Ez a karakter vagy a Gossip Girlből a horoszkópod alapján

2021.december.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Biztosan neked is megvannak a kedvenc karaktereid és azt is pontosan tudod, hogy kihez hasonlítanál a legjobban, ha New York-i elit leggazdagabb családjainak a sarja volnál, de vajon a horoszkópod szerint is az az illető a dúsgazdag alteregód? Mindjárt kiderül.

Ez a karakter vagy a Gossip Girlből a horoszkópod alapján:

Blair - Mérleg

Blair szülinapja egyike azon keveseknek, amit megünnepelnek a sorozatban többször, és mindig egy nagy bállal, amire nem sokkal iskolakezdés után kerül sor mindig kora ősszel. A Mérleg is áll legközelebb Blair személyiségéhez. Esztéta és intellektuális, mindennél többre tartja a luxust, a kapcsolatait. Épp ezért mindig valakivel kapcsolatban láthatjuk, Serena, Chuck, Dan, a herceg, újra Chuck. A Mérlegekhez hasonlóan Blair is nehezen engedi el a múltat és közel tartja magához az exeit. Más jegyekhez képest nyugodtabb, kivárja a tökéletes pillanatot, amikor lecsaphat a leglátványosabban ellenségeire, majd tovább lép.

Serena - Oroszlán

Nincs is jobb ellenség-barátság egy Mérleg és egy Oroszlán között. Serena a kiskedvenc, szertelen, spontán, mindig a figyelem középpontjában van, anélkül, hogy akarná, sőt a sorozat nagyrészét azzal tölti, hogy megpróbálja elvonni magáról a figyelmet. Viszont, amikor ez tényleg megtörténik, akkor mindenki vigyázzon magára. Szüksége van arra, hogy Dan isteníts, hogy az unokatestvére hozzá akarjon hasonlítani, de nem annyira, hogy elhomályosítsa őt. Ha keresztbe tesznek neki, akkor nincs irgalom. Az Oroszlánokhoz mérten ritkán kér bocsánatot, de könnyen megbocsát egy kis kedvességért cserébe. Az egojánál csak a szíve nagyobb.

Nate - Nyilas

Nate születésnapja valamikor tél elején lehet, ahogy a sorozatban látjuk, így nagy valószínűséggel Nate Nyilas. A tűzjegyekhez hasonlóan Nate is nagyon sármos, de nem tolakodó és nem agresszív. Ahogy a legtöbb Nyilas, Nate is az igazsághoz vonzódik, mégis sokszor olyan nőkkel randizik, akik nagyon is jó hazudozók. Emiatt állandóan menekül ezekből a kapcsolatokból, és míg a sorozatban mindenki állandóan visszatér a régi szerelmekhez, Nate felnőttek módjára továbblép. Csodálja azokat, akik keményen dolgoznak, függetlenül attól, hogy épp honnan jöttek. Amellett, hogy nagyon jó barát, talán a sorozat legjobban viselkedő férfi szereplője.

Chuck - Szűz

Chuck valószínű a legkomplikáltabb karaktere a Pletykafészeknek, főleg akkor, ha felnőtt néző vagy és tisztában vagy vele, milyen a ragadozó viselkedés. Tinédzserként mély sebeket hordoz magában, amit nők elleni haragjában fejez ki. De elkötelezi magát a fejlődés útján, terápiára jár, kutyája lesz, Blair mellett megállapodik. Fejlődni akar és nem keresi a magányt. Amikor van egy küldetése a szeretteivel kapcsolatban és dolgozik, akkor teljesedik ki a legjobban. Ezért és a mindig gondosan megválogatott csokornyakkendői miatt ő a Pletykafészek tökéletes Szüze. Nagyon okos, figyel a részletekre és semmi nem kerüli el a figyelmét. Igazi Szűz kvalitások.

Dan - Bika

Saját bevallása szerint az erkölcsösség mintapéldánya, és pont ez az elképzelése magára sodorja önromboló tevékenységekbe. Például, amikor bántóan ír az apjáról (a Rák jegyű férfi valószínű ezt soha nem is fogja neki igazán megbocsátani). Dan Blair vénuszi párja, a sorozat Bikája és Mérlegeként rajonganak a művészetért, az irodalomért és az olyan szalonokért, ahova a kevésbé intellektuális barátaik nem illenek bele. Tökéletes példái annak, ahogy egy kapcsolatban a Bika nem hajlandó elengedni, míg a Mérleg passzívan rángatja magával csak azért, mert unatkozik.

Vanessa - Vízöntő

Dan legjobb barátjaként a semmiből jelenik meg egyszer csak, nem igazán tudunk a hátteréről, családjáról semmit, és egyértelműen nem tud beilleszkedni. Más és azokat szereti, akik szintén mások. Ezért Vízöntő és ezért értik meg olyan jól egymást Dannel. Erős érzelmek fűzik Danhez és a családjához, nem fél kimondani a véleményét, de ritkán látjuk az érzéseit valóban kifejezni. Helyette folyamatosan olyan szituációkba keveredik, ahol látványosan megmutathatja, hogy mennyire nem illeszkedik be és akiket tisztel, hogy azokat is mennyire nem szeretné, ha olyanokhoz tartoznának, akik szerinte nem érdemlik meg őket.

Jenny - Kos

Jennyinek kora tavasszal van a szülinapja, így valószínűleg Kos. Van benne valami örökké fiatal, még akkor is, amikor már felnő. Épp ezért a túlszexualizált és agresszív hódítása Nate irányába elég kellemetlen látvány, a szexuális bántalmazás, amit Chucktól kap pedig még felkavaróbb. Jenny gyűlöli a szabályokat, főleg azokat, amiket nem ő maga szabadott meg saját magának. Gyorsan dönt és ritkán gondolja át döntéseit. Tudja, hogy mit akar és nem fél harcolni érte, bocsánatot pedig ritkán kér, viszont ha kell, akkor minden hidat feléget és újrakezdi az életet.

Eric - Halak

Serena öccse az érzelmi origója a sorozatnak, főleg a sorozat elején. Miatta tér vissza Serena, Eric békíti ki újra Serenát és Blairt, és ő az egyetlen, akiben Jenny megbízik. Eric mindent átérez, túlságosan is, épp ezért hajlamos az önbántalmazásra. Tudja mi van mindenki lelkében, figyelmes, együttérző és nem fél egy kis drámát kavarni anélkül, hogy bárki is úgy tekintene rá, mint akinek köze lenne hozzá. És ahogy a legtöbb Halak, Ericet is könnyen manipulálják azok a férfiak, akik nem tudják, hogy mit akarnak, vagy éppen drogot árulnak.

Ivy - Skorpió

Ivy, aki a sorozat későbbi évadainak egy kulcsfontosságú szereplője lesz, eleinte nehezen kiismerhető. Egy szélhámos, de közben az érzelmei is erősen befolyásolják. Az összes szereplő közül ő gondolkozik a leginkább előre, felállítja a dominókat és várja majd a borulást. Ettől lesz igazán Skorpió. Mint minden Skorpió, akit megbántottak, Ivy is megőrül kissé, ami egy gyerekkori traumából fakadhat, és manipulálja az embereket, hogy megóvja magát. Mégis mindent felajánl azoknak, akiket szeret, a van der Woodsenék, Dan, majd az apja. A szeretet és a bosszúvágy egyszerre lángol Ivyben.

Georgina - Ikrek

Georgia a káoszdémonja a Pletykafészeknek, és az ikrekre jellemző, hogy bárhol is járnak a káosz követi őket. Ez nem egy Ikrek-jellemző, viszont a káoszt Georgina nagyon jól tudja uralni. Nem olyan zsigeri, mint Chuck vagy olyan alapos, mint Blair, de még csak nem is mester manipulátor, mint Ivy. Georgina azért sikeres, mert nem érdekli mi lesz a vége a kavarásainak. Remek információ gyűjtő, nagyon jók a megérzései és mindig beletrafál a dolgokba eszességének köszönhetően, nem véletlen, hogy amikor Pletykacica eltűnik, akkor ő lép a helyébe. De a végén feladja, mert megunja, hogy nem szemtől szembe okozhatja a legnagyobb rombolást.

Lily - Rák

Lily tökéletes Rák anya, és mint a legtöbb Rák nő, sok életet leélt, mielőtt egy művészlélek mellett megállapodott, köztük egy rockbanda grupija és egy dúsgazdag kegyetlen ember szeretője. Lily gondoskodik mindenkiről, akit szeret, még Chuckról is, de legjobban a saját státuszát félti. Soha nem felejti el, ha elárulják, sem Georginának, sem Ivynak, sem Rufusnak, de még a nővérének sem. De a Skorpiókkal ellentétben, a Rák Lilyt nem érdekli a bosszú. Ha megbántják, akkor az illető megszűnik létezni számára. Ha pedig a segítségére szorulsz, akkor azt várhatod.

Diana - Bak

Diana nem igazi szülő, de úgy tesz, mintha az lenne, ezért ő a tökéletes Bakja a sorozatnak. Amikor nem játssza el Chuck elveszett anyját, akkor Nate sorsát egyengeti. Az angol üzletasszony szerepét remekül hozza a szexi miniruháiban és magas sarkúiban, Nate pedig mindig megkapja a kellő jutalmat a nap végén, ha jól teljesített.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ha megcsalta az exét, veled is megteszi? Egy párterapeuta elárulta, milyen jelekre figyelj

Ha megcsalta az exét, veled is megteszi? Egy párterapeuta elárulta, milyen jelekre figyelj

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)