Ez a karrierépítés napja - Egymondatos horoszkóp - június 12. hétfő

2017.június.12.

Mivel a hold még ma is a Bak jegyében folytatja útját, a karrierépítés mellett azért azt is vedd figyelembe, hogy ez a holdállás a bőröd állapotát is befolyásolja: jelentkezz be a kozmetikushoz tisztító kezelésre, de a szőrtelenítés sem lesz olyan fájdalmas, mint más napokon. Mások szemében kissé arrogánsnak tűnhetsz, ha könyökléssel próbálsz feljebb kapaszkodni a ranglétrán. A sikeres üzletasszony szerepe ma jobban illik hozzád, mint a serény háziasszonyé. Tehetségedet kamatoztathatod a politikában vagy a diplomácia világában, de az esti órákban, amikor az Uránusz támadja a holdat, igyekezz megőrizni lelki és érzelmi egyensúlyodat.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a főnöködet előléptették, és el van ájulva az önnön fontosságának tudatától, éreztesd vele, hogy nem azért van, hogy lökdössön, hanem hogy segítsen téged.

Bika (04. 21-05. 20.) Szívesen utaznál vagy művelődnél, de vannak bizonyos kötelezettségeid, amelyeknek eleget kell tenned, este viszont már ne strapáld agyon magadat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy üzleti ajánlat józan átgondolás után már nem tűnik olyan kedvezőnek; este pedig mondj nemet valakinek, aki kifejezetten gazdag nőkre vadászik.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem akarod, hogy bárki azt hihesse, hogy viszonyod van a főnököddel, de gond egy szál se, hiszen nem rajongasz túlzottan ezért a karrierista nyárspolgárért.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jó, ha olykor besegítesz a kollégák munkájába, különösen akkor, ha valahol elakadt a dolog, hiszen biztos, hogy képes vagy a többieket átlendíteni a holtponton.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha kedvesed megközelíthetetlennek tűnik, akkor rombold le azokat a korlátokat, melyeket maga köré vont, de ne hunyj szemet, ha idegen ágyba tölti az estét.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha rokonaid el akarják venni tőled az esélyt, hogy beszállj a családi vállalkozásba, mert maguknak akarják a céget, veled meg nem törődnek, merj tiltakozni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Minthogy tudod, milyen értékes dolog az idő, ma tervszerűen osztod be, ez érett és stabil személyiségednek köszönhető, de a gyengéid senkire sem tartoznak!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kemény harcok árán építetted fel cégedet, és senki nem tett neked szívességet, akkor neked sem kellene este engedményekre hajlanod másokkal szemben.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha meglévő társad képes rá, hogy túllépjen a múlton, akkor neked is sikerülhet, de mivel számodra fontos a társadalmi rang, könnyen belezúghatsz egy "fejesbe".

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma nem érzed biztonságosnak feltárni, hogy milyen nagy szükséged van kollégáid támogatására, este pedig ne csodálkozz, ha ötleteidet nem fogadják nyitottan.

Halak (02. 20-03. 20.) Este az exed jelentkezik, de nagyon is jól tudod, milyen gátlástalan alakkal állsz szemben, aki céljai érdekében mindent és mindenkit habozás nélkül kihasznál.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet