Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

2022.január.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az asztrológusok szerint 2022 egyes csillagjegyek számára remek lesz, másoknak pedig nehéz idők jönnek. Te vajon melyik csoportba tartozol?

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban
Fotó: Getty Images

Van valami az új évben, ami egy jobb jövőre való várakozást hoz. Ha követed a fengshujt vagy a kínai horoszkópot, akkor biztosan kíváncsi vagy a pénzbevételedre és a sikeredre a 2022-es Tigris évében. Hogy megtudd, mi vár rád és a családod, szeretteid csillagjegyeire 2022-ben, a Way Fengshui Group megosztott néhány fontos információt a hullámhegyekkel, hullámvölgyekkel kapcsolatban, amelyek előttünk állnak. A cél az, hogy tisztában legyél a trendekkel, hiszen így maximalizálhatod a szerencséd, így lehetsz felkészült.

2022 a Víz Tigris éve – és Fengshujban ez azt jelenti, hogy ez a merész cselekvés éve lesz. A Tigris hatalmáról, merészségéről, mindenre kész személyiségéről, kiemelkedő képességeiről ismert. Ez az év jelentősen eltér majd a 2021-es Fém Bivaly évétől, amely a kemény munkáról és a pragmatizmusról szólt. Gondolj csak bele, hogy 2021-ben a világnak ismét több hónapig tartó pandémiás bezárkózáson, az egészségügy nehézkes működésén, sok-sok akadályon kellett átküzdenie magát. Nem volt önfeledt vagy mulatságos, de folytattuk, mert tudtuk, hogy szükség van rá.

A Tigris évek mindig változást hoznak, és ez most fokozottan igaz, hiszen a Víz Tigris éve jön. A vízre az érzékenység, a kreativitás, a változásra való nyitottság, a rugalmasság a jellemző. De a víz rendkívül erős természeti erő is. Le tudja győzni a tüzet, megkerül minden útjában álló akadályt, és nem téveszti el az utat.

A Tigrisek gyorsan cselekszenek, ezért 2022-ben készülj fel arra, hogy gyorsan változnak majd a dolgok. Ez negatív aspektusban forró hangulatot és jó sok drámát jelenthet otthon és a munkahelyen is. A Tigris éve azonban szolgálhat váratlan jó hírekkel is, az őrült álmokat is valóra válthatja. Egyes csillagjegyek megégethetik magukat, míg mások a csillagokig emelkedhetnek. Készülj fel egy vad évre, egy pillanatig nem fogsz unatkozni, az biztos!

Ha szeretnéd tudni, mit tartogat neked ez a különleges év, olvasd tovább a saját horoszkópodnak szóló részt!

Patkány

Akik ezekben az években születtek: 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

A Patkányok nagyon szorgosak. Senki nem gyanúsíthatja őket lustasággal, restséggel. Szeretnek előre tervezni, mert gondoskodni akarnak a családjuk biztonságáról. Ebben az igen gyorsan változó évben a gondosan átgondolt terveket gyakran változtatni kell. A munkában sokkal jobban mennek a dolgok, ha van egy A- terved, egy B-terved és esetleg még egy C-terved is. Néha úgy érzed majd, hogy ez nem a te éved, de ne feledd, hogy minden krízisben, nehézségben ott van a lehetőség is! Hogy javíthasd az anyagi helyzeted, a kapcsolataidat és hogy sikeres legyél, ezeket vésd az agyadba: maradj nyugodt és kerüld a hisztériát, a dolgok túlreagálását! A Patkányoknak rengeteg energiájuk van, sosem adják fel, de hajlamuk van a pánikolásra. Higgy magadban! Ne légy idén fukar az alapvető dolgokkal kapcsolatban, mint például az egészséged! Koncentrálj a növekedésre, tégy félre valamennyit tanulásra, önmagad képzésére és vágj is bele! Ami a pénzt illeti, szintén az a legfontosabb, hogy alkalmazkodj a változásokhoz és bízz magadban! Ha nem teketóriázol, hanem váltasz, változtatsz, akkor sikereket könyvelhetsz majd el. Ha magányos vagy, kívánj valakit, aki elűzi a magányodat, de figyelj oda arra is, amit csinál, ne csak arra, amit mond, így elkerülheted a csalódást! Ha otthon stresszes a környezet, érzed, hogy hevesebb a hangulat, menj el sétálni, és légy megértő, türelmes a partnereddel, családoddal! Ha időnként kisebb ajándékokkal, figyelmességgel is megleped a partnered, az segít, hogy békésebben teljen 2022.

Bivaly

Akik ezekben az években születtek: 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Romantika, sikerek a karrieredben, mind benne van a kártyákban! Ebben az évben a csillagok bőséget, pénzjutalmat ígérnek neked mindaddig, amíg keményen megdolgozol érte. DE te ígyis-úgyis mindig keményen dolgozol, nemde? Az anyagi helyzeted stabilnak tűnik ebben az évben, de azért ne vedd garantáltnak! Nem lesznek váratlan kiadásaid. Ha befektetésben gondolkodsz, maradj hű idén is a természetedhez és jó alaposan járd körül a lehetőségeket, vizsgáld meg, hová fekteted a pénzed! Ne fogadj el vonzó, meggyőző idegenektől gyorsan tanácsokat, gondold át alaposan a döntéseidet! Jó ötlet, ha idén minden ilyesmit alaposan átbeszélsz a családoddal, mert az ő nézőpontjuk segíthet, hogy észrevedd a buktatókat! A családi helyzeted, a családi légkör nagyon jól alakul az idén. A Bivalyok, akik még keresik a párjukat, idén meg is találhatják, vagy elhatározhatják magukat a megállapodásra. Ha voltak is a pároddal konfliktusaid, ezek megoldódnak, szent a béke idén és minden a lehető legjobban alakul. A házasok, akik gyermeket szeretnének, most szerencsével járnak, fontos, hogy időt töltsetek együtt, szánjatok elég időt egymásra! Fordíts figyelmet az egészségedre és a jóllétedre! 2021 sok Bivaly számára tele volt kihívásokkal, itt az ideje egy kis szórakozásnak, lazulásnak!

Itt van a kínai újév, kezdődik a Tigris éve

Itt van a kínai újév, kezdődik a Tigris éve

Tigris

Akik ezekben az években születtek: 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Készülj fel az örömordításra! Ez valóban a te éved lehet, ha kilépsz a komfortzónádból és kihívás elé állítod magad, így a lehető legtöbbet tudod kihozni majd a lehetőségeidből. Összpontosíts arra, hogy többé válj, szánd rá magad a tanulásra, képezd újra magad! A pénzügyi sikered azon múlik ebben az évben, hogy készen állsz-e arra, hogy új stratégiában gondolkodj. Az új módszerek lehetőségeket ígérnek a karriered, a pénzügyeid, az üzleted szempontjából is. Némi bizonytalanságot érezhetsz és stresszt a munkahelyeden, de ha odafigyelsz a részletekre, akkor minden a legnagyobb rendben lesz. A nagylelkű Tigrisek előszeretettel osztogatnak ajándékokat a családjuknak. Ebben az évben jó lesz, ha egy kicsit reálisabban vásárolgatsz, ajándékozol! Ha befektetéseid vannak, tartsd szemmel a piacot, és tudd, mikor kell valamit elengedni. A vártnál sokkal többet nyerhetsz, ha bővíted a társasági köreidet, de ügyelj az őszintétlen barátokra. Általában nagyon agyafúrt vagy és megérzed a hamis barát szagát, de idén kísértést érezhetsz arra, hogy egy nem jó emberben megbízz. Akár kapcsolatban vagy, akár még keresed a társad, ne feledd, hogy a jó kapcsolat kulcsa az őszinteség és az, hogy az ígéreteidet megtartsd!

Nyúl

Akik ezekben az években születtek: 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Gratulálunk! Tényleg kihívásokkal teli év van mögötted. Keményen dolgoztál és ezt nem mindig ismerték el. Veled érzünk, érzékeny Nyúl! Jó hír, hogy a 2022-es horoszkópod csak úgy ragyog a szerencsétől. Kíváncsi vagy, hogyan alakulnak a pénzügyeid 2022-ben? Jó hírünk van! A szerencséd meglehetősen ingadozó volt az elmúlt években ebben a tekintetben, de a kemény munkád most elnyeri jutalmát. Kollégáid tisztelni fognak, végre elismerik a munkádat és dinamikus ütemben jutalmazzák is, ami nagyon jól fog neked esni. Hasznos lenne, most, hogy több pénz üti a markodat, ha valamiféle segítséget kérnél egy szakembertől, tanácsadótól, aki jobban ért a befektetésekhez, a pénz fialtatásához mint te. Keményen megdolgoztál minden egyes forintért, ne hagyd, hogy ez a sok befektetett energia ne vezessen anyagi biztonsághoz, használd ki okosan a lehetőségeidet! A Nyúl évében született embereknek nagyszerű az ízlésük. Értékeled a művészeteket, a finom anyagokat, mintákat, a jó minőséget. 2022-ben vigyáznod kell arra, hogy ne költekezz túlságosan, ne vegyél pazar ajándékokat azoknak, akiket szeretsz, mert időnként elkapnak a nagyvonalúsági rohamok. A munkahelyeden figyelj oda azokra, akik hasonlóképpen gondolkodnak mint te, mert egy munkahelyi kapcsolatból szerelem is kialakulhat, pont olyan, mint amiről ábrándozol folyton. Ha már házasságban élsz, minden stabilnak mutatkozik, éppen ezért itt az ideje, hogy egy kis erőfeszítést tégy a szikra felélesztésére. Szánj időt, energiát a romantikára, kényeztető együttlétekre, úgy is nagyon szereted a luxust, a wellness-t, erre tényleg érdemes időt és pénzt szánnod, mert rólatok szól. Az érzékeny Nyulacska mindent összevetve élvezni fogja a Tigris évét, néha egy kicsit megterhelő lesz, ezért fontos, hogy mindig legyen lehetősége egy kis pihenésre. A következő év pedig tényleg a tiéd, mert 2023-ban jön a Nyúl éve!

Sárkány

Akik ezekben az években születtek: 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Vajon milyen lesz a szerencséd 2022-ben? Sajnos nincs túl jó hírünk, leginkább a Murphy törvénye lesz jellemző: ami el tud romolni, az el is fog romolni. Ez azért nem azt jelenti, hogy minden kudarcra van ítélve ebben az évben, messze van ettől, de tény, hogy sokszor váratlan kiadásokkal, szituációkkal találod magad szembe. Ezért javasoljuk, hogy azonnal ülj le, és készíts egy nagyon precíz költségvetést az évre! Ha üzleted van, légy idén nagyon konzervatív, a számodra nem ez az az év, amikor szórhatod a pénzt, és a munkaerő maximalizálására kell törekednek, így gondold át a munkatársaid tevékenységeit is, és racionalizáld a folyamatokat. Nézd meg, hogy naprakészek-e a céged működési szabályzatai, gondolunk itt például a home office szabályozásokra. Biztos, hogy ennyi munkatársra van szüksége, illetve nem lehet esetleg minőségi cseréket végrehajtani a munkatársak tekintetében? A Sárkányok erős jellemmel és vezetői képességekkel megáldottak. De ez nem azt jelenti, hogy leállnak magyarázni másoknak, hogy hogyan kell csinálni, sokkal inkább az a módszerük, hogy mennek előre és csinálják, akik tudják, azok követik őket, akik meg nem, azok lemaradnak. Ez a jellegzetességed idén bonyodalmakat, félreértéseket okozhat mind a családoddal, mind a munkatársaiddal. Légy nyitott és próbáld meg elmagyarázni a szándékaidat a kérdéses helyzetekben! Nagyon sok múlik most a jó kommunikáción, próbáld meg fejleszteni a kommunikációs képességeidet! Ha szingli vagy, élvezd ki! A Tigris éve egyébként összefoglalva arról szól, hogy kitaláld, milyen életet szeretnél élni.

Kígyó

Akik ezekben az években születtek: 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Jó a Tigris évében Kígyónak lenni. De nem mindig fogsz így érezni. Az energikus év néha egy kicsit megterhelő lesz neked, visszafogott természetű embernek, de a diplomáciai érzéked, a higgadtságod aranyat fog érni a munkahelyeden. Gyakran előfordul majd, hogy tanácsot kérni járulnak hozzád. Idén a jó pénzbevétel, a családi elégedettség megvalósulni látszik a számodra, kedvező fordulatokra számíthatsz a karrieredben, a szerencséd tekintetében, minden nagyszerű hozamot, sikereket ígér. A Tigris év kreativitásra inspirál, tartsd nyitva a szemed, lásd meg a lehetőségeket és élj velük! Amellett, hogy fenntartasz egy összeget a sürgős esetekre, tanácsos kettéosztanod a bevételeidet, és egy részét befektetni, hogy a vagyonodat növelni tudd. Ahogy a csillagok szerencséssé tesznek a kapcsolataidban is, szokj le végre arról, hogy gyanakodsz, túlgondolod a dolgokat. Ha szingli vagy, nagy valószínűséggel találkozol a partnereddel, aki gondoskodó, következetes személy. Ha már egy ideje randiztok, lehet hogy szóba jön a házasság és mindkettőtöknek a kedvére lesz, hogy komolyan elköteleződjetek. Ha viszont már párkapcsolatban élsz, nagyon stabil lesz a kapcsolatotok, viszont szánjatok időt egymásra, szervezzetek közös programokat, mert ez életben tartja a kapcsolat tüzét. Nagyon fontos, hogy szánj időt a stressz levezetésére. A meditáció, vagy az olyan hobbik, mint a kertészkedés tökéletesek lesznek számodra. Élvezd az életed egyik legjobb évét!

Akik ezekben az években születtek: 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Ígéretes karrierlehetőségekre, gazdagságra és sikerre számíthatsz 2022-ben, a csillagok azt ígérik, hogy jó befektetéseket eszközölhetsz. Proaktívnak kell lenned és keményen kell dolgoznod, de nagyon jó hír, hogy jótevők vesznek körül, akik támogatnak. Ha befektetésekben gondolkodsz, alapos kutatás előzze meg a döntésed, legjobb, ha kisebb értékű befektetésekben gondolkodsz. Óvakodj a gátlástalan emberektől a munkahelyeden! Ami jó, hogy túlságosan szabadszellemű vagy ahhoz, hogy kisstílű csatározásokba bonyolódj, így ezek el is kerülnek, annak ellenére, hogy lesznek bőven csatározások, heves indulatok a munkahelyeden. A semleges hozzáállásod minimalizálja majd a konfliktusokat, mielőtt azok nagyon eldurvulnának. Otthon is szükséged lehet erre az ütőkártyára, mert a családod mindenáron be akar majd avatkozni a kapcsolataidba. Legjobb, ha nyitott maradsz és őszinte, és mindent elmondasz a partnerednek úgy, ahogy van. Az egyedülálló Lovak jobb, ha nyitva tartják a szemüket, mert a potenciális partner ott lehet éppen az orruk előtt.

Kecske

Akik ezekben az években születtek: 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Jót tartogat a pénzügyek és a szerencse területén a Tigris éve a Kecskéknek. Végre elérkezett az előléptetések, a fizetésemelések, a kitűntetések ideje! Ne szállj el, maradj két lábbal a földön és dolgozz tovább keményen, és így még az is lehet, hogy pénzt tudsz majd félretenni. A támogatóid segítségével sikeres lehetsz a munkahelyeden, de akkor is, ha valami újba kezdenél, esetleg egy üzleti vállalkozásban gondolkodsz. Minden jó tett előbb-utóbb visszatér hozzád, ebben az évben ezt megtapasztalhatod, érdemes volt jól és jót cselekedned a múltban. A csillagok azonban olyan hatással is lesznek rád, hogy időnként rádtör a pénzszórási kedv, olyan dolgokra költesz, amiket elvileg nem engedhetsz meg magadnak, óva intünk, hogy fogd vissza magad! Tarts a kezedben a pénzügyeidet és vezesd részletesen a kiadásokat! Ha szingli vagy, idén találkozhatsz egy potenciális partnerrel. A párkapcsolatban élőknek eljöhet a komoly elköteleződés és a gyerekvállalás ideje is. Ez az év igazi társasági lénnyé varázsol, mondjuk a pandémia előtt sem ültél otthon, az biztos. Idén mindenki a barátod szeretne lenni, mágnesként vonzod az érdekesebbnél érdekesebb figurákat. Nagyon fogod élvezni ezt az évet!

Majom

Akik ezekben az években születtek: 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Ez az év nem lesz egy fáklyásmenet a Majmoknak, de azért nem olyan rossz minden, mint amilyennek első blikkre látszik. A pénzzel és a karrierrel kapcsolatban például rendben vannak a dolgaid, szépen haladsz előre, minden megy a maga útján. Kényelmes pozíciód ellenére elképzelhető, hogy többet szeretnél keresni, elvégre mindig is izgága voltál, lehet, hogy emiatt idén majd töröd magad egy kicsit. Azért alaposan gondold át, mit teszel, mert ebben az éveben úgy tűnik, mindenki nagyon tudja, mit akar, ami számodra kicsit frusztráló lehet, mert te ennél változékonyabb vagy. Sajnos van arra lehetőség, hogy jelentős veszteségeket kelljen elkönyvelned, már ami az anyagi dolgokat illeti. Gondold át többször, milyen befektetéseket választasz, hogy aláírsz-e kölcsönszerződést. A társasági életed továbbra is mozgalmas, hiszen a barátaidon keresztül mindig találkozol új, érdekes emberekkel, akikkel folytathatod a bulit. Ha bizonytalan vagy a párkapcsolatoddal és a továbblépéssel kapcsolatban, érthető, szánj időt rá, hogy kitaláld, mit is szeretnél. Ha házasodsz, körültekintően válasszatok dátumot. Ha már házas vagy, próbák elé állít a sors, de békés beszélgetésekkel kijuthatsz az útvesztőből. Kérj tanácsot, ha elakadsz, az segíteni szokott!

Kakas

Akik ezekben az években születtek: 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

2022-ben te vagy a legszerencsésebb állatövi jegy. Váratlan sikerek, bónuszok, örömteli események várnak rád. Jön a fizetésemelés, de neked is el kell tervezned az életed, alaposan át kell gondolnod, merrefelé akarsz haladni. Érkezik a romantika is, a szinglik találkozhatnak valakivel és kapcsolatot alakíthatnak ki. A már elkötelezett, vagy házas Kakasok élvezni fogják a meglévő kapcsolatukat. Mozgalmas év lesz ez számodra, ezért is nagyon fontos, hogy töltsetek együtt minőségi időt! Oszd meg a partnereddel a gondolataidat, mert az őszinteség közelebb hozhat benneteket egymáshoz. Sok móka, döntési helyzet áll előtted, ezért szánj időt magadra is! Élvezed a Tigris év szenvedélyét, de ne felejts el tervezni!

Kutya

Akik ezekben az években születtek: 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Amikor nehézre fordulnak a dolgok, akkor minden pozitív tulajdonságodra szükséged lesz, az idealizmusodra, a hűségedre, a bátorságodra. 2022-ben ezek a siker kulcsai. Ha karriered elején állsz, jó kezdésre számíthatsz. Úgy tűnik, a jövedelmed is stabilnak mutatkozik, kezdj el spórolni az esős napokra! Részvénybefektetések helyett inkább fektess be magadba, tanulj új dolgokat, járj tanfolyamra, fejleszd magad. Te hiszel abban, hogy a kemény munka a siker kulcsa, ebben az évben ez különösen igaz! Való igaz, hogy lesznek olyan időszakok az évben, amikor kételkedni fogsz magadban, magányosnak és elveszettnek érzed magad. A Kutyák néha haboznak kimondani, hogy mi jár a fejükben, de ez az év nem ilyen, és ez hidat képez közted, a családod, a kollégáid között. Beszélj a gondolataidról, töltsetek együtt minőségi időt! Ha bármilyen probléma adódik a családoddal, barátaiddal, házastársaddal, oldd meg, ne hagyd függőben a dolgot! Gondold át kétszer, mielőtt meggondolatlanul cselekszel, és ha ezt betartod, minden sikerülni fog!

Disznó

Akik ezekben az években születtek: 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Szerencsecsillagok ragyognak a Disznókra a Tigris évében! Csak úgy hasítasz majd ebben az évben, anyagi sikerek, munkahelyi, vállalkozásbeli sikerek várnak rád. Alapvetően nyitott vagy és energikus, ez különösen jó kombináció az év energiáival. Sok ötleted lesz, mindenben meglátod a lehetőséget. Ha vállalkozó vagy, akkor megfelelő tőkével, jó ötleteiddel találhatsz olyan kollégákat, társakat, akik lelkesen segítenek neked, hogy megvalósítsd az álmaidat. Nagyszerű hálózatépítő vagy, ennek ebben az évben különösen nagy hasznát veszed. Idén az a feladatod, hogy ezt a képességedet használd: kommunikálj másokkal és nyugtasd meg őket! A társasági élet ebben az évben különösen boldoggá tesz (mondjuk az előzmények tekintetében ez nem csoda). Jó hír, hogyha egyedül vagy, ebben az évben megtalálhatod a társadat! Az 1985-ben és 1995-ben születettek különösen erősnek érezhetik idén magukat. Bár szereted a luxust, ebben az évben ne fitogtasd a vagyonodat! Ha házasságban élsz, akkor csak úgy sütkéreztek majd a szerelemben, még újabb gyerekáldásra is lehet lehetőség. Ha szeretnéd növelni a gazdagságod, javítani az egészséged, érdemes beszerezned pár kristályt, ezek idén nagyon jó hatással vannak rád.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

3 bőrápoló, amit minden nőnek érdemes beépítenie a rutinjába

3 bőrápoló, amit minden nőnek érdemes beépítenie a rutinjába

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

PR

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)