Ezek a szexpózok illenek hozzád a csillagjegyed szerint

A Valentin-nap alkalmából a PsychicWorld konzultált a közismert spirituális tanítóval, Inbaal-lal, aki minden asztrológiai jegy képviselőjének ajánlott két hozzá illő szexpózt. Érdemes az aszcendensed alapján is elolvasni az ajánlást, így több variációt illeszthettek be a repertoárotokba. Kezdődhet a kísérletezgetés, boldog Valentin-napot!

Vajon az Oroszlánnak és a Vízönőnek melyik szexpóz izgatja legjobban a fantáziáját?
Vajon az Oroszlánnak és a Vízönőnek melyik szexpóz izgatja legjobban a fantáziáját?
Fotó: Getty Images

Teljesen nyilvánvaló, hogy a napjegyed befolyásolja a vérmérsékleted, az életed feladatait, célját, a megoldási módozataidat, a reakcióidat. Hogyan is ne befolyásolná a szexuális életedet? A PsychicWorld.com segít nekünk, hogy dolgozzunk a szexuális életünkön.

Kos (március 21.- április 19.)

Erőteljes személyiséggel és határtalan energiával rendelkezel, és spontán szerető vagy. A dinamikus játékok és a szerepjátékok elengedhetetlenek számodra a hálószobában, mert így megmutathatod csábító énedet, és biztosíthatod, hogy partnered még többször akarjon veled szerelmeskedni, újra meg újra. A spirituális tanító szerint a bambuszhasogatás póz (mely a misszionárius pózból indul, majd úgy folytatódik, hogy az ágyon fekvő szerelmes felemeli az egyik lábát) tökéletes neked, mert van benne egy kis csavar. Tedd a lábad a partnered vállára, így mélyebb behatolást teszel lehetővé a számára. Kombináld a Joystick Joyride pozícióval, amikor te lehetsz felül, itt megnyilvánulhat az erős, független éned. Ez egy nagyon izgató lehetőség a Kos nők számára!

Bika (április 20.- május 20.)

Az uralkodó bolygód a szerelem és az otthon bolygója, a Vénusz, így az érzelmi kapcsolat nagyon fontos számodra minden szerelmi kapcsolatban, és a szexuális élvezet kulcsa is. A kaland nem az erősséged, a megbízható, állandó, kipróbált dolgokat szereted. A Nirvána egy neked való szexpozíció, mely közelebb visz a szerelmed minden testrészéhez. Ez a Kámaszútra-klasszikus lassú és érzéki ritmust és intenzív csúcspontot tesz lehetővé. A nő számára a Nirvána szexpóz könnyebb, itt a férfi „dolgozik” többet. Egy másik remek pozítió neked az oldalnyereg (side saddle) pozíció, mert míg ez intim és ritmikus módja a szeretkezésnek, mindkettőtök számára vizuálisan is stimuláló lesz.

Ikrek (május 21.- június 20.)

Vitathatatlanul az egyik legszexuálisabb jegy vagy az állatövi jegyek közül. Bohó vagy, energikus, de hamar megunsz mindent. Éppen ezért a szerelmi ügyek folytonos "fűszerezése", igzalmassá tétele, újdonságokkal való megspékelése elengedhetetlen ahhoz, hogy eljuss a csúcspontra. Az állva ünneplés (standing ovation) pozíció olyan sokoldalú, hogy bárhol meg tudjátok valósítani a konyhától a zuhanyzóig, így mindig lehet másik és másik helyen összeállni mint két kis legó. Nagyon jó választás neked, ha a partnered előtt állsz. A másik pikáns, neked való szexpóz a T-bone, pont azért, mert a G-pontot célozza. Ez a vad pozíció nem a gyenge szívűeknek való, hanem az igazi kalandoroknak, mint te is vagy! Kis huncut!

Rák (június 21.- július 22.)

Kardinális jegyként nagyon mélyek az érzéseid, és javíthatatlan romantikus vagy. Igaz, hogy jó sok időbe telik, míg kibújsz a páncélod alól, de ha megteszed, kiderül, hogy nagyon csíntalan vagy! A hintaló tökéletes induló pozíció, mely közel hoz benneteket, elmélyíti a lelki és érzelmi kapcsolatotokat, segít abban, hogy egymásra hangolódjatok. Van valami az intimitásban, ami nagyon megmozgat téged. Ezután jöhet a kutyapóz, ha az állandóan változó karaktered éppen készen áll egy kis fennforgásra. Ez egy nyers és szevedélyes póz, több variációban is meg lehet próbálni!

Oroszlán (július 23.- augusztus 22.)

Az állatövi jegyek királynőjeként nagyon fontos neked az irányítás, különösen a hálószobában. Emellett szükség van némi szexuális feszültségre is, hogy minden úgy menjen, ahogy elképzeled. Az előjáték neked kötelező, hiszen ez segít majd abban, hogy a lehető legerőteljesebb csúcspontot érd el. A vízesés a népszerű tehenészlány pozíció vadabb változata. Ez a póz lehetővé teszi, hogy azt csináld, amihez a legjobban értesz: kézbe venni a dolgokat és megmutatni, hogy is kell ezt csinálni. A másik orgazmust okozó szexpóz számodra a nehézsúly, amikor a széken ülő partneredet lovagolod meg. Ez a pozíció irányítást ad a kezedbe és a behatolás is olyan mély, ahogyan szeretnéd.

Szüzek (augusztus 23.- szeptember 22.)

A szimbólumod két szűz lány, de azért jó hír, hogy a földi élvezetek közel állnak hozzád. Ráadásul az egyik legfőbb indíttatásod az, hogy valakit, aki nagyon kedves a szívednek, boldoggá tegyél. Nem vagy az innováció embere, inkább azokat a dolgokat tökéletesíted, amiket már tudsz. A misszionárius póz eddig is mindig jó szolgálatot tett, garantálta, hogy eljussatok a csúcsra a partnereddel. A ritmussal és a sebességgel ez a klasszikus pozíció bőven nyújt elég változatosságot, és könnyen megfűszerezhető apróságokkal. Az kitartó polgár (upstanding citizen) pozíció falnak támaszkodva nyújt nektek tökéletes élvezetet. Ebben a pózban a partnered egyenesen áll, te pedig a teste köré fonod a lábad, míg ő tartja a fenekedet és a hátadat. Ez egyszerre izgató, intim és romantikus, tökéletes a kifinomult ízlésednek.

Mérleg (szeptember 23.- október 22.)

Az egyenlőség kulcsszó a számodra. Nem szeretsz uralkodni másokon, de azt sem szereted, ha valaki rajtad akar uralkodni. Egy esztétikailag tetszetős, lassú, élvezetes szeretkezéssel tudsz eljutni a csúcsra. Nincs egyenlőbb pozíció mint a 69-es. Ezzel az alapos előjátékkal fel tudod tüzelni a partneredet, és te is vele tudsz tartani a szenvedélyes szerelmeskedés felé. Az a tudat, hogy jól csinálod, jó vagy az ágyban, nagyon fontos neked. A másik neked való pozíció a balettáncos, ahol szemben állsz a partnereddel, és a lábadat a derekára akasztod. Ez egy elegáns és szenvedélyes pozíció, mely lehetőséget ad neked, hogy elengedd magad, és variálhasd a sebességet és a ritmust is.

Skorpió (október 23.- november 21.)

Vitathatatlanul a legszexibb állatövi jegy vagy, és egy pár saját innovációt is bevetettél már a szexben, ebben teljesen biztosak vagyunk. De hátha még tud neked is ajánlani valamit a spirituális tanító. Az a tapasztalatod, hogy annál jobb a szex, minél változatosabb, és szereted a stimuláló dolgokat. A bandoleer pozícióban hanyatt fekszel, és felhúzod a lábaidat a partnered mellkasáig, míg a partnered térdel, fogja a térded és behatol. Ebben a pozícióban mindketten egyenlő kontrollal rendelkeztek, ez lehetővé teszi egymás preferenciáinak a felfedezését. A vajköpülő pozíció (butter curner) igazán kalandvágyóknak való! Ez te vagy! Feküdj hanyatt, emeld fel a lábaidat, és tedd a bokáidat a fejed mellé, miközben a partnered guggolva behatol. Eksztázis lesz a vége!

Csillagjegyek, akikre az életedet is nyugodtan rábízhatod

Nyilas (november 24.- december 21.)

Karizmatikus vagy, és ezt beviszed a hálószobába is. Csak semmi egyszerű és mindennapi! Vagy valami nagyszabású jön, vagy inkább hazamész. A fordított tehenészlány elég eredeti ahhoz, hogy téged is és a partneredet is elkápráztassa. Ez a póz, miközben tökéletes látványt nyújt neked és partnerednek, lehetővé teszi, hogy urald a mozdulataidat. Elvégre műsort is adsz egyben, nem csak szeretkezel. A polip (octopus) pozíció megfelelő mértékben ijesztő, minden tökéletesen látható, így pont elég drámai a számodra, minden érzékszervedet stimulálja.

Bak (december 22.- január 19.)

A többi földjegyhez hasonlóan te sem szereted, ha túlságosan izzadságos munkával jár egy-egy szerelmeskedés, vagy ha túlságosan sok trükköt kell bevetned. A két fő motivációd az életben, hogy átvedd az irányítást, és hogy megtapasztald a földi gyönyöröket az életben. Hihetetlenül hangzik? Majd meglátod! A klasszikus tehenészlány tökéletes választás, mert jól rálátsz a partneredre, és magadnál tarthatod az irányítást a ritmus és a stílus tekintetében. A spork az a pozíció, ami a legmélyebb behatolást kínálja, miközben jobb látványt biztosít mint a klasszikus misszionárius póz, így kimaxolja az orgazmusod.

Vízöntő (január 20.- február 18.)

Kreatív és egyedi gondolkodó vagy és kísérletező szerető. Élvezed a meglepetéseket adni és kapni is, és örömöd leled az intim pillanatokban. A dugóhúzó teret ad mókás személyiségednek, és arról híres, hogy észbontó orgazmust biztosít. A jó ex pozíciót kifejezetten neked találták ki, izgalmas, szokatlan, pontosan olyan mint a személyiséged.

Halak (február 19- március 20.)

Számodra a szeretkezés az érzelmekről és egymás testének a megismeréséről szól. Két perc alatt képes vagy valakibe beleszeretni, és az intim pillanatok ezt még katalizálják. A szendvics pozíció a szeretet, a vágy, a test és lélek kombinációját kínálja, és partneredet teljes dicsőségében láttatja. A szék és az ima pozició az örökkévalóságig gyönyörködtethet, különösen akkor, ha szereted a domináns és az engedelmes szerepet váltogatni.

Ez is érdekelhet

„Az emberek kíváncsiak, bámulnak, de sokan nem merik megkérdezni, mi történt velem" - interjú Konkoly Zsófi paralimpikonnal

„Az emberek kíváncsiak, bámulnak, de sokan nem merik megkérdezni, mi történt velem" - interjú Konkoly Zsófi paralimpikonnal

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói