Ez a Tarot kártya jellemzi a februári hónapodat, a horoszkópod szerint

2020.február.4.

A Tarot kártyákban nem sokat hisznek, pedig azok is sok mindent megjósolhatnak számodra. Most megmutatjuk, hogy melyik kártya jellemezné az életed a horoszkópod alapján februárban.

Ez a Tarot kártya jellemzi a februári hónapodat, a horoszkópod szerint
Fotó: Shutterstock

Kos

Kártya: Főpapnő (fordított)

A titkok többé már nem lesznek titkok, a rejtett ügyek a felszínre kerülnek. Kísérteties hónap lehet, sok olyan dologgal, amelyekről eddig még nem tudtál - de most szembe kell nézned velük. Bízz a megérzéseidben, és nem lesznek akkora hatással rád a meglepetések.

Bika

Kártya: Kardok Nyolcas

Ebben a hónapban rájössz, hogy milyen területeken korlátozod magad. Lehet, hogy mentálisan nem leszel a topon, de hidd el, hogy lassan rájössz, hogy már rendelkezel az összes szükséges eszközzel, hogy felszabadítsd magad.

Ikrek

Kártya: Kelyhek Ásza

Új kezdetet szimbolizál ez a lap. Ez lehet egy új szerelmi kapcsolat vagy jelentheti a megújult dinamikát egy létező párkapcsolatban. A február nagyon sok jót tartogat számodra. Összpontosíts magadra, és arra, hogy minél több szeretetet adj másoknak!

Rák

Kártya: Két pentacles

Nagyon sok célt és prioritást tűzöl ki magadnak ebben a hónapban. A szerelem szempontjából egy nagyon jó hónap arra a február, hogy felmérjük, hogy a kapcsolatok stabil és szilárd alapokkal rendelkeznek-e. A Tarot kártya az üzleti kapcsolatokra is utal, ezért keress új partnerségeket és együttműködéseket, vagy erősítsd meg a meglévőket.

Oroszlán

Kártya: Mágus a négy elemet szimbolizáló tárggyal (fordított)

Lehet, hogy van néhány megkérdőjelezhető ember az életében. Vagy olyan zavarosnak érzed magad, hogy végül másokat ejtesz zavarba. Ugyanakkor képes vagy új légkört létrehozni magad körül. Ha új kezdetre van szükséged, ez a hónap tökéletesen alkalmas erre. De ezzel megkérdőjelezed az épített alapok szilárdságát és megbízhatóságát.

Szűz

Kártya: A végítélet (újjászületés)

Ebben a hónapban határozott döntéseket hozol. Magabiztos leszel, és nagy célokat fogsz kitűzni. Ami nagyon fontos, hogy engedj el mindent, aminek nem kellene az életed részének lennie.

Mérleg

Kártya: Kardok hetes

Ebben a hónapban fel vagy készülve a küzdelemre, harcra, vitákra - önvédelemi célból. Készen állsz arra, hogy harcolj magadért, a kapcsolatért vagy bármi másért, ami fontos számodra.

Skorpió

Kártya: Page of Swords

Figyelj arra, hogyan fejezed ki magad, amikor másokkal találkozol. Ha kommunikációs problémáid vannak, ideje megkérdezni magadtól, hogy hatékonyan és éretten kommunikálsz-e. Maradj távol a pletykáktól - és ne lepődj meg, ha magad is a pletykák tárgya leszel. Jó ötlet változtatni viselkedésedben, és elgondolkodni azon, hogy miként válhatsz jobb kommunikátorrá.

Nyilas

Kártya: 5-ös ötszög

Pénzügyi nehézségek jellemzik a hónapodat. Sok problémád lehet és úgy érzed, hogy senki sem tud segíteni. Kérj segítséget, és keress útmutatást olyan emberektől, akikben megbízol, akár barátaitól, akár szakemberektől. Ne gondold, hogy mindent megtudsz oldani egyedül. Ha segítségre van szükséged, csak kérdezz.

Bak

Kártya: A bolond (fordított)

Kicsit vakmerőnek érzed magad ebben a hónapban, Bak? Képes leszel túl sokat engedni, rossz döntéseket hozni, kalandozni - vagy akár visszatérni a múltba. Itt az ideje, hogy fiatalos és kicsit naiv legyél. Csak győződj meg arról, hogy jelenleg nem hozol drasztikus változásokat vagy nagy döntéseket az életedben.

Vízöntő

Kártya: Kardok hármas

A február szívfájdalmat tartogathat számodra. Fájdalmas igazságokat hozhat fel. Ebben a hónapban a kommunikáció nagyon fontos: világos, valós és közvetlen lesz. Ha nem állsz készen és nem vagy hajlandó másokat meghallani, könnyen sérülhetsz.

Halak

Kártya: A Csillag (fordított) és Kardok lovagja

Úgy tűnik, hogy elvesztetted annak a reményt, hogy újra szerelmes legyél, de hidd el, a sors másként dönt. Kreativitás, inspiráció és szenvedély vesz majd körül ebben a hónapban. Tehát fel a fejjel!

Ez is érdekelhet

6+1 lélegzetelállító divatbemutató a divathetekről

6+1 lélegzetelállító divatbemutató a divathetekről

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói