Ez a legtökéletesebb pár számodra a horoszkópod szerint

2022.április.24.

Van olyan barátod, esetleg szerelmed, akivel már az első beszélgetésnél úgy érezted, mintha ezer éve ismernétek egymást? Ijesztően egy rugóra jár az agyatok, ugyanaz a kedvenc kajátok, és ugyanaz a zeneszám játszott meghatározó szerepet az életetekben? Az ilyen megmagyarázhatatlan kapcsolatoknál előfordulhat, hogy a csillagjegyetek áll a háttérben, ugyanis bizonyos jegyek megdöbbentő kapcsolatba képesek lépni egymással.

Íme a hat legmélyebb kapcsolódás, ami létrejöhet horoszkópok között:

A Mérleg azt akarja, hogy szeressék, a Skorpió pedig szeret birtokolni. A Mérleg imádja tanácsokkal ellátni társát, az önfejű Skorpió pedig egyedül rá hallgat szívesen, így könnyen megtalálják a tökéletes szimbiózist. Felmerülhetnek felszínes konfliktusok, és lehet, hogy első ránézésre eltérő személyiségeknek tűnnek, de a valóságban olyan kapcsolat van a két jegy között, amilyenre senki mással nem lennének képesek.

Nem csoda, hogy könnyen egymásra talál a két legérzékenyebb és legintuitívabb csillagjegy, és úgy megértik egymást, mint senki más. Mindkettőjük a saját, különleges kis világában él, ahova örömmel befogadják a partnerüket, hogy együtt lehessenek elveszettek ebben a sajátos univerzumban. A Halak és a Rák kiegyensúlyozzák egymás gyengeségeit, és könnyen szerveznek közös programokat is, hiszen hasonló dolgok érdeklik őket.

Ha a Nyilas és a Kos egymásra talál, az garantáltan egy hatalmas kaland kezdetét jelzi! Mindkét jegy imádja a túrákat és az átbeszélgetett éjszakákat, és együtt garantáltan megfejtik a világ összes kérdését. Az ilyen traccspartik során megtalálják egymásban a szellemi társukat, akit csodálhatnak és tisztelhetnek is. Mindkettőjük független és erős akaratú, de nem dominanciaharc, hanem egyenlőségen alapuló tisztelet jön létre köztük. Amennyiben szerelemről van szó, garantált, hogy először barátként ismerik meg egymást, és utána mélyülnek el a gyengédebb érzelmek.

Mivel mindkét jegy szélsőséges, könnyen megértik egymást, és egyben ki is egyensúlyozzák a másik csapongásait. Mikor az Ikrek határozatlan és szétszórt, a Vízöntő teremt rendet és tartja kézben a dolgokat, fordított helyzetben pedig az Ikrek áll a sarkára. Alapvetően a Vízöntő dominánsabb, és sokszor támogatja, vezeti társát, de nem uralja le őt. A felszín alatt ugyanarra vágynak, és egymás segítésével tudják leginkább megvalósítani az álmaikat.

Mivel a Bika és a Szűz egyaránt földjegy, könnyen harmóniába kerülnek egymással, akár barátságról, akár üzleti ügyekről, akár szerelemről van szó. Úgy érzik, még senki nem értette meg őket annyira, mint a partnerük, és míg a Szűzet lenyűgözi a Bika határozottsága, a Bika társa precizitásába szeret bele. Mindig tudatosak, és nem hagyják, hogy kicsússzon alóluk a talaj, de mindeközben remekül szórakoznak együtt.

A Rák és a Mérleg igazi lelkitársak, és garantátlan kiegészítik egymást. A Rák érzelmes, míg a Mérleg megfontolt. A Rák mindenét odaadja, míg a Mérleg kétszer is meggondolja, mennyit nyújt partnerének. Ha szerelmesek, rövid időn belül összeházasodnak és családot alapítanak. Éppen ezen különbségek miatt tökéletes barátai egymásnak, és könnyen együtt is tudnak élni. Mindkét jegy nagyon érzelmes, és olyannal töltik legszívesebben az idejüket, aki megérti a belső rezdüléseiket.

Ez is érdekelhet

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját