valójában pedig maga a Sátán, aki semmitől nem riad vissza céljai elérése és mások manipulálása érdekében.

Vízöntő

Az Alien-univerzum faja

A Vízöntő Szeret összeesküvés-elméletekről, földönkívüliekről és nem mindennapi témák egész soráról beszélni. Annak ellenére, hogy békés és kedves, nem okoz gondot számára a vitás kérdéseken való szócsatázás, és az sem, hogy eljátssza az ördög szószólóját. Ezért ne is meglepő, hogy jól megérti az Alien-univerzum faját az egyedi és vad karaktereivel, akik először 1979-ben, A nyolcadik utas: a Halál című filmben tűntek fel a filmvásznon.

Halak

A cápa

Senki sincs biztonságban, amikor a nagy, ragadozó cápa a vízben úszkál, kivéve a Halakat, aki intuícióit használva zseniálisan kikerüli a veszélyeket. A Halak a világ minden gondját képes félretenni, és csak a környezetére figyelni, amire a cápának is szüksége van ahhoz, hogy zsákmányt szerezzen.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.