Féltékenységed megfélemlítheti párodat- Egymondatos horoszkóp - szeptember 23. szombat

2017.szeptember.23.

A Skorpióban lévő Hold tehet arról, hogy ma nem adod ki a kezedből az irányítást és az ellenőrzést. Mivel a Hold barátságos fényszögbe kerül a Szűz jegyében tartózkodó Vénusszal és Marssal, arra törekszel, hogy a lehető legmagasabb áron add el munkádat és szolgáltatásaidat. Könnyen megeshet, hogy a munkahely lesz a szerelmi és szexuális kapcsolatok kialakulásának helyszíne. Ma nem ismersz szexuális korlátokat és tabukat, de féltékenységed megfélemlítheti párodat. A Skorpió-Hold alkalmas a frigiditás kezelésére, bőrödet pedig érdemes tápláló pakolásokkal kényeztetni. Sportolásra a legalkalmasabb közeg a víz, de nem árt, ha csökkented a szénhidrátok fogyasztását.

Féltékenységed megfélemlítheti párodat- Egymondatos horoszkóp - szeptember 23. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Tökéletes szexpartnerré formálhatod magad, de mivel az üzletkötés nehéz munka, ne feledd, hogy a munkahelyed ott van, ahol üzletek érdekében dolgozhatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne fecséreld az idődet azzal, hogy tökéletesen idomított pasira vársz, de ha tudod, mit akarsz, kifejezed a vágyaidat, és néha ellentmondsz, meghódíthatod a Nagy Ő-t.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Növelheted bevételeidet, de néhány dolgot meg kellene javíttatnod az otthonodban, ezért ha a javítások nagyon költségesek lennének, talán kölcsönért folyamodsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Kedvesed örömmel hall őszinte dicséreteket szeretkezési képességeiről, de nem árt tudni, hogy a mai napon a potencianövelő szerek jobban hatnak, mint máskor.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Amikor azt tervezed, hogy lakást vásárolsz, akkor jobb, ha mielőtt megteszed, először átgondolod, a családodnak milyen fizikai és érzelmi szükségletei vannak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy üzleti kapcsolat megerősödik, birtokolni akarsz, és azt akarod, hogy téged is birtokoljanak, de a párodat hallgatva úgy véled, hogy egy Casanova veszett el benne.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai napra szóló tanács: az üzleti siker titka nem az, hogy a legtöbb megbízást nyerd el, hanem az, hogy le tudj mondani azokról, amelyeket jobb elszalasztani.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nagy dobásod célba talál: még akik eddig megkérdőjelezték szakmai és üzleti ismereteidet, azok is elismerősen fognak nyilatkozni mai teljesítményed láttán.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rémisztő lehet számodra a munkahelyeden többet akarni, mint szakmai együttműködést, de biztos nem büszkélkedsz el majd el mai félrelépéseddel.

Bak (12. 22-01. 20.) A szabadság vagy egy külföldi kiküldetés esélyt ad arra, hogy kedvező fordulat történjen a magánéletedben: egy kedves szerelmi történet főszereplője lehetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy erőszakos kényúrnak tartod főnöködet vagy üzleti partneredet, de a macska-egér viszony mögött egyre erősebb szexuális vonzódás rejtőzik.

Halak (02. 20-03. 20.) Partnereddel, üzlettársaddal igyekezz együttműködni, de a társad ne csak arra kelljen neked, hogy megkeresse a pénzt, ám ha ellenféle akadsz, szállj harcba vele.

Ez is érdekelhet

Nálad mennyi élelmiszer landol a kukában? Íme 5 tipp, hogy tudatosabb vásárló lehess

Nálad mennyi élelmiszer landol a kukában? Íme 5 tipp, hogy tudatosabb vásárló lehess

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.