Ezen a napon csodára is számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: december 10.

2020.december.10.

A Skorpió-Vénusz és a Bak-Plútó barátságos fényszögnek köszönhetően a mai nap alkalmas arra, hogy üzlettel, banki ügyekkel vagy befektetésekkel foglalkozz. De az sem lenne meglepő, ha közös vállalkozást indítanál a pároddal. Üzleti kapcsolatok, társulások az elvárásoknak megfelelően alakulnak, a teherbe esés is könnyebben megy, de ezen a napon csodára is számíthatsz: egy izgalmas erotikus kalandból szenvedélyes szerelem születhet. Nem árt tudni, hogy a szex szoros kötődést, a nemi ösztön pedig olyan késztetés, amit ki kell elégíteni, ha fizikailag és érzelmileg jól akarod érezni magad, de mellőzd a játszmázást.

Ezen a napon csodára is számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: december 10.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Üzleti ügyben, vállalkozásban előnyös fordulat, ráhajthatsz egy gazdag üzletemberre, a szerelem pedig, bármilyen illúziórombolóan hangzik – pénz kérdése is.

Bika (04. 21-05. 20.) Sor kerülhet lánykérésre, de óvakodj a manipulatív játszmáktól és a féltékenységtől, ne akard birtokolni a másikat, a hálószobát viszont felmelegítheted.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha vissza akarod tartani kedvesedet a félrelépéstől, szabadulj meg a gátlásaidtól; ne keress eltartót, a munkahelyeden pedig állj ellen a szexuális kísértéseknek.

Rák (06. 22-07. 22.) Jó, ha tudod, hogy a szerelem és a szex igenis megférnek egymás mellett, s jól gondolod, hogy érdemes erőfeszítéseket tenned kapcsolatod megmentéséért.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az álláscserét vagy a család ellátását tehernek érezheted, de pontosan tudod, hogy a munkahelyeden kit kell elkerülnöd, és ki az, aki a javadat akarja.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai bolygóállás a szerelmi, szexuális és pénzügyi kötelékek intenzívebbé tételét segíti elő, üzleti kapcsolatod pedig nem áll messze a párkapcsolattól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha ingatlan-adásvételen töröd a fejed, fogadj el egy pompás ajánlatot, de a lakásodban felhalmozódott kacatok eladásából is nagyobb bevételre tehetsz szert.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy beránt a szerelmi és szexuális örvény, de ha a szexet csak románccal, sőt "megkéréssel" tudod elképzelni, a pasid végre veszi a jelzéseidet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tudod, hogy a pénz és a szex olyan hatalom, amely serkenti a nemi vágyat, érezheted egy érdekkapcsolat szükségességét, de ez csak kiszolgáltatottá tehet.

Bak (12. 22-01. 20.) Erotikus vonzerőd, összeköttetéseid hasznodra válhatnak, ám ha a főnöködet akarod megfogni, ismerd meg őt alaposan, mielőtt először ágyba bújnál vele.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kiszolgáltatott helyzetben olyan "biztos dolog" után kutatsz, amely szavatolhatja biztonságodat, de a szex nem elegendő ahhoz, hogy megtartsd az állásodat.

Halak (02. 20-03. 20.) Baráti, szexuális és üzleti kapcsolatodban az "adok-kapok" egyensúlyba kerül, ráadásul ügyesen verbuválhatsz magad köré új megbízókat, befektetőket.

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el